Η Φιλίνη δεν θα είναι ούτε σε αυτήν την λισταΛασπα και Βανδη δεν εχουν καν δουλεια στην 50αδα.
Την Αντζελα Μαρκάκη την θυμάμαι στα καλλιστεία του 1993 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) να παίρνει τίτλο και μάλιστα να χάνει σκανδαλωδώς τον τίτλο της Σταρ Ελλάς από μία κοπέλα που ποτέ δεν ξανακούσαμε. Επίσης νομίζω πως είχε παίξει και στη Λάμψη. Με μια ξαδέρφη της πηγαίναμε μαζί σχολείο και την είχα δει μια φορά και από κοντά σε ένα εφηβικό-σχολικό πάρτυ κάπου στα 89-90. Πολύ όμορφη κοπέλα πραγματικά
Την Αντζελα Μαρκάκη την θυμάμαι στα καλλιστεία του 1993 (αν δεν με απατά η μνήμη μου) να παίρνει τίτλο και μάλιστα να χάνει σκανδαλωδώς τον τίτλο της Σταρ Ελλάς από μία κοπέλα που ποτέ δεν ξανακούσαμε. Επίσης νομίζω πως είχε παίξει και στη Λάμψη. Με μια ξαδέρφη της πηγαίναμε μαζί σχολείο και την είχα δει μια φορά και από κοντά σε ένα εφηβικό-σχολικό πάρτυ κάπου στα 89-90. Πολύ όμορφη κοπέλα πραγματικά
Ήμουν συμμαθητής με ξαδέρφη της Μαρκακη (και έτσι την είχα γνωρίσει και την ίδια), με την οποία όμως έχουμε χαθείπολυ σωστα τα θυμαστε ολα
η ξαδερφη σας εχει ακομη επαφες μαζι της;
Ήμουν συμμαθητής με ξαδέρφη της Μαρκακη (και έτσι την είχα γνωρίσει και την ίδια), με την οποία όμως έχουμε χαθεί
Την Δούνια έχω δει από κοντά πολύ ψηλή γυναίκα, επίσης έχω δει την Ντελου η οποία ειναι ψηλή αλλά όχι τόσο όσο η Δούνια . Η ντελου είναι πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίεςΑααααααααα τι μνήμες μου ξυπνήσατε!!!!!!!!!
Είχα δει πολλές φορές από κοντά την Τζίνα Αλοιμόνου (δεν την είδα στο φωτοκολάζ!) το μακρινό 1991 (δούλευε στο θρυλικό club στην Πλ. Μαβίλη FAZ ATHENS DANCE). Θεάρα λέμε!
Επίσης απίστευτα όμορφη ήταν και η Ρέα Τουτουντζή. Αυτή την έβλεπα στα μαγαζιά του Τσιλιχρήστου. Άλλο επίπεδο!