Οι Def Leppard στην Ελλάδα

Η φωνή του Coverdale έχει πέσει πάρα πολυ. Σε ολα τα ρεφραιν ανοιγοκλεινε το στομα του και τραγούδαγαν όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει να εχει 150000 compressoσες για να ακούγεται έτσι. Επειδή ήμουν πολύ κοντά στη σκηνή, στα πρώτα τραγούδια είχα την αίσθηση ότι η φωνή ήταν playback.

Οι Def Leppard με το που βγήκαν στο Rocket δεν είχαν καθόλου ενέργεια. Λες και είχαν κανει mute τις κιθάρες. Από τη μέση και μετά έφτιαξε το πράγμα. Πάντως ήταν χλιαρά τα πράγματα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Να πώ και ένα μπράβο στους εξαιρετικούς Hannibal. Ως συνήθως τα ελληνικά γκρουπ δεν τα αναφέρει ποτε κανείς και πουθενά. Ουτε η αφίσα, ούτε το εισητήριο, ούτε ο τύπος. Kinder εκπληξη φαση...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο κιθαρίστας των Hannibal ήταν φοβερός και το διαπίστωσα όταν άρχισε να παίζει το Τhunderstruck, και εκεί φυσικά άρχισα να γελάω ακούγοντας τον τραγουδιστή να προσπαθεί να μιμηθεί τον Brian Johnson :D , γιατί πολύ απλά ειναι αμίμητος. Οπως και να'χει είναι αξιέπαινη η προσπάθειά τους. Φίλε Stee, ήμουν 10 πίσω από την κονσόλα, περίπου 50 μέτρα από τη σκηνή οπότε στα αυτιά σου το αποτέλεσμα ήταν αρκετά διαφορετικό.
 
Rygar είπε:
Σειρά έχουν οι Maiden :headbangdude: . Αλλά ο Σαγώνιας δεν αλλάζει. :D

Μην τολμήσεις να ξανααλλάξεις τον Σαγώνια που και ο Θεός ο ίδιος να δώσει συναυλία! Ορίστε μας! ;) :bow:
 
Βλέπω και ξαναβλέπω τα μισοτραβηγμένα βίντεο (τα κομμάτια που ήθελα, από την αρχή τους και για 1.5 λεπτό περίπου) και τελικά ήταν και τα 2 συγκροτήματα σουπερ!!!! :headbangdude: Τoν αδίκησα τον Eliott....

Να είχα μόνο φωτ. μηχανή με μεγαλύτερο οπτικό ζουμ για κανά κοντινό......
 
Πίσω
Μπλουζα