Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν την ξέρω την κα. Γεωργιάδου, αλλά οι απαντήσεις της είναι (φυσιο)λογικές και προσγειωμένες και κάνουν τις ερωτήσεις να μοιάζουν ανόητες (όπως π.χ. το πώς διαλέγει τι θα φορέσει).

Αλλά ο συντάκτης (ή όποιος είναι υπεύθυνος για την ορθογραφία του κειμένου) δεν φαίνεται να τα πάει καλά με τις ξένες λέξεις. Βλέπουμε "curicullum" και "moto" (εκτός αν εννοούσε ποιο μηχανάκι της αρέσει).

Δεν αγαπάει τις συλλογές αλλά τίγκα στους πίνακες το σπίτι (ή στις κορνιζαρισμένες αφίσες - ζωγράφιζε άσπρες μπορντούρες γύρω από τους πίνακές του ο Τσαρούχης?). Δεν διαβάζει τίποτε αλλά βλέπουμε μπόλικα βιβλία (έστω κι αν αυτά κάτω δεξιά είναι κυρίως για ξεφύλλισμα - και επίδειξη). Άρα πίνακες και βιβλία αντανακλούν το γούστο του κ. Τζώρτζογλου? Αν και το κείμενο τον αγνοεί τελείως (Η Μαρία μας ξεναγεί στον προσωπικό της χώρο... τα αντικείμενα που αγαπάει). Προσωπικός χώρος είναι το σαλόνι ενός ζευγαριού?

Αμ που το βασικό αντικείμενο (όχι βασικό διακοσμητικό στοιχείο) του σαλονιού είναι ένα διακοσμητικό ξύλινο αλογάκι; ευτυχώς στο δικό μας σαλόνι το βασικό αντικείμενο είναι ο καναπές και έτσι έχουμε που να κάτσουμε. Η Γεωργιάδου μάλλον καβαλάει το αλογάκι για κάτσει στο σαλόνι της.

Τοτε οι αντρες ξυριζονταν καθε πρωι. Ενιοτε και δευτερη φορα το απογευμα, αν το απαιτουσε η περισταση.
Σημερα οι περισσοτεροι ετσι και βαλουν ρασο, ειναι ιδιοι με τον παπα της ενοριας. :D
Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο :beer:Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.

Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.
Σιγουρα οχι η Gillette. :D

Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτή η τωρινή μόδα που κυκλοφορούν όλοι σαν αρκούδες; Εντωμεταξύ κάνουν αποτρίχωση στο σώμα, αλλά παραμένουν αξύριστοι στο πρόσωπο :beer:Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ξεκίνησε αυτή την μόδα.
πήγαμε επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο εδώ κοντά που φτιάχνει πλαστικούς ηλεκτρολογικούς σωλήνες, με την ΕΕΤΕΜ, και είμασταν όλοι οι ΤΕΙτζήδες με τις μπάκες και τα μούσια. 40 άντρες και μόνο 2-3 είμασταν ξυρισμένοι, όλοι οι άλλοι με μούσια.. είχα διαβάσει κάπου ότι είναι πιο υγιεινό για ένα άντρα να είναι καλά ξυρισμένος. κι εγώ μετά τον στρατό δεν αντέχω να είμαι αξύριστος ούτε ακούρευτος δεν μ' αρέσει καθόλου. και έχω πολλά σημάδια στο πρόσωπο από ακμή κυρίως και έτσι ήμουν δικαιολογημένος να αφήσω μούσι.

Αν Vlasis, γιατί Βλάσσης? Περισσότερο λογικό να ήταν Βλάσης / Vlassis, ώστε να μη διαβαστεί Βλέιζις. Όλοι οι Βλάσηδες που ήξερα είχαν ένα σ, ο Μπονάτσος γιατί ήταν άπληστος και ήθελε 2?

Το δοχείο φυτίνης εκεί στα ύψη έιναι μέρος της διακόσμησης? Διότι εκεί ψηλά που είναι δεν βολεύει να το χρησιμοποιείς για μαγείρεμα.

Πίσω
Μπλουζα