Συνχαρητηρια φιλε Νικο πραγματι και η δικη σου δημοπρασια μπαινει ανετα στις υπερτατες διοτι 535 ευρω δεν ειναι αστειο ποσο και το χαρμοσυνο ειναι οτι την κερδισε ελληναςnikodr είπε:To παρακάτω που θα δείτε κοστολογήθηκε στα 535 ευρώ και εγώ ήμουν αυτός που το πήρε.
Γενικά θέλω να κάνω συλλογή όλα τα παιχνίδια της konami για msx/msx2.Τα παιχνίδια αυτά σε κουτί με box,inlay,cartridge κοστολογηθήκανε στα 33 ευρώ το κομμάτι.Είναι 15 παιχνίδια οπότε πήγα στα 535.(αλλά μιλάμε για top condition με όλα τα συναφή).Και αν σκεφτείτε ότι είναι παιχνίδια απο το 1986 μερικά,μιλάμε για μουσειακό υλικό!
Βασικά τα είχα και τα έσκασα γιατί μερικά από αυτά έχουν πουληθεί σε πολύ υψηλές τιμές στο ebay.Να φανταστείτε ότι το original metal gear 2 solid snake -(δεν το έχω ακόμα εδώ βλέπετε μόνο το metal gear 1 που βγήκε το 1987)-που βγήκε (το mg2) το 1990 μόνο στην ιαπωνία και μόνο για msx2 μηχανήματα, το κόστος του είναι 300+ ευρώ μερικές φορές σε ebay ,(πάντα όμως για full condition κουτί με manual,rom,inlays κτλ)
Απο σύνολο 70 περίπου roms konami για msx έχω 26 και θέλω σιγά σιγά να της πάρω όλες.
και το πίσω μέρος
τι να πω και εγω που ημουν αερονομος σμηνιας στην πηλη ειχαμε dreamcast, ps2 και GBA(μαλλον γιαυτο καθε βραδυ ολοι ηταν εξοδουχοι )telonio είπε:Αμα πας στον στρατό ρε sonic και παίζεις με το psp μας φάγανε λάχανο που λέγανε. -Μεταξύ σοβαρού και αστείου-
εχω φιλε sonic τον κολλητο μου, που σπουδαζει Αγγλια τα ψαχνει σε κατι παλιο υπογεια του Λονδινου και οποτε ερχεται Ελλαδα μου τα φερνει.(οτι του λεω εγω φυσικα,παντος το Λονδινο ειναι ο παραδεισος των απανταχου retro)SONIC είπε:Xm μαλον σε αυτη την περιπτωση σου συναιβει η σπανια περιπτωση της ακραδαντης σε βαθμο εκνευρισμου των γυρο υπερκολοφαρδιασιομενης
Οπως και να εχει λυσε μας το μυστηριο του πως εγινε μιας και τωρα βρησκεται στα χερια σου
Πιστεψε με φιλε μου Jaguar δεν μπορω να εκφρασω αυτο που νιωθω αυτη τη στιγμη διοτι τα λογια που εχω στο μυαλο μου πρεπει να παραμεινουν ανεκλαλητα απο τις αθωες ψυχες αυτου του φορουμ!!!εχω φιλε sonic τον κολλητο μου, που σπουδαζει Αγγλια τα ψαχνει σε κατι παλιο υπογεια του Λονδινου και οποτε ερχεται Ελλαδα μου τα φερνει.(οτι του λεω εγω φυσικα,παντος το Λονδινο ειναι ο παραδεισος των απανταχου retro)
(αααααα ξεχασα να αναφερω οτι πριν λιγο μου εστειλα email βρηκε ενα παιχνιδι λεγεται να δεις chrono trigger καπως ετσι και τιμη καπου στα 40 ευρω)SONIC είπε:Πιστεψε με φιλε μου Jaguar δεν μπορω να εκφρασω αυτο που νιωθω αυτη τη στιγμη διοτι τα λογια που εχω στο μυαλο μου πρεπει να παραμεινουν ανεκλαλητα απο τις αθωες ψυχες αυτου του φορουμ!!!
Ξέρω άνθρωπο που πριν 3 χρόνια πήρε 15 sealed Terranigma από κατάστημα που ξεπούλαγε προς... 3 Ευρώ το ένα. Και τα πούλησε 45 λίρες το καθένα στο ebay. Αυτές είναι ευκαιρίες!SONIC είπε:Απλα για να καταλαβεις φιλε Jaguar ποσο υπερκολοφαρδιασιομενος σταθηκες κοιτα τη ξοδευουν καποιοι αμοιροι για το παιχνιδι που απεκτησες σφραγγισμενο(στη θεωρια βεβαια η τουλαχιστον ετσι μας συμφερει να πιστευουμε )για 20 ευρω.
SNES - TERRANIGMA (RPG) - PAL
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250166174203&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=015
GBP 42.01
Terranigma Super Nintendo SNES VERY RARE L@@K Complete
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=290165647687&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=019
GBP 72.00
Giama είπε:Ξέρω άνθρωπο που πριν 3 χρόνια πήρε 15 sealed Terranigma από κατάστημα που ξεπούλαγε προς... 3 Ευρώ το ένα. Και τα πούλησε 45 λίρες το καθένα στο ebay. Αυτές είναι ευκαιρίες!
Πολύ καλό παιχνίδι και, παρεμπιπτόντως, και το δικό μου Terranigma είναι στην ίδια κατάσταση όπως στη φωτογραφία.
Μιλα ρε φιγουραντζη πως το εκανες?telonio είπε:Όχι και τόσο καλή προστασία για την ακρίβεια..