Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Τι ζώο είναι αυτό που κρατάει ο Έλβις-με-πόζα-βατράχου?
Μάλλον πρόκειται για μικρό καγκουρό βλέποντας το πίσω δεξί πόδι που μόλις φαίνεται σε συνδυασμό με τα μπροστινά άκρα που είναι εμφανώς μικρότερα αλλά και την ουρά.
 
Για τη Μίλλη Καραλή, τότε γνωστή ως σκέτα Μίλλη, μου πάει. Το τραγούδι είναι συνομήλικό σου αν κρίνω από το ψευδώνυμό σου.

 
Για τη Μίλλη Καραλή, τότε γνωστή ως σκέτα Μίλλη, μου πάει. Το τραγούδι είναι συνομήλικό σου αν κρίνω από το ψευδώνυμό σου.

Επιβεβαιώνω πως είναι η Μίλλη. Ο δίσκος από την ανάρτηση που παρέθεσες βρίσκεται δίπλα της. Διακρίνεται το όνομά της ΜΙΛΛΗ και τμήμα του κάρου που απεικονίζεται στο εξώφυλλο. Πράγματι είμαι γενημμένος το 1973 άλλωστε η ηλικία μου φαίνεται αν κλικάρεις το άβαταρ.
1642975149328.png
 
Αυτό το τραγούδι ήταν ίσως η μεγαλύτερή της επιτυχία. Αργότερα (1982) έβγαλε έναν "σοβαρότερο" δίσκο πάλι σε μουσική του (συζύγου της) Νίκου Λαβράνου και σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη , με τίτλο "Φεμινιστικά" (στον οποίο κιθάρα έπαιζε κάποιος Αντώνης Βαρδής :) ). Δεν ήμουν πια Ελλάδα και τότε ήταν σχεδόν αδύνατο να κρατήσω επαφή με τα ελληνικά πολιτιστικά, οπότε δεν ξέρω πόσο ακούστηκε. Απ' ό,τι είδα στο youtube ήταν δραστήρια τουλάχιστον μέχρι το 2013-14 και η φωνή της παρέμεινε σε πολύ καλή κατάσταση μια που αποδίδει δυσκολότατα τραγούδια με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπράβο της.


Μου φαίνεται αστείο να βλέπω την Μίλλη να είναι μια όμορφη, ώριμη κυρία. Την εποχή που την έβλεπα συχνά πυκνά στην τηλεόραση συνήθως ήταν όπως στο οπισθόφυλλο του "Τι είναι η αγάπη", με ένα ιλιγγιώδες μίνι σαν μικροσκοπική φουστανελλίτσα. Στο μυαλό μου έχει μείνει να φοράει σούπερ μίνι. :) (αλλά με ψηλές μπότες ως πάνω από το γόνατο). Ωστόσο ήταν και καλή τραγουδίστρια, δεν βασιζόταν στο εκτεθειμένο μήκος των ποδιών της.
1642979224895.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τις εγκρίνανε τις λεζάντες τα διάφορα θύματα πριν τις τυπώσει το περιοδικό? Εγώ αν ήμουν ένας από τους σκύλους θα πήγαινα στα γραφεία του περιοδικού να δαγκώσω τον συντάκτη.
 
Το κυνάριο ήταν πιστό και υπάκουο? Τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έμοιαζε με άνθρωπο.
 
Πίσω
Μπλουζα