Οι σταρ και το αυτοκίνητο

Λέτε να ήταν ο κολοσσός μεγάλης εμπορικότητος, ο παροξυσμός του σεξ! και της ακολασίας "Πρόκληση", σύμφωνα με το διαφημιστικό που έβαλε ο TonyTony στο σχετικό θέμα?
 
Πάντως, τα βρετανικά αυτοκίνητα είχαν μεγάλο ρεύμα στους Έλληνες διάσημους εκείνη την εποχή ('60/'70). Διέθεταν το απαραίτητο κύρος και την πολυτέλεια άλλωστε.
 
Φαντάζομαι τους κακομοίρηδες απλούς πολίτες της εποχής, να ανοίγουν τα περιοδικά και να διαβάζουν τι ακριβό αμάξι οδηγούσε ο κάθε διάσημος... :(
 
Ο Νίκος Κούρκουλος με το αυτοκίνητο του

 


109.jpg
109.jpg
 
Ωραίος και Κύριος μέχρι τέλους._
 
Ωραία τα λέει ο Κούρκουλος! Και το βατραχάκι μια χαρά!
 
Ο Αλέκος Αλεξανδράκης που δυστυχώς δε φαίνεται στη φωτογραφία τι αυτοκίνητο είχε...

 


120.jpg
120.jpg
 
Το αυτοκίνητο Αλίκης - Δημήτρη , τι μάρκα είναι;;;

 


138.jpg
138.jpg
 
Με τις αμερικανιές δεν τα πάω καλά, το μυαλό μου πάει σε Buick, σεβρολέτ, ίσως και κάντιλακ.
 
PT8 είπε:
Με τις αμερικανιές δεν τα πάω καλά, το μυαλό μου πάει σε Buick, σεβρολέτ, ίσως και κάντιλακ.
Πρόκειται για μια Buick Riviera (τέλη 60s). To συγκεκριμένο εμφανίζεται στη ταινία της Finos Film, "Πανικός" του 1969.
 
Ήμουν σίγουρος ότι θα το ήξερε ο bill ;)
 
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το αυτοκίνητό της , που όπως βλέπουμε ξεκάθαρα είναι Mercedes

 


158.jpg
158.jpg
 
Τα τελευταία χρόνια οδηγούσε ένα cabrio Chrysler Sebring (00's μοντέλο) και πήγαινε βόλτα τη μαμά της (έλεγε σε κάποια συνέντευξη που είχα διαβάσει πριν κάποια χρόνια)
facepalm.gif
 
Μπράβο στην κα Βλαχοπούλου που έφερε Αμερικάνικο αυτοκίνητο. Πάντα είχα απορία όμως πως φέρνεις ένα αυτοκίνητο από Αμερική:what:
 
johnny19818 είπε:
Μπράβο στην κα Βλαχοπούλου που έφερε Αμερικάνικο αυτοκίνητο. Πάντα είχα απορία όμως πως φέρνεις ένα αυτοκίνητο από Αμερική:what:
Αρκετοί έλληνες έφερναν αμερικάνικα εκείνη την εποχή. Ο τρόπος βέβαια τότε ήταν το καράβι, όμως γίνονταν και κανονικές εισαγωγές αμερικάνικων στη χώρα μας, μέσω αντιπροσωπειών. Νομίζω και ο Χατζηχρήστος είχε μια Chevrolet κάποια στιγμή.
 
Η τσάντα της Ζωζώς Σαπ. είναι τυπικό παράδειγμα "οπ αρτ" που ήταν της μόδας στα μέσα προς τέλη των 60's
 
Οντως η Οπ Αρτ οπως και η Ποπ Αρτ εκαναν θραυση εκεινη την εποχη, αλλα η εικονιζομενη τσαντα Chanel ειχε πρωτοκυκλοφορησει τουλαχιστον δεκαπεντε χρονια νωριτερα. Με αυτο το ιδιο τυπωμα ειχε λανσαρει το 1947 και ο οικος Dior το διασημο αρωμα του, Miss Dior, που ως γνωστον, ηταν το αρωμα που φορουσε η Αλικη Βουγιουκλακη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου είχε μια Mercedes SL, την οποία κυκλοφορούσε (στην Ελλάδα τουλάχιστον) με οβάλ πινακίδες τελωνείου, όπως στη φωτογραφία...

Mercedes 230 SL -1963-67.jpg

Τότε ήταν παντρεμένη με τον Γερμανο-αμερικανό επιχειρηματία Hesper και προφανώς το αυτοκίνητο το είχε από το εξωτερικό (δεκαετία '60).
 
Πίσω
Μπλουζα