Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.247
Εγώ πάλι βλέπω ένα φανταστικό δανέζικο τραπέζι κι ασορτί μπουφέ και τα θέλω τώρα!!!!Βαν Γκογκ βλεπω στον τοιχο της σταρ η με γελουν τα ματια μου;
Εγώ πάλι βλέπω ένα φανταστικό δανέζικο τραπέζι κι ασορτί μπουφέ και τα θέλω τώρα!!!!Βαν Γκογκ βλεπω στον τοιχο της σταρ η με γελουν τα ματια μου;
Στη σαλοτραπεζαρία σιδερώνετε μαντάμ?
Τις καρέκλες με τα κέρατα και το υδραυλικό μωσαϊκό δεν τα θες;Εγώ πάλι βλέπω ένα φανταστικό δανέζικο τραπέζι κι ασορτί μπουφέ και τα θέλω τώρα!!!!
Τι εστί υδραυλικό μωσαϊκό;Τις καρέκλες με τα κέρατα και το υδραυλικό μωσαϊκό δεν τα θες;
Kατι ερωτησεις που κανεις, τελος παντων....Χμμμ.... μα απ' ό,τι βλέπουμε εσείς δεν έχετε κούκλα, όπως τα κορίτσια, έχετε κούκλο.
(Ποιος είναι πιο κούκλος, ο κούκλος ή τ' αφεντικό, τ' αφήνω στις κυρίες να το αποφασίσουν.)
Όχι τις καρέκλες. Βαριέμαι τη βιεννέζικη ψάθα (ίσως το μόνο βιεννέζικο πράγμα που βαριέμαι). Το μωσαϊκό είναι πολύ όμορφο αλλά θέλει άλλη διακόσμηση κατά την ταπεινή μου γνώμη.Τις καρέκλες με τα κέρατα και το υδραυλικό μωσαϊκό δεν τα θες;
Εντυπωσιακό το αποκατεστημένο πάτωμα!
Επειδή το έψαχνα κι εγώ μια περίοδο, ιδού:Εντυπωσιακό το αποκατεστημένο πάτωμα!
Το "υδραυλικό" από πού βγαίνει; Έχει σχέση με νερά;
Εντυπωσιακο!Επειδή το έψαχνα κι εγώ μια περίοδο, ιδού:
✅ 101 Μωσαϊκά δάπεδα και υδραυλικά πλακάκια - Οικολόγος Πράσινος
➤ Μπαίνουμε στα χρωματιστά πεζοδρόμια και στα μωσαϊκά δάπεδα. Παραδείγματα ομορφιάς σε υδραυλικά πλακάκια με τα γεωμετρικά και πολύχρωμα σχέδιά τους.el.green-ecolog.com
Από την παράγραφο "Πώς φτιάχνονται και τι είναι" και μετά το εξηγεί.