Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Εμένα το Τραμ δεν μου θυμίζει μέλος ποποσυγκροτήματος αλλά μέσο συγκοινωνίας. ΟΚ, δεν υπήρχε τραμ εν Αθήναις όταν γράφτηκε αυτό το κείμενο, αλλά μήπως υπήρχε τραγουδιστής?

Τα μικρά σε ηλικία σκυλιά λέγονται κουταβάκια, όχι μωράκια.

Άμα είναι σούπερ λυκόσκυλο που είναι η μπέρτα του? Όλα τα υπερόσκυλα που ξέρω είχαν.

1649004782382.png 1649004697683.png 1649004664799.png

Σιγά τον σπουδαίο κράχτη. "Τρέξτε στο Κηποθέατρο να δείτε που έχουν μια κατσίκα".

Αλλά σε Κηποθέατρο? Αυτό μετράει σαν goat abuse. Να βλέπει τα φυτά γύρω της και να μην μπορεί να κορφολογήσει ούτε ένα? Σαν να με βάζεις εμένα (δεμένο με σκοινί) σε ένα ζαχαροπλαστείο τίγκα στο γλυκο (και με guest star τηγανιτές πατάτες) και να μη με αφήνεις να αγγίξω τίποτε. Ανατριχιάζω και μόνο με τη σκέψη.

Και να φανταστείς ότι το Αθηναϊκό Κηποθέατρο ήταν στην Μαυροματαίων στο Πεδίον του Άρεως, δίπλα από το Green Park και πίσω από τις στάσεις των ΚΤΕΛ για τα Μεσόγεια. Έτσι και τους έφευγε η κατσίκα ούτε το παρκ θα ήταν τόσο γκρην και το Πεδίο του Άρεως θα γινόταν βοσκοτόπι.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, το πιστεύουμε, το θέμα του πίνακα είναι οι 3 γάτες κι όχι η ημίγυμνη κυρία. Όπως το θέμα του πίνακα "Πρόγευμα στη χλόη" του Manet είναι το φαΐ.

Αν αλλάξεις στο επώνυμο της Ούρσουλας το A με U, γίνεται Undress που σημαίνει γδύνομαι...:fafoutis::fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Η Λίλη Παπαγιάννη αλληθωρίζει στο φακό.

Πίσω
Μπλουζα