Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Ποια είναι η κυρία που παριστάνει την 1641826237328.png χωρίς τα χεράκια?
 
Χάχα η ομοιότητα με την Κραυγή είναι φοβερή. Σε σχέση με άλλους ηθοποιούς που φωτογραφήθηκαν στο σπίτι τους στο αντίστοιχο θρεντ, εδώ τουλάχιστον βλέπουμε ότι υπάρχει και μια βιβλιοθήκη που δεν είναι γεμάτη από μια πενηντάτομη εγκυκλοπαίδεια και τέλος. Φαίνεται ότι διαβάζανε κάνα βιβλίο σε αυτό το σπίτι. Ποιά να είναι αλήθεια;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η Νόρα Βαλσάμη είναι βρε παιδιά , θεώρησα πως θα την αναγνωρίζατε...
 
Η Νόρα Βαλσάμη είναι βρε παιδιά ,
!! Δεν θα τη σκεφτόμουνα με τίποτε! Φταίει βέβαια και η χάλια φωτογραφία που έχει μετατρέψει το πρόσωπό της σε ένα επίπεδο σκίτσο με 2 μάτια, 2 ρουθούνια κι 1 στόμα και καμία φωτοσκίαση, αλλά και τώρα που ξέρω ποια είναι δεν μπορώ να "δω" τη Βαλσάμη.
 
Και καλά εμείς το γελάμε, αλλά τη φαντάζεστε όταν θα είδε τη φωτογραφία? Συμφόρηση θα έπαθε!
 
και ακόμη περισσότερο ελέφαντα που ήταν αναλογική εποχή και δεν θα μπορούσε να τη δει στην οθονίτσα της μηχανής και να πει του φωτογράφου σβήστην και τράβα άλλη αλλά έπρεπε να περιμένει να εμφανιστεί και ενδεχομένως και να δημοσιευτεί και τότε κατόπιν εορτής τι να κάνει; χώρια που τότε το τσιγκουνεύονταν το φιλμ και ίσως να τράβηξε μια και μοναδική.
(Johny Cash) αυτό μου θυμίζει το παλιό γερμανικό ανέκδοτο, United States, We Have Bill Clinton, Steve Jobs, Bob Hope, Johny Cash, Germany, we have Helmut Kohl, no jobs, no hope no cash.
 
Πίσω
Μπλουζα