Οι υπέρτατες Δημοπρασίες!!!!!!

μόλις αγόρασα ολοκαίνουργια (είχαν όμως για προστασία μόνο την κολλητική ταινία της nortec,δεν είχαν ζελατίνα) τα tales of symphonia και metal gear solid the twin snakes (και τα δύο είναι για gamecube) για τιμή χώμα (δεν σας λέω πόσα γιατί αρκετοί είστε και σε κρίσιμη ηλικία :p ).

θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω?

να τα πουλήσω κατευθείαν σε κάποιο site τύπου ebay μιας και το πρώτο φτάνει μέχρι και τα 200 ευρώ ενώ το δεύτερο έως 70 (μπορεί και περισσότερα γιατί δεν είδα προσφορά για brand new) ?

να τα φυλάξω κάπου και να τα πουλήσω στο μέλλον οπότε και θα έχει ανέβει η αξία τους?

ή να τα ανοίξω και να τα χρησιμοποιήσω?
 
Εγώ εφ' όσον πρόκειται για τιμή χώμα, θα τα κρατούσα στη συλλογή μου όπως είναι σφραγισμένα. Αν πάλι έχεις ανάγκη τα χρήματα, γιατί όχι να μην τα πουλήσεις..
 
χμμ,μάλλον θα τα κρατήσω σφραγισμένα και μάλλον θα τα πουλήσω στο μακρινό μέλλον,με προβληματίζει όμως η ταινία της nortec γιατί μπορεί από τα χρόνια να κοπεί στα σημεία που κλείνει η θήκη (μάλιστα,στο tales of symphonia είχε κοπεί στο πάνω μέρος και ο πωλητής είχε βάλει ένα πολύ μικρό κομμάτι διαφανούς κολλητικής ταινίας για να μένει κλειστό)
 
krem13 είπε:
χμμ,μάλλον θα τα κρατήσω σφραγισμένα και μάλλον θα τα πουλήσω στο μακρινό μέλλον,με προβληματίζει όμως η ταινία της nortec γιατί μπορεί από τα χρόνια να κοπεί στα σημεία που κλείνει η θήκη (μάλιστα,στο tales of symphonia είχε κοπεί στο πάνω μέρος και ο πωλητής είχε βάλει ένα πολύ μικρό κομμάτι διαφανούς κολλητικής ταινίας για να μένει κλειστό)
To "factory seal" της nortec για τους collectors του κοσμου (και οχι της ελλαδας) δε λεει μια, πίστεψε με. Νταξει θα πουληθεί όπως και ναχει για αρκετα λεφτα μιας και είναι καινουριο αλλα μην περιμενεις τα τρελά λεφτα, αν δεν έχει factory sealed package με ζελατίνα.

Μην ξεχνάς οτι η ίδια η νορτεκ πεταει τη ζελατίνα και βάζει αυτή την χαζή ταινία, αφού προσθέσει μέσα στο game μια μετάφραση του αγγλικου βιβλίου οδηγιών.

Ουσιαστικα δηλαδη είναι ήδη ανοιγμένο, αλλα όχι παιγμενο.
 
Όπως λέει και ο φίλος Moboros, τα παιχνίδια με το αυτοκόλλητο της Nortec, σε όσο καλή κατάσταση και αν βρίσκονται, χάνουν την αξία τους. Αν βγάλεις τις ταινίες προσεκτικά τότε μπορείς να τα πουλήσεις ως brand new. Αλλά το Tales of Symphonia δεν αξίζει με τίποτε 200 ευρώ, στην καλύτερη περίπτωση σε δημοπρασία να πιάσεις 45 ευρώ, ενώ και το Metal Gear Solid κάπου τόσα θα πιάσει.

Εγώ, όμως θα τα κρατούσα τα παιχνίδια εκτός αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου, ούτε για συλλογή, οπότε πούλησέ τα.
 
Ολα τα πραγματακια καλα είναι αυτα που ποσταρε ο άσεμνος.

Τα NES -SNES ίσως γινουν λίγο overpriced αποτι βλέπω μιάς και δεν ειναι κανενα τους Sealed.

To Neo Geo aes ειναι πολλα λεφτα. Τα games που εχει μαζι ειναι όλα σχεδόν της τάξεος του 30αευρου μαξιμουμ. Και στο ebay μπορεις να τα τσιμπήσεις απο καλό σελλερ με 300-400 ευρω ολα μαζι. Ασε που ο τυπας εχει 1 feedback!!!!!

Crazy Taxi arcade= Epic. Πολύ ωραιο find!

Shining force= +1 πολυ ομορφο και σπανιο παιχνιδι
 
Όποιος θέλει να ανοίξει μαγαζί με καινούρια χειριστήρια μόνο για το Dreamcast ή θέλει να γραφτεί στο βιβλίο γκίνες ως ο συλλέκτης που έχει τα περισσότερα, ας κοιτάξει αυτό:
 
101 ntsc παιχνίδια για το snes στα οποία περιλαμβάνονται και μερικά σχετικά σπάνια,αυτή τη στιγμή είναι στα 142 δολάρια και έχει μία μέρα για να λήξει,δεν στέλνει όμως Ευρώπη γμτ

http://cgi.ebay.com/huge-bulk-lot-101-super-nintendo-SNES-games-/130399222604?cmd=ViewItem&pt=Video_Games_Games&hash=item1e5c663b4c

άσχετο/σχετικό: μου έδωσαν ένα κλειστό αντίτυπο (της nortec γμτ) του metal gear solid

the twin snakes (για gamecube πάντα) το οποίο σκέφτομαι να πουλήσω,πόσο λέτε να το βάλω?

και μία ακόμη ερώτηση,τώρα που έχω αυτό και το tales of symphonia κλειστά,ποίου από τα δύο η αξία θα ανέβει περισσότερο στο μέλλον ώστε να το κρατήσω?
 
Είναι μάλλον ότι καλύτερο και παράλληλα ότι πιο άβολο υπάρχει :p

Μόνο 2 μικρόσωμοι Ιάπωνες μπορούν να παίξουν με αυτό, χωρίς να ανταλλάξουν αγκωνιές...
 
Jedah είπε:
Είναι μάλλον ότι καλύτερο και παράλληλα ότι πιο άβολο υπάρχει :p Μόνο 2 μικρόσωμοι Ιάπωνες μπορούν να παίξουν με αυτό, χωρίς να ανταλλάξουν αγκωνιές...
Ή τα παιδια των μπαμπάδων του φόρουμ?
 
Πλάκα πλάκα τα sticks και τα κουμπιά πρέπει να είναι τούμπανο. Αν ήταν αποσπόμενο θα ήταν το απόλυτο για Saturn.
 
Σας έκανα ζημιά? :p

Αν κάποιος θα το τσίμπαγε πιστεύω θα ήταν ο DarkSynbios για την ήδη άριστη συλλογή του.
 
asemnos είπε:
Σας έκανα ζημιά? :p Αν κάποιος θα το τσίμπαγε πιστεύω θα ήταν ο DarkSynbios για την ήδη άριστη συλλογή του.
Θα το τσιμπησω στην καταλληλη ώρα στην κατάλληλη χώρα :D Oντως είναι κομμάτι! Ασεμνος πολύ το eBay ψαχουλευεις προσεχε γιατί είναι μεγάλη ρουφηχτρα τις τσέπης!!! ;) Η Sega συλλογές είναι επικίνδυνες γιατί δεν τελιωνουνε ποτέ! :D Ηδη οι δικές μου πηρανε το δρόμο του ebay^^
 
Ξέχασα, πας και απο Japan μεριά εσύ τυχερέ! :D Άσε ήδη μου έχει κάνει μια μικρή ζημιά το ebay..

Όσο για το link του Plink, oO είναι πραγματικά συλλογή ικανή να σε κάνει να ανοίξεις μαγαζάκι!
 
Πίσω
Μπλουζα