Αυτά δεν είναι σαγιονάρες, είναι πέδιλα!Τις σαγιονάρες τις είχε οξυγονοκολλήσει πάνω του και απλώς τους άλλαζε χρώμα ανάλογα με τα ρούχα;
΄Ισως η πιό όμορφη από όλες! Προφορά? Δεν με πειράζει.Kορίτσαρος όμως η Σταθοπούλου. Χαλάλι η εκνευριστική προφορά.
Οι γάτες είναι ιερά ζώα για μένα.... τις λατρεύω.Α, τι κουκλάκια! Αγαπάω όλα τα ζωάκια αλλά οι γάτες είναι ό,τι ομορφότερο έχει δημιουργήσει ο Θεός!
Υπάρχει μεγάλη προϊστορία σχετικά με τις υποδηματικές επιλογές του κ. Λειβαδίτη, σε διάφορα θέματα του Retromaniax και για αρκετά χρόνια. Μόλις είδα την κορυφή της φωτογραφίας με τα κεφάλια των εικονιζομένων αμέσως έτρεξα να δω τι παπούτσια φορούσε ο Λειβαδίτης κι έβαλα τα γέλια. Το σχόλιο του miki-mik7 γίνεται πολύ πιο κατανοητό κι αστείο αν ιδωθεί μέσα από αυτό το πρίσμα.Αυτά δεν είναι σαγιονάρες, είναι πέδιλα!
Ποια προφορά;Kορίτσαρος όμως η Σταθοπούλου. Χαλάλι η εκνευριστική προφορά.
Είδα πάλι ένα βίντεό της. Μάλλον λες γι' αυτήν την ελαφρά προφορά των Πατρινών (γιατί από εκεί καταγόταν). Εμείς οι "πάνω απ' τ' αυλάκι" ούτε που το καταλαβαίνουμε...Ε, νομίζω ότι είχε μια προφορά κάπως. Παλιου στυλ να την πω, Λίγο σε στυλ Μιμή Ντενίση να την πω...
Αχ, ψυχουλα μου!Ο Ψίψης μου, φοράει το παλτουδάκι που του είχα πλέξει, κάνει βόλτα μέσα στα χιόνια στον κήπο μας στο Λονδίνο. Του άρεσαν τα χιόνια!!!
Αχ, είναι τρέλα! Τρέλα!Ο Ψίψης μου, φοράει το παλτουδάκι που του είχα πλέξει, κάνει βόλτα μέσα στα χιόνια στον κήπο μας στο Λονδίνο. Του άρεσαν τα χιόνια!!!
Προβολή συνημμένου 220068
Δεν το πιστεύω! Πού το θυμήθηκες;Το εξώφυλλο είναι εικονογράφηση του γνωστού λαϊκού άσματος