asemnos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 3
Αυτή πραγματικά είναι υπέρτατη δημοπρασία! Να δούμε πως θα καταλήξει...Plink είπε:Κυριολεκτικά μία Instant Collection....περιλαμβάνει νομίζω τα πάντα!!!!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160446054662&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123#ht_21240wt_1106
Την πατησε ασχημα ο τυπος που πουλαγε:MoBoRoS είπε:Παιδες, τις προαλλες τσιμπησα μια NTSC N64 collection! Πειτε μου γνώμες!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270589774986&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
xaxaxaxaxxaaxxaxa αυτό κοίταγα κι εγώ μόλις τώρα!freaktmp είπε:Την πατησε ασχημα ο τυπος που πουλαγε:
"Q: hi there , let me know if your interested in the £225 offer , as if not i have another package lined up , many thnaks
A: Hi, there is no buy it now price. I will let the auctions run. Many thanks for your interest."
Winning bid:£91.99
Σου ηρθαν τα παιχνιδια; Εχω βαρεθει με τοσες καταγγελιες που εχω κανει για παιχνιδια που κερδισα σε πολυ χαμηλη τιμη και οι πωλητες δεν τα εστειλαν ποτε..MoBoRoS είπε:Παιδες, τις προαλλες τσιμπησα μια NTSC N64 collection! Πειτε μου γνώμες!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270589774986&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Μας κατέστρεψες πάλι ρε!DarkSynbios είπε:Καπου στο Ebay κυκλοφορουνε και οι δικες μου συλλογες ^^
Εγώ όταν κερδίζω κάτι σε ανέλπιστα χαμηλή τιμή -δηλαδή σε βαθμό που να φοβάμαι ότι ο πωλητής θα κάνει το κορόιδο- ζητάω πάντοτε να το στείλει signed-for/registered (=συστημένο). Δεν μπορεί να αρνηθεί να το κάνει και πλέον είναι εύκολο να αποδειχτεί αν εστάλει και πότε. Πληρώνω έτσι λίγο παραπάνω -που σε μεγάλες ευκαιρίες δεν έχει ιδιαίτερη σημασία- αλλά δεν έχει "χαθεί" ποτέ τίποτα. Με απλό ταχυδρομείο μπορεί άνετα να πει "το έστειλα, χάθηκε, λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα".Getta Robo είπε:Σου ηρθαν τα παιχνιδια; Εχω βαρεθει με τοσες καταγγελιες που εχω κανει για παιχνιδια που κερδισα σε πολυ χαμηλη τιμη και οι πωλητες δεν τα εστειλαν ποτε..
ελπίζω να έχεις δίκιο,το λέω γιατί εγώ (το έχω ξαναπεί εκατό φορές,απλώς δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω) τη πάτησα από πωλητή που ήταν δέκα χρόνια στο ebay και είχε ελάχιστο αρνητικό feedback,τόσο λίγο που ήταν σχεδόν 100% (πρέπει να ήταν στο 99,8% )...MoBoRoS είπε:Παιδες δεν νομίζω να μην μου το στείλει γιατι ο τύπος εχει 1001/100% feedback.Θα χαλασει ολοκήρο feedback 5-6 χρόνων πχ, για να κανει μια λαμογια σε μένα?
Εδώ ο τύπος ο συγκεκριμένος πουλάει retro μηχανές. Για τα videogames θα νοιαστει?
το σχεδον 100% δεν ειναι 100% όμως.. Ο τύπος μπορεί να απέκτησε το 99,8% κάνοντας αυτό που έκανε σε σένα και στους πορηγούμενους που του εδωσαν αρνητικό feedback. :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />krem13 είπε:ελπίζω να έχεις δίκιο,το λέω γιατί εγώ (το έχω ξαναπεί εκατό φορές,απλώς δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω) τη πάτησα από πωλητή που ήταν δέκα χρόνια στο ebay και είχε ελάχιστο αρνητικό feedback,τόσο λίγο που ήταν σχεδόν 100% (πρέπει να ήταν στο 99,8% )...
Παρε δανειο απο την Εμπορικη!! LOLMaddog είπε:Μας κατέστρεψες πάλι ρε!Που να βρω τώρα 4000 λίρες;
.
Μάλλον και ο asemnos θα χρειαστεί ένα δάνειο... Άλλος κανείς?asemnos είπε:Τρελάθηκα αρρώστησα σβήνω χάνομαι.
Uber Sega collection