@Fulci Αμα θελεις να δεις και αλλο χορευτικο της Ερρικας, ψαξε για την ταινια Εξοδος Κινδυνου. Ενας χορος πολυ δαφορετικος απο της Παριζιανας και πολυ ερωτικος επισης.
Ξέρω μια ταινία "Έξοδος Κινδύνου"..Την έχω δει 2 φορές.Θυμάμαι ότι είχε εκπληκτική μουσική,ότι ήταν αστυνομική περιπέτεια,το στόρι της ταινίας,το love στόρι της,θυμάμαι τον Φούντα,τον Κούρκουλο (έστω και με τη μικρή συμμετοχή του) και την Ολγα Καρλάτου*!..
Δεν μου άρεσε το love στορι με Αλμπέρτο Εσκενάζι (τέτοιες "επιπολαιότητες" στον έρωτα από τις γυναίκες με εκνευρίζουν),ούτε καν το φλερτ του Φούντα με την πρωταγωνίστρια (αγάπες από ανάγκη και λύπηση είναι καταδικασμένες σε αποτυχία), αλλά μου άρεσε η ιστορία της Όλγας με τον Κούρκουλο ( μυστηριώδεις,αινιγματικοί,λιγομίλητοι έρωτες και ταυτόχρονα ανεκπλήρωτοι είναι αυτοί που με συναρπάζουν).
Όπως βλέπεις,γνωρίζω αρκετά καλά την ταινία,αν και έχω να την δω πάνω από 20 χρόνια.
Την Μπρόγιερ δεν θυμάμαι!..Καθόλου!..Εκτός,εάν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη ταινία.
* Μιας και ανέφερα την Όλγα..Ένας από τους λόγους που μου μένει στο μυαλό μου η Όλγα,είναι τα μάτια της!..Εντάξει..έχει ωραίο σώμα,είναι πολύ όμορφη,αλλά αυτές οι ΜΑΤΑΡΕΣ της..Είναι εκπληκτικά όμορφα..Όμορφα μάτια έχουν και άλλες (και έχουμε αναφέρει αρκετές).
Τα μάτια όμως της Καρλάτου είναι εκπληκτικά όμορφα.Σαγηνευτικά!..Σε μαγνητίζουν,τόσο πολύ που σε φτάνουν στα όρια του "φόβου"..Σε τρομάζουν!..Έχουν μια "περίεργη τρομακτική" ομορφιά που σε φοβίζουν!..Δεν ξέρω αν είναι το βλέμμα,το σχήμα ή το χρώμα των ματιών!Μάλλον είναι το σύνολο και των τριών!
Δύο γυναίκες έχουν αυτή την "τρομακτική" ομορφιά ματιών στον κινηματογράφο..Η Όλγα Καρλάτου και Σαρλοτ Ράμπλινγκ ..Και οι δυο για μένα έχουν την ίδια σαγηνευτική και "τρομακτική" ομορφιά (για τα μάτια μιλάμε).
(Ε, αυτά τα όμορφα μάτια, ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης σε μια από της ταινίες του, ΤΟΛΜΗΣΕ να τα "χαλάσει"!..Γιατί κ. Fulci?..Γιατί το κάνατε αυτό?..Μάλλον δεν άντεξε..την "σαγηνευτική ομορφιά" τους)
bambi,συγγνώμη...Πάλι ξέφυγα από το θέμα..Περιμένω απάντηση για το αν η "Εξοδος Κινδύνου" με την Μπρόγερ είναι η ίδια ταινία που αναφέρθηκα.
Όντως ήταν πανέμορφη με μία ομορφιά ασυνήθιστη στην ελλαδαΊσως λοιπόν αυτο και να με ξεγελά εμένα και να μην καταλαβαινω τα οποία λάθη της στον χορό !με την ομορφιά της μυκονου εδενε θαυμασια
αριάδνη..Όχι ασυνήθιστη στην Ελλάδα.."Ξένη" στην Ελλάδα..Αν έβαζες 1000 Ελληνίδες,ανάμεσα τους και την Έρικα,το πρώτο που θα ΄λεγες είναι:
"Τις 999 Ελληνίδες τις βλέπω..Αυτήν τη μία (την Ερρικα) γιατί την βάλατε μαζί τις υπόλοιπες?Αυτή δεν είναι Ελληνίδα.."
Η Έρρικα έχει ομορφιά-παρουσιαστικό Βόρρειο-ανατολικο-ευρωπαϊκών χωρών!..Όχι,μεσογειακών,και καθόλου νοτιο-Βαλκανικών!
Γι' αυτό σε μαγεύει και δεν παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της.Όχι για την ηθοποιία της, και όχι για τις χορευτικές της ικανότητες (είπαμε,προσωπική γνώμη)..Είναι απλά, "ατελείωτα" όμορφη..