Οι υπέρτατες Δημοπρασίες!!!!!!

Επειδη εχω λιγα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ sealed παιχνιδια για ps1 απο τοτε ,

εχουν πανω σελοφαν με λεπτη ταινια που εχει πολυ ψιλα γραμματα

και γραφει πανω (η ψιλη ταινια) "Playstation".

Αν το δεις απο κοντα, δεν προκειται να κανεις λαθος ξανα.
 
ρε παιδια την πλάκα του προφανως κανει ο τυπος....

εγω θα μπω τωρα στο account μου στο ebay να του κανω μια προσφορα:

"Αν βάλεις στον CPC 464 τα Windows 7 (υπάρχει χεχεχε και σχετικο thread...), τοτε θα παρω το παιχνιδακι με τα 7 χιλιαρικά"....
 
Ocarina of Time Special Edition!

Νομίζω ότι κυκλοφόρησαν ελάχιστα κομμάτια από αυτή την έκδοση αλλά όχι μόνον τέσσερα όπως λέει ο πωλητής. Όπως και να χει είναι πολύ σπάνια έκδοση. Αλλά ακόμη πιο σπάνια είναι η έκδοση της κονσόλας Nintendo 64 μαζί με το Ocarina of Time, μάλιστα το κουτί της κονσόλας είναι μαύρο με χρυσά γράμματα όπως ακριβώς και το κουτί του παιχνιδιού. Ποτέ μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο στο ebay...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110596656466&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:de
 
Ποιος δίνει τόσα λεφτά...

Κάτι που θα άξιζε ξέρω γω 100 ευρω είναι η προπαρρηγειλμένη έκδοση του OOT, απο ότι έχω ακούσει, ότι είναι πράσινο ήταν κόκκινο στο παιχνίδι(αίμα, που το άλλαξαν για να μην φαίνετε βίαιο) και είχε και άλλα soundtrack, όπως στο ηφαίστειο έχει κάτι πακιστανικούς ψαλμούς.

Είναι πολύ σπάνιο δεν ξέρω κα αν ειχε ερθει Ευρώπη.
 
Linkmastersword είπε:
Ποιος δίνει τόσα λεφτά...
Κάτι που θα άξιζε ξέρω γω 100 ευρω είναι η προπαρρηγειλμένη έκδοση του OOT, απο ότι έχω ακούσει, ότι είναι πράσινο ήταν κόκκινο στο παιχνίδι(αίμα, που το άλλαξαν για να μην φαίνετε βίαιο) και είχε και άλλα soundtrack, όπως στο ηφαίστειο έχει κάτι πακιστανικούς ψαλμούς.

Είναι πολύ σπάνιο δεν ξέρω κα αν ειχε ερθει Ευρώπη.
Λίγο fake οι πληροφορίες σου μαν, δές εδώ, η βασική διαφορά της preorder είναι οτι ήταν χρυσό το cardridge , κάτι που η Ninty το ξεκίνησε απο το NES
 
Όχι, εκτός απο το χρυσο cart που ξεχασα να αναφέρω, το αίμα το Ganon(dorf) σε μια φαση που φτύνει είναι κόκκινο, και έχει πακιστανικούς ψαλμούς το Fire Temple.

PROOF:

Α, η version 1.0(προπαραγγελιας) δεν έχει διαφορα απο την 1.1a, εκτος απο το χρυσο

cart, η μεγαλη διαφορα ειναι η 1.1b ειχε πρασινο αιμα και η 1.2 που έβγαλε και τους ψαλμους απο Fire temple
 
Linkmastersword είπε:
Όχι, εκτός απο το χρυσο cart που ξεχασα να αναφέρω, το αίμα το Ganon(dorf) σε μια φαση που φτύνει είναι κόκκινο, και έχει πακιστανικούς ψαλμούς το Fire Temple.Α, η version 1.0(προπαραγγελιας) δεν έχει διαφορα απο την 1.1a, εκτος απο το χρυσο

cart, η μεγαλη διαφορα ειναι η 1.1b ειχε πρασινο αιμα και η 1.2 που έβγαλε και τους ψαλμους απο Fire temple
Δεν ισχύουν αυτά που λες Link, τουλάχιστον όχι στην ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει χρυσή κασέτα του Ocarina of Time, η οποία κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η έκδοση της προπαραγγελίες ήταν ακριβώς η ίδια με την κανονική έκδοση που κυκλοφόρησε στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη. Έχω και τις δύο εκδόσεις και μπορώ να το επιβεβαιώσω σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού.

Τώρα, όσον αφορά αυτά που λες, μάλλον θα υπάρχουν μικροδιαφορές μεταξύ της ευρωπαϊκής με την αμερικανική, την αυστραλιανή και κυρίως την Ιαπωνική, όπως συμβαίνει και στο a link to the past..... που άλλαξαν κάποιους ιερείς με μάγους κτλ.
 
Περιμενω την collectors απο Americas και αν δουλευει με ανταπτορα, θα το μάθουμε
 
Μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που παραθέτει ως "proof" ο Linkmastersword ότι ο emulator τρέχει την Αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού. Κοιτάξτε προσεκτικά τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα.
 
Προφανώς ισχύει μόνο για την Αμερικανική έκδοση.

Συγγνώμη για το λάθος μου(αν είναι λάθος).

Παντως(τουλαχιστον για Αμερικαν) η χρυση ειναι 1.0, μετα η γκρι 1.1α και 1.1b και μετα 1.2 παλι γκρι.

Επισης λιγες 1.1 .

Όσα είπα ΙΣΧΥΟΥΝ.
 
Οι περισσοτερες χρυσες εκδοσεις στη βορεια Αμερικη ειναι Καναδεζικες, και οι περισσοτερες Ευρωπαικες χρυσες ειναι απο την Αυστραλια.

Και στις δυο περιπτωσεις, ως δειγμα ευγνομοσυνης της Nintendo σε δυο τοτε, παραδοσιακες Nintendo αγορες.
 
Ηρέμησε Link. Συζήτηση κάνουμε και καλό θα είναι να ανταλλάζουμε απόψεις χωρίς να είμαστε απόλυτοι επειδή διαβάσαμε κάτι, κάπου στο διαδίκτυο, που έγραψε κάποιος τρίτος. Εγώ ομιλώ από προσωπική εμπειρία. Πάντως, μην είσαι και απόλυτα βέβαιος ότι η έκδοση 1.0 η οποίο αναφέρεις κυκλοφόρησε μόνον στις χρυσές κασέτες, ίσως υπάρχουν και ορισμένες γκρι οι οποίες εμπεριέχουν την πρωτότυπη έκδοση. Αν όντως υπάρχουν οι τρεις-τέσσερις εκδόσεις που αναφέρεις στην Αμερική, δεν είχε κανένα λόγο η Nintendo να μην κυκλοφορήσει την πρώτη έκδοση στα πρώτα γκρι κασετάκια που κυκλοφόρησαν στην αγορά της Β. Αμερικής ή και του Καναδά.

Επίσης, θα ήθελα να σου πω ότι αρκετές πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από ιστοσελίδες τύπου wiki είναι λαθεμένες. Έχω εντοπίσει ουκ ολίγα λάθη, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ocarina of Time για την Ευρώπη είναι λάθος, όπως και πολλά παιχνίδια του Snes τα οποία λέγει πως δεν κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη ενώ αυτά ήρθαν! Μην βασίζεσαι και πολύ στα λεγόμενα που έγραψε κάποιος τυχόντας, διότι τα άρθρα από τυχόντες προέρχονται.

Getta Robo είπε:
οι περισσοτερες Ευρωπαικες χρυσες ειναι απο την Αυστραλια.
Όλα τα παλ χρυσά κασετάκια είναι σίγουρα από την Αυστραλία, όσον αφορά το Ocarina.
 
Αυτο για τους πακιστανικους ψαλμους στο Fire temple το είχα ακούσει πρώτα απο Έλληνες, και μετά είδα σε διάφορα βίντεο κάτσε να σου δείξω πιο λέω:

(Tώρα βρήκα το βίντεο, εγώ είχα δει ΜΟΝΟ το κομμάτι... Επίσης τα translations μπορεί να είναι λάθος αλλά μη μου πείτε για αυτό δεν είναι αυτο το θέμα μας.

Επίσης first versions ενοεί 1.0 1.1(a+b)

Δειτε ΟΛΟ το βιντεο αν ειναι να σχολιάσετε,παρακαλώ.

Όταν έγραψα "Επίσης λίγες 1.1" και δεν έγραψα τίποτα περισσότερο, ήθελα να γράψω.

"Επίσης ΠΟΛΥ λίγες 1.0 είχαν γκρι καρτ, και ΠΟΛΥ λίγες 1.1(a only) είχαν χρυσο καρτ."

Και άλλη μια διώρθωση για εμένα, το 1.1a κ 1.1b δεν έχουν καμια διαφορά εκτός απο το να κάνεις εύκολα μερικά glitches.
 
Και πάνω που έψαχνα για new adaptor για το Mega Drive, έπεσα πάνω σε αυτό το οποίο έχει τιμή σε δραχμές! Μάλλον θα του κάνω προσφορά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
morpheusthegod είπε:
τα οποία,αν δείτε τις ερωτήσεις,μπορεί να τα δώσει και με 500...

-----------------------------------------------------------------------------

54 παιχνίδια για intellivision

http://cgi.ebay.com/Intellivision-Bulk-Lot-54-Games-Manuals-Overlays-/130439624064?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5eceb580
 
morpheusthegod είπε:
Εμενα αυτο παντως δεν μου φαινεται τρελο. Ειδικα αφου δεχεται και offers...

morpheusthegod είπε:
τιμη προσφορας και μονο λιγα κομματια...!!!τετοια προσφορα δε ξαναγινε!!!καλα μας κοροιδευουν?

http://cgi.ebay.com/2XGRAY-CONTROLLER-GAME-SYSTEM-NINTENDO-64-N64-/200508804140?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2eaf418c2c
Πουλησε ενα για $23...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα