laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.111
Εδώ δε θυμώνουν οι θαυμάστριες με τις άχαρες σαγιοναροπαντόφλες που φοράνε οι σταρς, με τρεις τρίχες που πετάνε δεξιά και αριστερά θα θυμώσουν;
Ευτυχώς που δεν μπορούν να μεταδοθούν οι οποιεσδήποτε οσμές... Ελπίζω να τηρούσαν τα στοιχειώδη μέτρα ατομικής υγιεινής αλλά με τέτοιες παντόφλες δεν γνωρίζω κατά πόσο ήταν εφικτόΕδώ δε θυμώνουν οι θαυμάστριες με τις άχαρες σαγιοναροπαντόφλες που φοράνε οι σταρς, με τρεις τρίχες που πετάνε δεξιά και αριστερά θα θυμώσουν;
Αν δεν ήταν το καλώδιο κάτω από τη μασχάλη της, το σπίτι (όσο φάινεται) το στήσιμο, η ίδια, όλα θα έπαιρναν σχεδόν άριστα. Σχεδόν, γιατί κάποιες μικρές λεπτομέ θέλουν λίγο σκάλισμα. Το καλώδιο κατ'αρχάς, ο άνευ νοήματος καθρέφτης κάτω από τα λουλούδια και τα τρομακτικά της δόντια.
Μπορεί κάποιος να καταλάβει που βρίσκεται το χιουμοριστικό σπίτι του κυριούλη, κρίνοντας από το μπαλκόνι;
Μάλλον πρόκειται για πλάτη καθίσματοςΑναρωτιέμαι τι να είναι εκείνο το πράγμα πίσω από το κερί και το χέρι της. Σαν φορητό καλοριφέρ που έγειρε μοιάζει.
Νομίζω και εγώ ότι είναι η πλάτη από μια πολυθρόνα μπερζέρα με ριγέ ύφασμα. Λατρεύω το art de la table της Λέανδρος όμως. Το στυλ είναι πολύ κλασσικό για τα γούστα μου αλλά είναι πολύ ωραίο και σωστό. Οι καθρέφτες κάτω από το βάζο και στο κέντρο του τραπεζιού είναι ταμπλό παρουσίασης ορεκτικών.Μάλλον πρόκειται για πλάτη καθίσματος
Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα υλικά;