Παρολα αυτα ο Σατανάς δε βρίσκεται σε κανένα απο τα νούμερα αυτής της εξίσωσης. Όμως βρίσκεται στο νούμερο μηδέν (0).Το έχω αναρτήσει και αλλού στο φόρουμ απλά δεν θυμάμαι πού.
Το άθροισμα των αριθμών της ρουλέτας (1+2+3+...+34+35+36) είναι 666.
Πρόκειται για το άθροισμα των n=36 πρώτων όρων αριθμητικής προόδου με αρχικό όρο το 1 και διαφορά 1 οπότε βάσει τύπου έχουμε
n*(n+1)/2 => 36*(36+1)/2 = 36*37/2 = 18*37 = 666
Το συγκεκριμένο δεν το γνώριζα καθ' ότι δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε καζίνο (ούτε και διαδικτυακά).Παρολα αυτα ο Σατανάς δε βρίσκεται σε κανένα απο τα νούμερα αυτής της εξίσωσης. Όμως βρίσκεται στο νούμερο μηδέν (0).
Πρώτον γιατι όλοι χάνουν οταν βγαίνει το μηδέν καθώς σχεδόν κανεις δεν το παίζει και ειναι πράσινο (ούτε κόκκινο, ούτε μαυρο, ούτε μονο ούτε ζυγό κοκ) κ
Και δεύτερον και κυριότερον, γιατι με το μηδέν τα πονταρίσματα ειναι 37 ενώ τα κέρδη 36 φορες το ποντάρισμα.
Οι Άγγλοι λένε «The devil is in the details”, κι εδω συμβαίνει αυτο ακριβως.Το συγκεκριμένο δεν το γνώριζα καθ' ότι δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε καζίνο (ούτε και διαδικτυακά).
Τώρα που λες, και σε εμένα με το ίδιο αχνό χρώμα μου δείχνει τη συγκεκριμένη ανάρτησή μου.Fuzzy, κοίτα πως φαίνονται σε μένα τα τελευταία μηνύματα σου. Μόνο τα δικά σου. Έχω κάνει καμιά πατάτα;
Προβολή συνημμένου 296671
Τώρα που λες, και σε εμένα με το ίδιο αχνό χρώμα μου δείχνει τη συγκεκριμένη ανάρτησή μου.
Επέλεξα και πάλι από τη χρωματική παλλέτα το μαύρο.
Πως φαίνεται το παρών μήνυμα? Είναι οκ?
Ευχαριστώ για την επισήμανση.
Κατ'εκτίμησή μου και με όλο τον σεβασμό, για εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, για να γίνει απόλυτα πιστευτό κάτι που έχει να κάνει με ένα μεταφυσικό γεγονός, θα πρέπει να υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις στο ευρύτερο κοινό. Κάτι που κάνουν οι διάφοροι κλάδοι της επιστήμης. Τώρα, το ότι κάποιος είπε ή έγραψε κάτι και δεν δείνει καμία απόδειξη, προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Δηλαδή αν επιμείνω και σας αναφέρω σοβαρά πως μέσα σε μια σπηλιά βρήκα έναν δράκο, κάποια στιγμή, κάποιοι θα με πιστέψουν;
Tα συγκροτήματα στο heavy metal είχαν αυτούς τους τίτλους, όπως και αρκετά αυτά την εμφάνιση, γιατί αυτά πουλούσαν πολύ καλά τότε. Δηλαδή ο κόσμος αγόραζε τους δίσκους και τις κασσέτες. Γιατί πάντα στον άνθρωπο αρέσει το μυστήριο και το παράδοξο. Αρκετοί γνωστοί frontman του heavy metal είναι χριστιανοί. Ο Alice Cooper (που τον είχαν βγάλει πως είναι δαιμονικός) για παράδειγμα στην προσωπική του ζωή είναι χριστιανός και βοηθά πολύ κόσμο. Πάντως, δεν περίμενα σήμερα το 2025 να ακούσω πως υπάρχουν ακόμη άτομα που θεωρούν σατανική τη heavy metal.
Αυτό δεν είναι απόδειξη πως γενικά το heavy metal (black metal) είναι μουσική που κάνουν τους ανθρώπους να πράττουν δολοφονίες.![]()
H εφηβική μέταλ μπάντα που θυσίασε στο διάβολο μια 15χρονη
Ένα έγκλημα που σόκαρε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τρεις έφηβοι σκότωσαν μια συμμαθήτρια τους γιατί πίστευαν ότι έτσι θα τους κάνει διάσημους ο ...www.janus.gr
@RockaRolla Ολόσωστη η παρατήρηση σουΥπάρχουν παραδείγματα, είναι ελάχιστα, δεν αρκούν για να στοιχειωθετήσουν σοβαρό κατηγορητήριο κατά της Heavy Metal μουσικής.
Και οι δικοί μας Δημητρκάληδες Κατσούληδες κλπ σατανιστές, τέτοια μουσική άκουγαν και ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό....
Πιστεύω ότι αν σου στρίψει η βίδα, αν έχεις θεματάκια και θεματάρες, αν η οικογένεια που μεγαλώνεις είναι "ανύπαρκτη", αν οι παρέες σου είναι εξίσου βλαμμένοι με εσένα..... ε τότε λίγη σημασία έχει τί μουσικής ακούς..... Είσαι καμμένος από χέρι ανεξάρτητα αν τραγουδάς Breaking the Law ή I am a material girl......