Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Ενώ δε μ' αρέσει πώς βγήκε εδώ ο Πουλόπουλος, μ' αρέσει όλο το υπόλοιπο. Εκάλη λέει; Η βεράντα και τα fer forgé έπιπλα μου θυμίζουν εξοχικό στο Σούνιο μεταξύ late 60s - early 70s. Σχεδόν σαν να ακούω να παίζει από κανά ραδιόφωνο μέσα στο σπίτι κάποιο shake του Πλέσσα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Άλλος ένας βλαμμένος τίτλος πρώιμο κλίκμπέιτ. Λες και η φωτό είναι τραβηγμένη στην Γιουγκοσλαβία.
 
μήπως είχε πισίνα το σπίτι του Π.;
 
Να θυμηθω αυριο να παω στο Χοντο και να αγορασω ενα αρωμα Θεατρο.
 
Συγγνώμη, από πότε θεωρείται τσαχπινιά (sic) το να μαζεύει κανείς τα ρούχα του;
 
Φυσικά είναι τσαχπινιά, κι επειδή τσαχπίνες είναι μόνο οι γυναίκες (κι ακόμη χειρότερα κάποιοι άντρες σε εισαγωγικά) ένας άντρακλας παλαιάς κοπής με cojones σαν τον Ρϊζο δεν μπορεί να κάνει τέτοιο πράμα. Άλλωστε αν καταντήσεις να κρεμάς ο ίδιος τα ρούχα σου, γιατί την παντρεύτηκες τη δούλα? ("Παλιότερα έκανα κάποιες δουλειές" - μετάφραση του παλιότερα: Όταν ήμουν εργένης). Άλλωστε είναι ιππότης και δεν θέλει να κλέψει την τέχνη από την Έλσα. Χατήρι της κάνει που πετάει τα ρούχα του όπου βρει. Η Έλσα τον ανέχτηκε, τον φρόντισε, παραμέλησε την καριέρα της γι' αυτόν, κοντά της πραγματοποίησε τα περισσότερα όνειρά του, αλλά το ωραίο σπιτικό το φτιάξανε μαζί? Εμένα μου φαίνεται ότι εκείνη έφτιαξε το ωραίο σπιτικό ώστε ο μαχαραγιάς να κάθεται στον καναπέ και να διαβάζει ή να βλέπει τηλεόραση.
 
Εν τω μεταξυ συμβαινει το εξης ενδιαφερον:
Στις 20 Απριλιου του 1999 που προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο της Αιθουσας του θρονου, σειρα για την οποια γινεται λογος στο ρεπορταζ, εκεινη την ιδια μερα εφυγε και ο Νικος Ριζος απο τη ζωη.
 
Η Τζοϋς αγαπαει πολυ τα ζωακια και βοηθα ποικιλοτροπως για την καλυτερη διαβιωση τους.
Εδω εχει ενα σκυλο. Σημερα κατοικουν σπιτι της πολλα σκυλια και γατια και παντα αναφερεται σε αυτα με πολλη αγαπη.
 
Σ' ένα δυαράκι 2 άνθρωποι και 1 σκύλος (στην αρχή νόμιζα ότι αυτός ήταν ο σύντροφος μέχρι που τον είπε άνθρωπο) συν όλα τα πράγματα που μαζεύει... παθαίνω κλειστοφοβία.

Αν σήμερα έχει πολλά σκυλιά και γατιά ελπίζω να απόκτησε το μεγαλύτερο σπίτι που ονειρευόταν.
 
Και καλή ηθοποιός είναι η Ευείδη. Την είχα δει κ στο θέατρο πριν κάτι χρόνια αλλά θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση. Ευσυνείδητη κ τίμια ηθοποιός.
 
Δεν ασχολείται ακριβώς με τα οικιακά. Ποτό βάζει, δεν φτιάχνει και αβγολέμονο.
Παρ'όλα αυτά, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει επάνω στον πάγκο. Από δεξιά, φορητό γκριλ μάλλον ή τύπου φουρνάκι; Φούρνος μικροκυμάτων μάλλον αποκλείεται. Ένα δοχείο αγνώστων λοιπόν στοιχείων, μπουκάλι με πολύ φαρδύ στόμιο και τέλος κάποιο μίξερ;
 
Δεν ασχολείται ακριβώς με τα οικιακά. Ποτό βάζει, δεν φτιάχνει και αβγολέμονο.
Παρ'όλα αυτά, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει επάνω στον πάγκο. Από δεξιά, φορητό γκριλ μάλλον ή τύπου φουρνάκι; Φούρνος μικροκυμάτων μάλλον αποκλείεται. Ένα δοχείο αγνώστων λοιπόν στοιχείων, μπουκάλι με πολύ φαρδύ στόμιο και τέλος κάποιο μίξερ;

Ούτε κι εγώ μπορώ να βγάλω άκρη για τη συσκευή στα δεξιά αλλά με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω ότι το δοχείο αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι αυτό που έλεγαν "παγωνιέρα" και συνήθως συμπεριλαμβανόταν στα καλά κρυστάλλινα σερβίτσια, πολλές φορές συνοδευόμενο κι από τη λαβίδα για τα παγάκια.

Κάτι τέτοιο ας πούμε:

4533-ice-bucket-cocktail-glassware-set-1.jpg
 
Με τόση πιξελιά, μου ανέβηκε η μυωπία στα σύννεφα. Και τόσα που είδα καλά είναι.
 
Πίσω
Μπλουζα