alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 213
Το φαντάζομαι με 52 "χαρτάκια". Να μοιράζονται από 26 μεταξύ του παίκτη και του υπολογιστή, να "τραβάς" τυχαία ένα χαρτάκι και να επιλέγεις ποια γραμμή θα πεις. Στη συνέχεια θα εμφανίζεται η κάρτα του υπολογιστή, και αν έχεις κερδίσει θα την παίρνεις, διαφορετικά θα την χάνεις. Το παιχνίδι θα συνεχίζεται μέχρι κάποιος να πάρει όλες τις κάρτες.
Θέλω όμως τη βοήθειά σας σε κάτι, δεν μου αρέσει η κατηγορία "συνεισφορά" που έχω γράψει (από που κι ως που θα ζυγίσω εγώ την συνεισφορά του καθενός εδώ μέσα; ) ενώ και το "ύψος" ήταν κάτι που έβαλα ως προφανές αστείο για Λορένα, Rygar και Olorin αλλά γενικότερα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Με τι προτείνετε να τα αντικαταστήσω αυτά;
Θα "εκπροσωπηθούν" όσοι απαντήσουν στο παρόν topic.
Θέλω όμως τη βοήθειά σας σε κάτι, δεν μου αρέσει η κατηγορία "συνεισφορά" που έχω γράψει (από που κι ως που θα ζυγίσω εγώ την συνεισφορά του καθενός εδώ μέσα; ) ενώ και το "ύψος" ήταν κάτι που έβαλα ως προφανές αστείο για Λορένα, Rygar και Olorin αλλά γενικότερα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Με τι προτείνετε να τα αντικαταστήσω αυτά;
Θα "εκπροσωπηθούν" όσοι απαντήσουν στο παρόν topic.