Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Προφανώς η εικονιζόμενη κόρη του ΛΕΠΑ είναι η Κόνι Μεταξά...
 
Τι εννοει "πολυ σωστα"; Στο καλυτερο μας το κοβει.
 
Μα γνωρίζουμε τη μεταγενέστερη ζωή της τότε δίδος Βουτσά. Δηλαδή γνωρίζετε, εγώ δεν έχω ιδέα. Αν ανατράφηκε σωστά θα έχει ήδη παντρευτεί και χωρίσει κάμποσους συζύγους, τον ένα πιο πλούσιο από τον άλλον, και θα είναι σημαίνον στέλεχος της κοσμικής κοινωνίας. Αν όχι θα είναι ακόμη με τον πρώτο, το πολύ δεύτερο, σύζυγο και θα ζει ήρεμα και διακριτικά.

Γιατί λέμε "μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό"? Η κάθε σταγόνα είναι διαφορετική από την άλλη σε σχήμα και μέγεθος.
 
Αν ανατράφηκε σωστά θα έχει ήδη παντρευτεί και χωρίσει κάμποσους συζύγους, τον ένα πιο πλούσιο από τον άλλον, και θα είναι σημαίνον στέλεχος της κοσμικής κοινωνίας. Αν όχι θα είναι ακόμη με τον πρώτο, το πολύ δεύτερο, σύζυγο και θα ζει ήρεμα και διακριτικά.
Δεν νομίζω ότι σε καμιά φάση της ελληνικής κοινωνίας, ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνίας, το σωστό και το λάθος να ορίζονταν έτσι.
Αν με ρωτήσεις, το σωστό και το λάθος είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός. Άρα το να μεγαλώσεις σωστά το παιδί σου για μένα σημαίνει να του δώσεις εφόδια ώστε να μπορέσει να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή.

Πρόσφατα διάβαζα για μια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, την Τζένη Βάνου.
Πολύ ειλικρινής και πολύ ανθρώπινη. Δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το "πολυσύνθετη" (sic) μ'άρεσε. Σαν πρόβλημα ακούγεται
Ώστε το "είμαι φίλη με τα παιδιά μου" είναι ακόμα πιο παλιό ε;
 
Τι; Δεν ακουει αλλους δισκους εκτος απο τους δισκους του μπαμπα της;
Ειναι να μην παρει κανεις τον κακο το δρομο απο μικρος. Μετα αστο....
 
Του μοιάζει καταπληκτικά. Ειδικά οι μύτες τους είναι λες με καρμπόν
1635004910297.png
 
Εντωμεταξύ σε αυτήν την ηλικία όλα τα παιδιά μια φλογέρα φυσάνε και μας παίρνουν τα αυτιά, για κανα μισάωρο και μετά τέλος. Αυτός τι απέγινε; Όντως επιβεβαιώθηκε η λεζάντα; Γιατί αν ήταν να κάθεται σε κανα πιάνο, να παίζει κανα έγχορδο να πω οκ.
 
Πίσω
Μπλουζα