Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Σνούπι δεν βλέπω, ποδάρα σε έκταση δεν βλέπω και λίγο αγχώνομαι. Βέβαια μαύρο ταβάνι ίσα που βλέπω, σιδερένια έπιπλα βλέπω ξυποληταρία βλέπω και λίγο επανέρχομαι.
 
Σνούπι δεν βλέπω, ποδάρα σε έκταση δεν βλέπω και λίγο αγχώνομαι. Βέβαια μαύρο ταβάνι ίσα που βλέπω, σιδερένια έπιπλα βλέπω ξυποληταρία βλέπω και λίγο επανέρχομαι.


imgonline-com-ua-twotoone-sgLoUgwDWMqUl.jpg
 
Ο Σνούπυ δεν βγήκε στο μπαλκόνι, αλλά πρόσεξες το λουλουδάκι στο μαλλί και την ανεκδιήγητη ποδίτσα? Οπότε παρέμεινε πιστή στην εικόνα της υπερμεγέθους παιδούλας.
 
ωραίο ρετρό θυροτηλέφωνο. αναρωτιέμαι αν έγραφε πάνω το όνομα της ή όχι "από το φόβο των ιουδαίων" διάβαζε παπαράτσι.
 
ωραίο ρετρό θυροτηλέφωνο. αναρωτιέμαι αν έγραφε πάνω το όνομα της ή όχι "από το φόβο των ιουδαίων" διάβαζε παπαράτσι.
είχα πάει έξω από το σπίτι της Στησιχόρου 3 , όσο ζούσε ακόμα , έγραφε σκέτο ΑΛΙΚΗ
 
Ο Βιολάρης αποκλείεται να είπε slights όπως γράφει ελληνιστί ο λεζαντογράφος. Αν μη τι άλλο αγγλικά ήξερε!

Τους λουκουμάδες τους ψήνουν στην Κύπρο? Ή είναι διάλεκτος, όπως πίναν τα τσιγάρα οι Πολίτες?
 
Πηγαινε να ετοιμαστεις, πουλακι μου! Αντε, και καλο κρεπαρισμα.
 
slides είναι ελέφαντα ρετρό κι αυτά πια θυμάμαι παλιά που στα μουσεία πουλούσαν σειρές από slides με τα εκθέματα του μουσείου!
 
Ναι, ξέρω πολύ καλά τι είναι. Slides (σλάιντζ) (*). Όχι slights (σλάιτς)

(*) Έχω φτιάξει άπειρα στα νιάτα μου για παρουσιάσεις σε συνέδρια. Στα ακριβά πλαστικά έβαζες τη διαφάνεια - που ήταν φωτογραφημένη με μια ειδική Polaroid που εμφάνιζε διαφάνειες - στο ανοιγμένο περίβλημα και το έκλεινες και έκανε κλικ σε διάφορα σημεία γύρω-γύρω. Τα φτηνά χαρτονένια είχαν κόλλα κι όταν τα έκλεινες τα σιδέρωνες με καυτό σίδερο προσευχόμενος να μη στραβώσουν και να μην παρασιδερωθούν και λυώσουν. Κι άσε πώς ετοιμάζαμε τις σελίδες που έπρεπε να φωτογραφηθούν. Το κείμενο σε αυτοκόλλητη ταινία με ειδικό χειροκίνητο πρίντερ που μετά έπρεπε να κολληθεί αλφαδιασμένα. Οι εξισώσεις χειρόγραφες. Τα παλιά ωραία χρόνια!
 
Άνοιξη 1996? Λίγους μήνες πριν πεθάνει δηλαδή :(. Και φαίνεται μια χαρά...
 
1. Όταν λέει πιστή φίλη και συνεργάτιδα εννοεί δουλικό στο σπίτι;
2. Αθάνατα σκεύη φίσλερ!
3. Ελπίζω το μισάνοιχτο στο βάθος να μην είναι το ψυγείο, αν και την κόβω να είχε ψυγείο ντουλάπα και όχι έναν απλό και σεμνό ψυγειοκταψύκτη που είχαμε οι κοινοί θνητοί εκτός ανακτόρων.
4. Η πρίζα πίσω από τη Βουγιούκλω με κάνει να πιστεύω πως δεν είναι εκεί ο νεροχύτης. Και στην παλιότερη μορφή της, την κουζίνα των ανακτόρων μη χέσω την είδαμε από αυτήν ακριβώς τη γωνία. Ουδείς ξέρει τι άλλο παίζει γύρω-γύρω.
5. Απαίσιο το στιλ τω ντουλαπιώνε και τα πλακάκια της πλάτης ταιριάζουν μεν χρωματικά αλλά προκαλούν τον κεφαλόπονο.
6. Αδυνατώ να καταλάβω (τι πρωτότυπο!) τη λογική της σύλληψης του στησίματος: με το ένα χέρι αγκαλιάζει την Κονοπίση και με το άλλο έτοιμη να ανοίξει το καπάκι της κατσαρόλας; Να πεταχτεί τίποτα; Και πως καταδέχεται να βγει, αγκαζέ κιόλας, με άλλη γυναίκα και μάλιστα στην έδρα της;
 
18195.48674976_doyle_4cef8e5885.jpg


Χμμ.. Βλέπουμε πάνω στο τραπέζι ενα καπάκι απο στυλό bic.. αραγε το στυλό που είναι;;; Ποιος το πήρε;;; Και γιατί το πήρε;;; άραγε γράφει ή έχει τελειώσει το μελάνι του;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα