Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γιάννης Πουλόπουλος

fetch

tonytony είπε:
Πολύ προχωρημένη για την εποχή της βρίσκω την στρογγυλή κρεβατοκάμαρα του Χρήστου Πολίτη!
405.jpg
στρογγυλο κρεβατι πρωτη φορα βλέπω!

Η Μαριάνα Τόλη στη μπανιέρα της!

454.jpg

Mε τα ρούχα, για να βγει καλό...Ας προσέξουμε κάτι εδώ, πάντως : τα μπροστινά πλακάκια της μπανιέρας, συνηθιζόταν να τα χτίζουν με μια μικρή κλίση προς τα έξω. Όχι τυχαία, για να μη "βρίσκουν" τα δάχτυλα του ποδιού μπαίνοντας στη μπανιέρα (άλλοι κάναν σοβατεπί σε εσοχή, αλλά ήταν πιο δύσκολο). Φαντάζεστε για ποιό λόγο δεν το βλέπουμε εδώ;

Μα γιατί 2,5 πλακάκια x 15 εκ. = 37,50εκ., δεν είναι το ύψος της μπανιέρας, είναι λιγότερο. Άρα μπροστά πιθανότατα υπάρχει σκαλοπάτι, πέρα πέρα (συνηγορεί ότι βλέπουμε στρωμένα κάτω τα πλακάκια του τοίχου, ενώ λογικά θα χρειαζόταν κάτι ανθεκτικότερο, αν ήταν το κυρίως πάτωμα). Πολύ "προχώ" αυτή η έμπνευση για σκαλοπάτι !

BETTY BOOP είπε:
στρογγυλο κρεβατι πρωτη φορα βλέπω!
Φαντάζομαι ότι το στρογγυλό κρεβάτι θα έχει και ασορτί στρογγυλό μαξιλάρι ! :banghead:

Επίσης, η κλωστοϋφαντουργία στρογγυλών παπλωματοσέντονων είχε βασίσει πολλά στις επιλογές του Χρήστου Πολίτη και στο αντίστοιχο promotion, αλλά η μόδα πέρασε γρήγορα...:biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασίλης Τσιβιλίκας

483.jpg

Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο σπίτι του

519.jpg

Λέω ρε παιδί μου, πόσο "προχώ" τότε ένα απλό ντούμπλεξ τηλέφωνο, στην κρεβατοκάμαρα (προδίνεται από το κουμπί)...Και απαραίτητο, για έναν Γαρδέλη...

Καλά, σήμερα με τα (δεύτερα, τρίτα, τέταρτα) κινητά...

Μετρήστε και τα γράμματα, και μετατρέψτε τα σε σημερινούς "φίλους" στο Facebook, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

+ αφίσες με ταινίες της εποχής του 80...αυτό στον τοιχο δεξιά είναι το γνωστό ''σαρίκι'' των Κρητικών έτσι;

Να και κάτι που ίσως δε γνωρίζαμε , πως η Άννα Φόνσου γύρισε ταινία στο σπίτι της! Ποια ταινία είναι δεν ξέρω...

571.jpg

Σε ποια ταινία όμως συμπίπτει ο Κωστελέτος με τη Φόνσου; Γιατί εγώ δεν τη βρίσκω (και μήπως τελικά δεν τελείωσε ή δεν προβλήθηκε ποτέ).

@ tonytony & ΦΖΠ1: Η ταινία είναι "Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας", 1972 :)

AF.JPG

AF2.JPG

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα