Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Τζένη Καρέζη

382.jpg
382.jpg

Οποία διαφορά στο γούστο των δυο σταρ!

AB-trap.JPG

Ο μπρούτζινος πολυέλαιος της Καρέζη, είναι του ίδιου στυλ με εκείνον της οικίας Δαδινόπουλου και με αυτόν στην πρώτη τραπεζαρία της Αλίκης, με τη διαφορά ότι στης Αλίκης ακόμα και οι λάμπες, έχουν καπελάκια!

Ο Δαδινόπουλος δεν έμενε Φάληρο;

Η ποιότητα της Καρέζη, σαν στάση ζωής γενικότερα, νομίζω είναι εμφανής σε αρκετές εκφάνσεις της ζωής της.

Το υφαντο πρεπει να απεικονιζει τον Αη-Δημητρη και οχι τον Αη-Γιωργη.

Και οι δυο Αγιοι συνηθως απεικονιζονται να ιππευουν το αλογο τους. Εκ πρωτης οψεως ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις, αν δεν γνωριζεις πως υπαρχει μια σημαντικη διαφορα: Το αλογο του Αη-Γιωργη ειναι λευκο, ενω του Αη-Δημητρη ειναι σκουρο.

Ρε τι μαθαίνει κανείς ! :hurrah: :hurrah: :hurrah:

Εκτός από το χρώμα του αλόγου, εναντίον της ταυτοποίησης του μυστηριώδους καβαλλάρη με τον Άγιο Γεώργιο είναι ότι λείπει και ο δράκοντας με την αρχοντο(βασιλο, πριγκηπο)πούλα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της απεικόνισης του έφιππου Αγίου Γεωργίου.

agiosgeorgios08.jpg

Από την άλλη τα χελιδόνια και οι πεταλούδες παραπέμπουν σε άνοιξη, άρα Άγιο Γεώργιο, όχι Άγιο Δημήτριο, ενώ και ο έφιππος Άγιος Δημήτριος συνήθως (όχι όμως πάντοτε, όπως ο Α.Γ.) δεν απεικονίζεται σκέτος αλλά καθαιρών την έπαρση του Λυαίου.

26.jpg

Τέλος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη φωτοστέφανου. Οπότε μπορεί ο καβαλλάρης να μην είναι καν κάποιος άγιος αλλά να είναι ας πούμε ο Μεγαλέξαντρος όπως αυτός του Θεόφιλου

image0103.jpg

...κι εμένα για Μεγαλέξαντρο μου ταιριάζει καλύτερα!!! :)

Ότι και να 'ναι μου θυμίζει φάση ''είδα κ 'επαθα κυρά μου, να σε φέρω στον οντά μου'' β« β«

Η Βίκυ Μοσχολιού στην κρεβατοκάμαρα της

522.jpg
522.jpg

Ρένα Παγκράτη

563.jpg
563.jpg

elephadas είπε:
Τέλος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη φωτοστέφανου. Οπότε μπορεί ο καβαλλάρης να μην είναι καν κάποιος άγιος αλλά να είναι ας πούμε ο Μεγαλέξαντρος όπως αυτός του Θεόφιλου

Προβολή συνημμένου 147009

BETTY BOOP είπε:
...κι εμένα για Μεγαλέξαντρο μου ταιριάζει καλύτερα!!! :)

Και μενα...πιο πολυ σε Μεγα Αλεξανδρο μου κανει. :)

Αν εξαιρεσεις το background και το χρωμα του αλογου,ειναι σχεδον ιδιο με το παρακατω....

attachment.php

Πηγη φωτο: 23on.com

'Αλλος με παντόφλες μας βρήκε, ή κάνω λάθος; Ο δε Χάρης έχει πάρει στάση "τασάκι"; (φρικτό πλάνο, με σημερινά δεδομένα...)

Χρήστος Πολίτης

654.jpg
654.jpg

ΦΖΠ1 είπε:
'Αλλος με παντόφλες μας βρήκε, ή κάνω λάθος; Ο δε Χάρης έχει πάρει στάση "τασάκι"; (φρικτό πλάνο, με σημερινά δεδομένα...)
και ο μπαμπάς καπνίζει δίπλα στο παιδί...

...ο μικρός είναι αραχτός στο καναπεδάκι!!!

Πίσω
Μπλουζα