Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.Τοτε οι αντρες ξυριζονταν καθε πρωι. Ενιοτε και δευτερη φορα το απογευμα, αν το απαιτουσε η περισταση.
Σημερα οι περισσοτεροι ετσι και βαλουν ρασο, ειναι ιδιοι με τον παπα της ενοριας.
Σιγουρα οχι η Gillette.Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.
πήγαμε επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο εδώ κοντά που φτιάχνει πλαστικούς ηλεκτρολογικούς σωλήνες, με την ΕΕΤΕΜ, και είμασταν όλοι οι ΤΕΙτζήδες με τις μπάκες και τα μούσια. 40 άντρες και μόνο 2-3 είμασταν ξυρισμένοι, όλοι οι άλλοι με μούσια.. είχα διαβάσει κάπου ότι είναι πιο υγιεινό για ένα άντρα να είναι καλά ξυρισμένος. κι εγώ μετά τον στρατό δεν αντέχω να είμαι αξύριστος ούτε ακούρευτος δεν μ' αρέσει καθόλου. και έχω πολλά σημάδια στο πρόσωπο από ακμή κυρίως και έτσι ήμουν δικαιολογημένος να αφήσω μούσι.Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.
Για καραρετρό πάντως το σαλονάκι του είναι σούπερ. Εκείνα τα βλαμμένα τα καδράκια και τα σεμεδάκια θα πετούσα και θα έβαζα κανένα φωτιστικό.