Οι Def Leppard στην Ελλάδα

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.289
Αντιδράσεις
3.350
DON'T SHOOT SHOTGUUUUUUUN! :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Κυριοι!!!! Με βάση το επίσημο site τους οι Def Leppard θα επισκεφθούν τη χώρα μας για μια συναυλία στο στάδιο Καραϊσκάκη, μάλλον παρέα με τους Whitesnake. Προβλέπω εισητήρια των 50,100, 100+ ευρώ, αλλά WHO GIVES A SHIT!!!! Δεν τους χάνω με τίποτα και είμαι διατεθειμμένος να πληρώσω όσο όσο για να τους δω. Εύχομαι μόνο μέχρι τότε να μην εμφανιστεί κανένα Cancelled στα tour dates. :nervous:

Ας μου θυμίσει κάποιος, έχουν ξανάρθει; Εάν ναι, τότε σίγουρα πάνε πολλά χρόνια.
 
Δεν έχουν εμφανιστέι ξανά... κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα εμφανιστούν και οι Whitesnake με τους οποίους θα περιοδεύσουν όλο τον Ιούνιο στην Αγγλία.

Μάλλον δεν θα είναι πολύ ακριβό το live, θα κυμανθεί σε επίπεδα Scorpions
 
Μακάρι να είναι στα επίπεδα αυτά. Πάντως και 100 ευρώ είμαι διατεθειμένος να τα δώσω.
 
Λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο, αλλά μου είπε η γυναίκα μου ότι υπήρξε χρονιά που πήγε σε περίπου 360 συναυλίες (στην Αγγλία)!
 
...εγώ πάντως που είδα τους Whitesnake live στα Γιάννενα πρόπερσι νομίζω, δεν εντυπωσιάστηκα/ενθουσιάστηκα καθόλου, μάλλον αρπαχτή θύμιζε ....
 
Oι Whitesnake ίσως. Οι Def πάντοτε δίνουν ρεσιτάλ. Φαντάζομαι πώς η μπάντα θα είναι στημένη στο μέσο του γηπέδου και θα γυρνάει μηχανικά, και γύρω γύρω ο όχλος. Συνήθως έτσι κάνουν.
 
Λοιπόν,υπάρχουν εισητήρια των 40 (αρένα),50 (κερκίδες),70 (Vip). Ο γράφων επέλεξε (και έχει στο χέρι του και το μαγικό χαρτάκι) αρένα όχι για να γλυτώσει το 10άρικο της κερκίδας (VIP με τίποτα!), αλλά για να κονταροχτυπηθεί με την υπόλοιπη "νεολαία"!

:headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
 
θα ειμαι μαλλον και εγώ εκεί...ελπίζω να βρω εισιτήριο.
 
Headliners ποιοί θα είναι; Δεν χάνω Coverdale με τίποτα .. :cool:
 
Οι Def Leppard βέβαια....Aλλα Coverdale θέλω κι εγώ να δω.
 
Η μεγάλη μέρα έφτασε! :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Περιμένω εντυπώσεις από όσους πήγαν να τη δουν...
 
Σε φαντάζομαι Rygar πρώτο τραπέζι πίστα!!! :D :D:D

Καλά να περάσετε παιδιά (όσοι παρευρεθείτε)!!! :acoustic: :headbangdude:
 
Αιντε να περάσει και αυτό, να ξαναδούμε τον Rygar με την ωραία του μασελίτσα! :D
 
Πριν λιγο γυρισα απο το Καραισκακη.Οι εντυπωσεις που μου αφησαν και τα 2 συγκροτηματα πολυ καλες!!!

Οι Whitesnake επαιξαν απο τις 21.00 ακρβιως μεχρι τις 22.18.

Στις 22.58 βγηκαν οι Def Leppard και αποχωρησαν (αφου βγηκαν για το encore) τελικα στις 00.25.

Το Love Bites ακουστηκε στις 23.22 και το Hysteria στις 23.49!!!(αυτα ηθελα πιο πολυ να ακουσω)

Ξεκινησαν με το Rocket και εκλεισαν με το Let's Get Rocked.

Koσμο ειχε αρκετο αλλα περιμενα περισσοτερο!!!
 
Stanfromgreece είπε:
Αιντε να περάσει και αυτό, να ξαναδούμε τον Rygar με την ωραία του μασελίτσα! :D
Χαχαχαχα!! Αυτό περιμένεις εσύ;;

Λοιπόν, ούτε κρύο ούτε ζεστη. Και εξηγούμαι: ο Coverdale είχε πάντοτε μπάσα φωνή κι έτσι την έχει ακόμα (τη φωνή). Στα ψηλά είναι ακόμα πολύ καλός, φαίνεται όμως (σώωωπα!) ότι η φωνή του είναι γερασμένη, όχι κουρασμένη όμως! Οι κιθάρες πολύ καλές, με εξαίρεση ένα διαολεμένο σόλο εντελώς αχρείαστο που σχεδόν μας ξενέρωσε. Ηταν καλοί μπορώ να πω.

Οι Leppard τώρα, που ηταν και η αιτία να παω στη συναυλία, ήταν όπως σε όλα τα Live που εχω δει στο Youtube, δηλαδή πολύ καλές κιθάρες (μα πολύ καλές, και τα σόλα ήταν ίδια όπως στα LPs) αλλά η φωνή του Eliott....τι στριγγλιάρης θεέ μου. Εκεί που πραγματικά κατάλαβα ότι ήταν ο Joe, ήταν όταν έπαιξαν το Love bites, όπου η φωνή του ήταν αυτή που ακούγαμε στο Hysteria. Η φωνή του λοιπόν με απογοήτευσε αρκετά, ακούγεται γερασμένη και είναι έκδηλη η προσπάθεια που κάνει για να βγάλει κάτι καλό προς τα έξω. Και είναι 48χρ! Ο Coverdale είναι 57 και ο Dio 65 και έχει ακόμα ΦΩΝΑΡΑ!!! Εκείνο όμως που χάλασε το 1ο 40λεπτο (έπαιξαν 1 και 20 λεπτά περίπου) ήταν τα απαραδεκτα μπάσα του ηλίθιου ηχολήπτη, σε τέτοιο σημείο που εκεί που ήμουν (πίσω από την κονσόλα, περίπου 50 μέτρα από την πίστα) να ακούω ξεκάθαρα τα σχόλια των διπλανών μου. Τέλος, χάθηκε ένα μεγάλο πανώ "Def Leppard" πίσω από τον ντράμερ;;; Οι WS γιατί δηλαδή είχαν ένα τεράστιο Whitesnake;;

Οπως και να'χει, είναι κάτι που θα'χω να το λέω. Been there, done that που λένε και οι αμερικάνοι.

Κόσμος; Γύρω στους 15.000 θα έλεγα.

Σχόλια ευπρόσδεκτα...

@Dim, είχε πατηθεί το # στο κινητό όπως το είχα στο τσαντάκι μαζί με τη φωτογραφική μηχανή και είχε μπει στο αθόρυβο :mad: Σορι! Την έχω ξαναπατήσει!!

Α, έχω και 700ΜΒ φωτό και βίντεα...

ΥΣ. Η καλύτερη και πιο ουσιώδης συναυλία που εχω παει ποτέ ήταν οι Depeche Mode το 2006 στη Μαλακάσα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε dim σημειώσεις κράταγες και ξέρεις την ακριβή ώρα μέχρι λεπτού που βγήκε ο καθένας; :D
 
Οι Def Leppard έφυγαν, ο Σαγώνιας ήρθε :D
 
Οι Def Leppard φοβεροί. Το setlist τους πολύ καλό, πολλά παλιά κομμάτια με περισσότερη έμφαση στο Hysteria.

Ήμουν κερκίδα και ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός, αλλά το ευχαριστήθηκα. Το "Lovebites" μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω όταν το χορεύαμε στα πάρτυ. Απλά συγκινητικό. Η ακουστική εκτέλεση του "Two Steps Behind" πολύ καλή.

Από τα κλύτερα live που έχω δει. Μακάρι να ξανάρθουν και να παίξουν περισσότερη ώρα.
 
c3podroid είπε:
Ήμουν κερκίδα και ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός
Πού να ήσουν και στην αρένα. Χάλια ο ήχος το πρώτο μισάωρο, και δε φταίγαν αυτοί αλλά ο κονσολάς που επιμελούνταν τον ήχο. Τεσπά. Το σπουδαιότερο ήταν ότι ΔΕΝ απογοητευτηκα γιατί είχα ακούσει διάφορα από φίλους που τους είχαν δει στο εξωτερικό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ελπίζω να τηρήσουν την υπόσχεσή τους και να ξανάρθουν όπως μας το τόνισαν. Θα ήθελα επίσης να δηλώσω την έκπληξή μου για το 2 Steps behind που είναι από το OST του Last Action Hero (1993) και που ήταν το τελευταίο των τελευταίων που περίμενα να ακούσω, η εκτέλεση του οποίού, όπως είπε το παληκάρι πιο πάνω, ηταν παρα πολύ καλή.

Σειρά έχουν οι Maiden :headbangdude: . Αλλά ο Σαγώνιας δεν αλλάζει. :D
 
Πίσω
Μπλουζα