Olorin RetroMaNiaC Joined 8 Ιουλ 2007 Μηνύματα 717 Αντιδράσεις 41 27 Ιουλ 2010 #61 alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ROFLOLMAO!!! :animlaugh: Κι εγώ που νόμιζα ότι έβγαινε μόνο σε... συσκευασία γάτας...
alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... ROFLOLMAO!!! :animlaugh: Κι εγώ που νόμιζα ότι έβγαινε μόνο σε... συσκευασία γάτας...
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.342 Αντιδράσεις 1.312 27 Ιουλ 2010 #62 alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... alkis21 είπε: Εμένα πάλι μου θυμίζω το James Pond 2: Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Απλά Θεϊκό!
alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... alkis21 είπε: Εμένα πάλι μου θυμίζω το James Pond 2: Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Απλά Θεϊκό!
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.491 Αντιδράσεις 4.014 30 Ιουλ 2010 #63 alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... μουαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
alkis21 είπε: Νομίζεις, κοντούλη... δεν έχεις δει ακόμα την δική μου κάρτα! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... μουαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!