Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Ο αέρας ο ζουζουνιάρικος είναι ο αέρας που φυσάει λίγο και έχει κουνούπια που κάνουν ζουζουζου και συ βάζεις φιδάκι και αουτάν για να τα σκοτώσεις γιατί μπορεί να σε τσιμπήσουν.
Αν ειναι μέρα ο αέρας ο ζουζουνιάρικος είναι ο αέρας που έχει σφήκες και χρυσόμυγες που κάνουν ζουζουζου και συ τρέχεις να κρυφτείς μη τυχόν σε τσιμπήσουν και μολυνθείς.
Άμα υπάρχει παραπάνω βρωμιά ο αέρας ο ζουζουνιάρικος έχει και κατσαρίδες.
Αυτός είναι ο αέρας ο ζουζουνιάρικος που λέει το περιοδικό.
 
Και τι από αυτά παριστάνει η κυρα-Λένη που χαιδεύει τον τοίχο? Την κατσαρίδα, το κουνούπι, ή το αουτάν? Μπα, μάλλον τη χρυσόμυγα και μάλιστα 24 καρατίων από Βvlgari, όχι επίχρυση.
 
Η Μενέγω μας δείχνει το σπίτι της ή άλλα πράγματα, καμπυλωτά;
 
Η Μενέγω μας δείχνει το σπίτι της ή άλλα πράγματα, καμπυλωτά;
Αλλα πραγματα, εννοειται.
Πως βγαινουν πολλες στο Instagram με τη λεζαντα "Ενα υπεροχο ηλιοβασιλεμα" και μονο το ηλιοβασιλεμα δεν κοιταει κανεις.
 
Ήταν κι αυτές οι φυλλάδες ένα πρώιμο ίνσταγραμ. Οι ω ω και τα ( . )( . ) πήγαιναν σύννεφο αλλά το θέμα ήταν το σπίτι, ο γάμος, ο έτσι κλπ.
 
Η μασκότ του σπιτιού δεν μοιάζει και πολύ χαρούμενη.
Η φωτό με το τζάκι δεν είναι άσχημη, αλλά είναι λίγο ακατανόητη. Που είναι για η/ο ΦΖΠ να μας φωτίσει!!!
Τον "διάλογο" δε δεν τον συζητώ. Πιο κλισέ πεθαίνεις.

Νομίζω ότι από τη δεκαετία του 1990 και μετά, οι Έλληνες ηθοποιοί ήταν ενοχλητικά κλισεδιάρηδες. Μπορεί να ήταν και παλιά τους τέχνη κόσκινο.
 
Η μασκότ του σπιτιού δεν μοιάζει και πολύ χαρούμενη.
Είναι το ύφος της ράτσας έτσι, δε σημαίνει ότι δεν είναι χαρούμενα. Πάντως η μασκοτ του σπιτιού είναι το σκυλί που πάντα ήθελα να έχω. Αλλά δεν έχω την άπλα του σπιτιού της Τσαλίκη για να ζήσει ένα τέτοιο πλάσμα.

Όσο για τα κλισέ, έχεις απόλυτο δίκιο.
 
Αφού καθ' ομολογίαν του είναι αναξιόπιστος, γιατί να πιστέψουμε τις απαντήσεις του? (ακόμη και τη δήλωση περί αναξιοπιστίας, πράγμα που οδηγεί σε φαύλο κύκλο).

Το πιο εντυπωσιακό αντικείμενο του σπιτιού είναι η στίβα από χαρτιά, περιοδικά, άρθρα, που έχει σωρευτεί στο γραφείο. Το πιο αγαπημένο αντικείμενό του είναι το κάλυμμα του καναπέ, μια που βλέπουμε τρία καλύμματα με το ίδιο σχέδιο, που μου φαίνεται χάλια, αλλά γούστα είναι αυτά.

Αφού έχει συλλογή από γκραβούρες του Hopper γιατί δεν μας δείχνει μια από αυτές αντί για τη φωτογραφία ενός από τους πίνακές του?
 
Κάποιος ζήλεψε και αντέγραψε τον Γουόρχολ.
Σε κάποιον άρεσαν τόσο πολύ τα καλύμματα που τα γενίκευσε σε όλο το σπίτι.
Κάποιος μαζεύει χαρτούρα και θα τον πνίξει κάποτε. Σιγά μην τα διαβάσει όλα αυτά.
Και κάποιος δεν ξέρει τι είναι αυτό το αντικείμενο από την Ινδία.
Με τους δίπλα δεν έτρεχε το κάτι στο Μέγκα; Έτρεχε και άλλο κάτι με τους απέναντι;
 
Φωτογραφια κατω αριστερα:
"Στην Αμερικη εκανα την τελεια αποτριχωση με λεϊζερ γιατι εδω δεν ξερω ποτε θα' ρθει η μεθοδος και σιγα μην κατσω να περιμενω."
 
Όχι καλέ δεν την ενδιαφέρει η αξία του τσαροπίνακα. Αυτή τον έχει για εικόνισμα να τον προσκυνάει, κι ας μην είναι ο Άγιος Νικόλαος ο Τελευταίος. Γι' αυτό και τον αγκαλιάζει κι όλας.

Είναι βέβαια πολύ αγαπησιάρα η κυρία. Της ξεχειλίζει τόση αγάπη που αγαπάει περίεργα πράματα. Αγαπημένη ανίχνευση... Λατρεμένα πασουμάκια. Όχι σαν εμένα τον αναίσθητο που όχι μόνο ποτέ δεν αισθάνθηκα τρυφερά αισθήματα για τις παντόφλες μου αλλα χτές άσπλαχνα πέταξα ένα παλιό ζευγάρι. Δεν ήταν βέβαια DKNY με σικάτο design.

Το ξώφτερνο του γκρι φορέματος ήταν διπλολατρεμένο, αφού μας το δείχνει στη φωτό 2 και στη φωτό-μασχάλη και μάλιστα μπροστά μπροστά.
 
Κάποια δεν ξέρει να κάνει διακοπές.
Τα τσίτια/πασούμια/πατσουλιά τα βλέπω βερεσέ.
 
Τι μανία τις είχε πιάσει όλες να έχουν αντικείμενα από Ινδίες?

Κοτζάμου Απόλλωνας έναν ναό είχε όλον κι όλον? (του οποίου γκραβούρες είχε στο γραφέιο της, αλλά του 18ου αιώνα, μη νομίσουμε τίποτε μοντέρνες.)

Πολλά μικρά μπιχλιμπίδια βλέπω. Ποιος τα ξεσκόνιζε όλα αυτά?
 
Μη μου πείτε ότι κάθεται ποτέ στη "βασική καρέκλα του σαλονιού". Σαν ηλεκτρική καρέκλα είναι. Ακόμη και χωρίς τα σχετικά καλώδια μοιάζει φοβερά άβολη. Πώς και δεν έχει της έχει βάλει κάποιο κεντητό μαξιλαράκι η μαμά?
1635948532550.png
 
Πίσω
Μπλουζα