Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.378
Αντιδράσεις
49.451
Στο θέμα αυτό θα δούμε διάφορες φωτογραφίες από αγαπημένους μας καλλιτέχνες που μας δείχνουν το σπίτι τους...τον προσωπικό τους χώρο , εκεί που ηρεμούσαν μακριά από τα βλέμματα θαυμαστών και δημοσιογράφων. Να που κάποιοι όμως επέτρεψαν να εισβάλλει ο φωτογραφικός φακός και εκεί...

 

 




149.jpg
Προβολή συνημμένου 126762

 

 


 
Μπα, θέλουν να μας πουν ότι η κ. Καρέζη ήταν και μπετατζού (ή μάλλον πλακατζού)? Πλάκα μας κάνουν? Και μάλιστα μ' αυτή την τελείως ακατάλληλη ενδυμασία? Και οι μαντράχαλοι της ζωής της τι έκαναν? Βέβαια αν κρίνω από το ύφος της, το ίδιο σκεφτόταν κι αυτή, γιατί μοιάζει να ετοιμάζεται να εκτοξεύσει δίκην φρίσμπι την πλάκα που κρατάει εναντίον του χασκογελώντος διπτροφόρου πλαδαρού νεαρού που υποθέτω έιναι ο Κων/νος σε πολύ νεανική ηλικία.
 
Πρωτότυπο θέμα. Μπράβο. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα να υποθέσω :)
 
Γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Αλιμπέρτη? Ομολογώ ότι την αγνοώ παντελώς. Μόνο την Αλέκα Αλιμπέρτη ήξερα, που δεν ξέρω αν είχε την παραμικρή συγγένεια. Και τον Φέφε Αλιμπέρτι, βεβαίως βεβαίως.
 
Έχω χάσει επεισόδια. Ο Φέρτης και η Καλογεροπούλου ήταν παντρεμένοι;
 
Ναι. Και συνθιασάρχες. Πρέπει να ήταν για αρκετά χρόνια, διότι από τότε που θυμάμαι την Καλογεροπούλου ήταν ζευγάρι με τον Φέρτη, και ήμουν ή στην τελευταία τάξη του σχολείου ή ήδη πολυτεχνείο όταν χωρίσανε.
 
Το "εντελως αμακιγιαριστη" ανηκει προφανως στη σφαιρα της φαντασιας.
 
Ωραίο θέμα.
 
elephadas είπε:
Ναι. Και συνθιασάρχες. Πρέπει να ήταν για αρκετά χρόνια, διότι από τότε που θυμάμαι την Καλογεροπούλου ήταν ζευγάρι με τον Φέρτη, και ήμουν ή στην τελευταία τάξη του σχολείου ή ήδη πολυτεχνείο όταν χωρίσανε.
η Μιμη ηταν "ο τριτος ανθρωπος"
 
Έχω την εντύπωση ότι η Τάνια Τσανακλίδου προηγήθηκε, αλλά επειδή όταν επρόκειτο για σοβαρούς καλλιτέχνες όπως αυτοί οι δύο τα οικογενειακά τους με άφηναν αδιάφορο (σε αντίθεση με κούφιες "celebrities" που μόνο κουτσομπολιό για τη ζωή τους προσφέρουν) δεν το λέω με σιγουριά. Σύμφωνα με εδώ πάντως

Κώδικας:
http://cosmopoliti.com/more-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1/
Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Γιάννης Φέρτης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1974, όταν εκείνος με την τότε γυναίκα του, Ξένια Καλογεροπούλου, ανέβασαν στο θέατρο το παιδικό "Μορμόλης" και η Τάνια πρωταγωνιστούσε. Περίπου 4 χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι, έπαιξαν και μαζί στο σίριαλ "Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια" και εκείνη το 1978, πήγε γιουροβίζιον με τον Τσάρλι Τσάπλιν, τραγούδι που αφιέρωσε στο Γιάννη λίγο πριν βγει στη σκηνή.
 
Πω πω μισό μέτρο καμπάνα το παντελόνι...το κάθε μπατζάκι έκανε και για αντίσκηνο σε περίπτωση ανάγκης.

Εγώ ήμουν πιο συντηρητικός. Φυσικά δεν υπήρχαν μη-καμπάνα αλλά ποτέ δεν φόρεσα τόοοσο φαρδύ
 
Ο Θέμης Ανδρεάδης στην κρεββατοκάμαρα του

 


237.jpg
237.jpg
 
To θέμα φυσικά είναι ύμνος στα "παρωχημένα" έπιπλα (για να μη βάλω τη λέξη κιτς... :) )
 
Πίσω
Μπλουζα