asemnos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 3
Απλά φοβερό!Getta Robo είπε:Ισως οτι σπανιοτερο εχω δει ποτε να πωλειται.http://cgi.ebay.com/Nintendo-Virtual-Boy-TV-Boy-VIRTUAL-BOY-GAMES-TV-/110524589987
Kit για να παιζεις virtual boy παιχνιδια στην τηλεοραση.
και λειτουργεί μόνο σε pal τηλεοράσεις ! χε,χε έστω και με αυτό το τρόπο η Ευρώπη (Αυστραλία και Ασία εν μέρει) παίρνει την εκδίκησή της !Ισως οτι σπανιοτερο εχω δει ποτε να πωλειται.
http://cgi.ebay.com/Nintendo-Virtual...-/110524589987
Kit για να παιζεις virtual boy παιχνιδια στην τηλεοραση.
Wally είπε:Υπο τη σκιαν του ΔουΝουΤου, εχουμε περιορισει/καταργησει την αγρα "εξωτικων" μηχανηματων!
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια που είσαι κάτοχος Power Strike 2 και μάλιστα complete!SONIC είπε:Master System
Power Strike II 2 COMPLETE IN BOX Sega Master System
(Όταν βλέπω δημοπρασίες σαν αυτήν δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου και το κέφι μου βλέπετε το παρακάτω μωρό κυκλοφόρησε μόνο στην Ευρωπίτσα μας και στην Αυστραλία, θεωρείτε από τα καλύτερα 8bit shooter όπως αρμόζει σε ένα Aleste άλλωστε και εμφανίζετε στο ebay μια στα ένα με δύο χρόνια αλλά το λουκούμι της υπόθεσης είναι ότι το απέκτησα πλήρες σε τέλεια κατάσταση στην Ελλαδίτσα μας ,στην πολίτσα μου σχεδόν στην γειτονίτσα μου για 7 ευρώ!!!!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/Power-Strike-II-2-COMPLETE-BOX-Sega-Master-System-/320515176335?cmd=ViewItem&pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item4aa031778f
Τιμή 179.99£
LES SCHTROUMPFS SMURFS SEGA MASTER SYSTEM RARE NR MINT
http://cgi.ebay.co.uk/LES-SCHTROUMPFS-SMURFS-SEGA-MASTER-SYSTEM-RARE-NR-MINT-/360258820892?cmd=ViewItem&pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item53e1195b1c
Τιμή 99.99£
Γειά σου φίλε Galle_11 και συγχαρητήρια και σε εσένα που μαζεύεις Master system μιλάμε πωρώθηκα τόσο πολύ μάλιστα που ούτε καν παρεξηγήθηκα που πας να με βγάλεις άσχετο.gallos_11 είπε:Κατ' αρχήν συγχαρητήρια που είσαι κάτοχος Power Strike 2 και μάλιστα complete!Αλλά τους τελευταίους 6 μήνες έχει εμφανιστεί στο ebay τουλάχιστον 15-20 φορές από διαφορετικούς πωλητές!
Μέγα λάθος το "μια στα ένα με δύο χρόνια"...
Βέβαια η τιμή του κυμαίνεται περίπου σε τέτοια επίπεδα αλλά ίσως με λίγο ψάξιμο βρεθεί και αρκετά χαμηλότερα...
Επίσης, το Smurfs με 99.99£ δεν έπρεπε να είναι στις υπέρτατες δημοπρασίες αλλά στις πιο ανόητες!
Αφού δεν είναι καθόλου μα καθόλου σπάνιο! Το δικό μου το απέκτησα με 4£...
Το βρίσκεις πολύ συχνά και εύκολα περίπου στα 5-10£...
Το σπάνιο και πανάκριβο είναι το Smurfs 2 που ψάχνω κιόλας όπως λέω στην υπογραφή μου!
Απλά κάποιοι έχουν ακούσει ότι το Smurfs είναι πολύ σπάνιο και το βαράνε στην τιμή αλλά ξεχνούν μια λεπτομέρεια, τον υπότιτλο "Autour Du Monde" όπως λέγεται το 2!
Ή ψάχνουν για κορόϊδα-αγοραστές που έχουν ακούσει για κάποιο σπάνιο Smurfs...
Προσοχή λοιπόν...
[flame]SONIC είπε:Γειά σου φίλε Galle_11 και συγχαρητήρια και σε εσένα που μαζεύεις Master system μιλάμε πωρώθηκα τόσο πολύ μάλιστα που ούτε καν παρεξηγήθηκα που πας να με βγάλεις άσχετο.Κοίτα να δεις το Power strike 2 εγώ προσωπικά σε όλα μου τα χρόνια στο ebay
το έχω δει 2-3 φορές αλλά 1)δεν ψάχνω συνέχεια για παιχνίδια Master system,2)δεν ψάχνω συχνά το power strike 2 εφόσον το έχω παραμόνο για να δω αν εμφανίζεται και 3 έχω να μπω στο ebay τουλάχιστον 7 μήνες τώρα τελευταία ξαναμπήκα .
Όσο για το Smurfs παραδέχομαι ότι δεν θυμόμουν τον υπότιτλο και θεώρησα από την τιμή ότι μάλλον είναι το σπάνιο, αλλά και εσύ ξέχασες τον δικό μου υπότιτλο πριν αρχίσω να ποστάρω λινκς "Δεν είναι όλα υπερσπάνια και σε πολλές περιπτώσεις ο πωλητής έχει λαλήσει αλλά τέλος πάντων"
Άτιμε Maddog η Νέμεση μου έχεις καταντήσει!!!Maddog είπε:[flame]Ένα n00bery stick και γρήγορα...δεν αναφέρουμε "facts" σπανιότητας χωρίς πλήρη έρευνα των γεγονότων. Το disclaimer είναι άκυρο, δική σου ευθύνη είναι να βρεις τις πραγματικά "υπέρτατες" δημοπρασίες. Αν είναι να κάνω ένα "sort by price-highest first" δεν λέει και πολλά...
[/flame]
(για το Darxide πάντως ήδη τα έσκασε κάποιος τα 870 λιρόνια) :sealed:
SONIC δεν είχα καμία πρόθεση να σε βγάλω άσχετο, συγνώμη αν το έλαβες έτσι...SONIC είπε:Γειά σου φίλε Galle_11 και συγχαρητήρια και σε εσένα που μαζεύεις Master system μιλάμε πωρώθηκα τόσο πολύ μάλιστα που ούτε καν παρεξηγήθηκα που πας να με βγάλεις άσχετο.Κοίτα να δεις το Power strike 2 εγώ προσωπικά σε όλα μου τα χρόνια στο ebay
το έχω δει 2-3 φορές αλλά 1)δεν ψάχνω συνέχεια για παιχνίδια Master system,2)δεν ψάχνω συχνά το power strike 2 εφόσον το έχω παραμόνο για να δω αν εμφανίζεται και 3 έχω να μπω στο ebay τουλάχιστον 7 μήνες τώρα τελευταία ξαναμπήκα .
Όσο για το Smurfs παραδέχομαι ότι δεν θυμόμουν τον υπότιτλο και θεώρησα από την τιμή ότι μάλλον είναι το σπάνιο, αλλά και εσύ ξέχασες τον δικό μου υπότιτλο πριν αρχίσω να ποστάρω λινκς "Δεν είναι όλα υπερσπάνια και σε πολλές περιπτώσεις ο πωλητής έχει λαλήσει αλλά τέλος πάντων"