Ναι, αλλά το παιδάκι στο δημοτικό είχε μάθει να μετράει, τουλάχιστον μέχρι το ένα. Κι έτσι η φωτό 1 είναι η μόνη που έχει τη σωστή αρίθμηση. Όλες οι άλλες είναι λάθος/ Σας μοιάζει ξετρελλαμένος ο Λυκουρέζος? Μάλλον μοιάζει να βογγάει από το βάρος της χαριτωμένης.
Έχω τόσα πολλά να σχολιάσω για το Καλλιρέικο που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Το άρθρο (γραμμένο από άντρα φυσικά) δεν θεωρεί ότι ο κύριος είχε οικογένεια πριν το παιδί. Η μέλλουσα σύζυγος δεν μετράει, σιγά μη θεωρούμε τις αστεφάνωτες οικογένεια. Αλλά το μωράκι το λένε Καλλίρης τζούνιορ αντί Τζίνος Τζούνιορ. Άλλωστε σιγά το ρόλο που παίζει η μαμά στη γέννα. Δεν την δείχνουν σε καμιά φωτογραφία, και ο μπαμπάς θεωρεί το μωρό "δικό του δημιούργημα".
"Στο μεγαλύτερο μέρος ναι". Συμπληρώνω εγώ: "Μετά λιποθύμησα"
Το μωρό "ήρθε ξαφνικά". Δηλαδή επί εννέα μήνες νόμιζε ότι η κοιλιά της δίδος Τζίνας τούρλωνε γιατί έτρωγε πολύ? Μέχρι που μια μέρα του χτύπησε την πόρτα ένα μωρό και του είπε "Γεια σου μπαμπά, ήρθα"?
"Θέλω και μπορώ να κάνω ένα παιδί". Την κουνέλα δεν τη ρωτάμε. Αμ κύριε Καλλίρη μου, μόνο να θέλουμε μπορούμε. Να μπορούμε δεν μπορούμε. Όσο και να σφιχτείς παιδί δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Ακόμη και τα δύο παιδάκια που γέννησε κοτζάμου Δίας τα έφτιαξε πρώτα με γυναίκες και μετά τα γέννησε, κι ήταν μεγαλοθεός, όχι καλλίρης.