Οι 52 δαίμονες της χαρτοπαιξίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πάντως εγώ το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο αυτούς που ισχυρίζονται ότι πούλησαν την ψυχή τους στον σατανά. δηλ. μια ωραία πρωία ο Tony Iommi πήρε τηλ. το 666 και είπε, καλημέρα κύριε Εωσφόρε, σου δίνω την ψυχούλα μου και εσύ μου δίνεις ροκ καριέρα, φράγκα, δόξα, γκόμενες και 10 χρυσούς δίσκους; δεν στέκει ούτε σαν αστείο!
Mα μόνοι τους τα λένε , εμεις ουτε κομμα δεν προσθεσαμε εκτός και αν τα λενε για να πουλήσουν περισσοτερο, δεν παίρνεις τηλ.δεν επικοινωνείς μέσω τηλεγραφηματος ούτε μειλ στελνεις, δεν επικοινωνεις έτσι με τον αόρατο κόσμο( αν δεχτούμε ότι υπαρχει) το γουιτσι Μποαρντ, είναι επικοινωνία με νεκρούς δεν πάει ετσι με τηλεφωνα

ναι μάλιστα ο μπαμπάς του Ozzy τους είχε φτιάξει σταυρούς από αλουμίνιο για να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα ότι ΔΕΝ είναι σατανιστές. Γιατί φυσικά πολλοί το νόμιζαν αυτό.
@αριαδνη σκωπτικά το έλεγα αυτό επειδή δεν υπάρχει (ακόμα) κάποιος τρόπος επικοινωνίας με το υπερπέραν ούτε με τον Εωσφώρο (ΑΝ υπάρχει). φυσικά και το λένε για να πουλήσουν! τι να λένε πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ανάβω κεράκι και λαμπάδα στην ανάσταση και πάω και το Άγιο Φως στο σπίτι;
@Takero72 : και μάλιστα το ατύχημα έγινε την τελευταία μέρα που δούλευε ο Iommi στην φάμπρικα, και για να τον παρηγορήσει ο καθηγητής του της κιθάρας του είπε ότι θα μπορέσει να παίξει έστω και χωρίς το δάκτυλο αυτό.

Τελευταία επεξεργασία:
ναι μάλιστα ο μπαμπάς του Ozzy τους είχε φτιάξει σταυρούς από αλουμίνιο για να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα ότι ΔΕΝ είναι σατανιστές. Γιατί φυσικά πολλοί το νόμιζαν αυτό.
@αριαδνη σκωπτικά το έλεγα αυτό επειδή δεν υπάρχει (ακόμα) κάποιος τρόπος επικοινωνίας με το υπερπέραν ούτε με τον Εωσφώρο (ΑΝ υπάρχει). φυσικά και το λένε για να πουλήσουν! τι να λένε πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ανάβω κεράκι και λαμπάδα στην ανάσταση και πάω και το Άγιο Φως στο σπίτι;
Πάω πάσο τοτε

Η απόδειξη ότι δεν τα λέμε εμεις, τώρα πως επικοινωνείς με το υπερπέραν δεν ξέρω

όχι και πώς πουλάς την ψυχή σου, σου κόβει ο οξαποδώ τιμολόγιο ή απόδειξη και πόσο την πουλάς, του Bob Dylan ας πούμε θα αξίζει κάτι παραπάνω από την δικιά μου, και αν σε ρίξει ο κερατούλης πας κλαίγοντας στον Κύριο; εκτός αν το λένε μεταφορικά, ότι δεν ακολούθησαν μια ενάρετη ζωή, αλλά μια με πολλές αμαρτίες, και ποιος όμως θα το κρίνει αυτό;

όχι και πώς πουλάς την ψυχή σου, σου κόβει ο οξαποδώ τιμολόγιο ή απόδειξη και πόσο την πουλάς, του Bob Dylan ας πούμε θα αξίζει κάτι παραπάνω από την δικιά μου, και αν σε ρίξει ο κερατούλης πας κλαίγοντας στον Κύριο; εκτός αν το λένε μεταφορικά, ότι δεν ακολούθησαν μια ενάρετη ζωή, αλλά μια με πολλές αμαρτίες, και ποιος όμως θα το κρίνει αυτό;
Εδώ μιλά καθαρά για συμφωνία και όχι για αμαρτίες η ενάρετο βίον και η Κέιτ περρυ τα ίδια λέει, ωραία το παίρνω ως μεταφορικό τον λόγο.

Που να ξέρω πως την πουλάς και αν κόβεται τιμολόγιο; απλά κουβέντα να γινεται

Εδώ ευχαριστείς Τον σκηνοθετη , την γυναίκα σου, τους συντελεστές και τον διάβολο τι πιο συνηθες να γίνει

Το έχω από την 2α γυμνασίου όταν το παρουσίασε η "θρησκευτικός" μια τελειωμένη γυναίκα που αντί να μας κάνει διδακτική ύλη μας διάβαζε αυτό το βιβλίο για να μετανοήσουμε. Έπεφτε το γέλιο της αρκούδας τότε μέσα στην τάξη και αυτή δεν έπαιρνε χαμπάρι. Όσο για το βιβλίο, το τι αρλούμπες έγραφε μεσα δεν περιγράφεται. Άσε που μπέρδευε τον King Diamond με την Madonna και την Μαρινέλα...

Προβολή συνημμένου 295012
Συλλεκτικο, σε ζηλεύω!

Του είχαν μια αγάπη του κροουλι ε όλοι ομως, δεν ήταν και το καλύτερο παιδί ο αλιστερ, δεν έπαιρνες αντίδωρο από τα χεράκια του ακριβώς, στην βιλλα του λέει γινότανε οργια

Τελευταία επεξεργασία:
Του είχαν μια αγάπη του κροουλι ε όλοι ομως, δεν ήταν και το καλύτερο παιδί ο αλιστερ, δεν έπαιρνες αντίδωρο από τα χεράκια του ακριβώς, στην βιλλα του λέει γινότανε οργια
Που ήταν το κακό; :bananafuck:

Τελευταία επεξεργασία:
@αριαδνη
Η ερώτηση μου αφορούσε τα όργια στη βίλα!

Ο Κρόουλι δεν έκανε εγκλήματα και δεν του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός ο "πιο κακός άνθρωπος του κόσμου". Αντιθέτως ήταν πολυσύνθετη προσωπικότητα.

@αριαδνη
Η ερώτηση μου αφορούσε τα όργια στη βίλα!

Ο Κρόουλι δεν έκανε εγκλήματα και δεν του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός ο "πιο κακός άνθρωπος του κόσμου". Αντιθέτως ήταν πολυσύνθετη προσωπικότητα.
Μόνος του έλεγε ότι είναι το θηριον

Αν έχεις χρόνο διάβασε τι αποκαλούσε ως "θηρίον" και θα καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση με την θρησκευτική έννοια.

Μισό λεπτό... αν μιλάμε για τίποτα παπούδια που ψάχνουν "φρέσκο κρέας", ή τίποτα κοπελίτσες που ενσυνείδητα ψάχνουν sugar daddies [...δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο "στερεοτυπική" αναφορά σε όλο το φόρουμ... κράξτε ελεύθερα....:ylsuper:] και όλοι αυτοί "ακολουθούν" τον νέο μεσσία / μάγο / ηγέτη / αρχηγό της "Χ" σέκτας / οργάνωσης / παραθρησκευτικής ομάδας στο σχετικό όργιο, και όλοι μαζί γινόμαστε "γκρουπάκι της αγάπης" (γιατί ως γνωστόν, μέχρι 5 άτομα, είναι αγαπη, μετά το συζητάμε και βλέπουμε πως θα το ονομάσουμε...:icon_lol:) και όλα γίνονται με ελεύθερη βούληση και από ενήλικα και νοητικά_ικανά άτομα.... οκ, να το δεχτώ.... να συμφωνήσω ότι μιλάμε για άλλη μια φάση του στυλ ".... βρήκαμε έναν τρόπο να ικανοποιήσουμε τις στερήσεις μας και τα σαρκικά πάθη μας".....
Και άσε τον κάθε ΧΨΖ "μάγο" να βαφτίζει όπως θέλει την βλακεία του και την βλακεία όσων τον ακολουθούν.

Αν όμως όλο αυτό φτάσει να σημαίνει ό,τι για να δείξεις την αφοσίωσή σου στον αρχηγό θα πρέπει να ξεκοιλιάσεις 3-4 οικογένειες, ή να κάψεις 4-5 εκκλησίες, ή να θυσιάσεις 2-3 ιερόδουλες που τυχαία εμφανίστηκαν στο δρόμο σου, ή να πλακώσεις στο ξύλο όποιον διαφέρει από το χρώμα του δέρματός σου, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό του κάθε "ηγέτη"... εκεί έχουμε πρόβλημα.
Και δυστυχώς, η ιστορία έχει δείξει ότι όταν κυριαρχεί το σαρκικό πάθος, και αρχίσουν και οι καταναλώσεις ψυχότροπων ουσιών και αυτό γίνει για σημαντικό χρονικό διάστημα, τότε φτάνουμε σε ακραίες καταστάσεις, σε επικίνδυνες καταστάσεις.
.
.
.
.
.
.
[... και εδώ έχει όντως καίριο και χρήσιμο και βασικό ρόλο η θρησκεία - αναφέρομαι στις σοβαρές θρησκείες - γιατί το κράτος συνήθως επεμβαίνει αφού φάμε κόλυβα και αφού έχει πατηθεί καλά το χώμα επάνω από τον τάφο... Ο ρόλος της θρησκείας λοιπόν, είναι να διαπλάσει χαρακτήρες που θα έχουν και κάποιο φρένο σε όλα αυτά τα από πάνω / τα ανεξέλεγκτα.... ειδικά όταν έχει αποτύχει η οικογένεια και το σχολείο σε αυτό τον σκοπό]

Τελευταία επεξεργασία:
Το ίδιο το άρθρο καταρρίπτει την ισχυρισμό που θέλει να δώσει με ίδιο του τον τίτλο του. Γιατί οι μουσικοί το 1980 έφτιαχναν τραγούδια με στίχους σατανικούς και περίεργους; Γιατί πολύ απλά αυτό πουλούσε τότε. Εκτός από τους ελάχιστους που υποστήριζαν πως ήταν όντως σατανιστές (που έτσι και αλλιώς ήταν σε προσωπικό επίπεδο), οι υπόλοιποι το έκαναν για τα χρήματα. Αν έμπαινε κανείς στον χώρο του heavy metal το καταλάβαινε πως όσο μεγαλύτερη ήταν η αντίδραση που προκαλούσε, τόσο περισσότερο γνωστός θα γινόταν και θα αγόραζε το κοινό τους δίσκους και τις κασέτες του. Δεν χρειάζεται δα και επιστήμη για να το καταλάβει κάνεις αυτό.

Πίσω
Μπλουζα