Ομάδα δράσης 21 (21 Jump Street)

Τρομερη σειρα Ikam και bi-bi δεν εχανα επεισοδειο παρ'οτι επρεπε να ξυπνησω το πρωι για το αναθεματισμενο σχολειο LOL,LOL
 
Το νέο thread συγχωνεύτηκε με το παλιό για να μην χανόμαστε ;)
 
Death2Eliza είπε:
Ο Αντονυ ειναι πανω απο ολους τους αντρες, ειτε ειναι απο σαρκα ειτε απο νερομπογια!!
Απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα cartoon :)
 
Ακόμη πιο απίστευτο τι μπορεί να πάθει όμως!! :D :shh:(Βλέπε Candy)
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jump street

καλα, υπαρχει θρεντ για το καπλανι της βιτρινας και δεν υπαρχει για τον τζονυ ντεπ; κοριτσια δεν εχουμε στα μελη;
 
Λοιπον, νεανικη σειρα αστυνομικου περιεχομενου με ηρωες νεοτατους αστυνομικους που μπορουσαν να περασουν για μαθητες, εισχωρουσαν σε σχολεια και εβαζαν μαθητες στον ισιο δρομο η στην φυλακη.

Παιχτηκε στις ΗΠΑ απο 04/1987 - 04/91.

Βασικα η σειρα ηταν ο 1ος ουσιαστικος ρολος του Τζονυ Ντεπ (ειχαν προηγηθει μικρο ρολοι στα "Παρασκευη και 13" (ημαρτον) Πλατουν (εκανε εναν στρατιωτη που μιλαγε Βιετναμεζικα), που εγινε γνωστος ως ο ηθοποιος που παρολιγον να το κανει με την Θεα Ζιλιε Μπινος στο Σοκολα (sic). Περα απο την πλακα, μετρια σειρα αν κανεις retrospec αλλα τοτε φανταζε καλη και δεν εχανα επειδοδιο. Φανταζομαι οτι ακομα μια ατραξιον ηταν ο Ριτσαρντ Κριεγκο που εκανε τον Μπουκερ (αλλωστε εγινε και σπιν οφ σειρα με ηρωα το εν λογω πρωην μοντελο - πρωην ηθοποιο).

Ο μυθος λεει οτι ο ντεπ δεν ηθελε να γινει τιν-αιντολ (λεμε τωρα) αλλα καθησε και εξαντλησε το συμβολαιο του (4 σαιζον). Αλλος ενας μυθος λεει οτι στην σειρα τον "εχωσε" ο Φρεντερικ Φορεστ που υποδυοταν την 1η σαιζον τον αρχηγο και τον οποιο (λεει) θαυμαζε ο ντεπ. Αν δει κανεις πως επαιζε ο ηθοποιος τουτος, ειναι να απορεις πως εγινε ηθοποιος ο τζονυ.

Ενιγουει, πλακα ειχε η σειρα πιστευω, δεν ειναι να την παρεις στα σοβαρα φυσικα, αλλα αυτο που θυμαμαι και ισως καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει η διαψευσει, επεφτε πολυ καπνισμα απο το καστ, κατι πραγματικα ρετρο για τις ΗΠΑ του 2010.
 
Thanks Mod. εψαξα αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο σενσιτιβ η αναζητηση στο φορουμ. Οπως και να εχει συγνωμη και ευχαριστω
 
παιδια ειμαι καινουργια εδω... προσπαθω να βρω απεγνωσμενα τα επεισοδια απο το jump street 21 η σειρα προβαλονταν ισως κ πριν γεννηθω αλλα απο οταν εμαθα οτι επαιζε ο johnny depp θελω να την δω... εχω ψαξει σε πολλα site αλλα τιποτα...
 
Εδώ πάντως mariamt δεν πρόκειται να βρεις επεισόδια.

Μπορείς να την αγοράσεις πάντως από εδώ
 
Υπήρχε μια διαφήμηση που έτρεχε ανάμεσα στην σειρά, ήταν μια διαφήμηση ενος τζιν, edwin που το φορούσε ποιός άλλος ο Ντεπ( του έκανε τελεια εφαρμογή καθ' όσον θυμάμαι)...o πρωτος ρόλος του Ντεπ, ηταν ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες!!!

Την σειρά την εβρισκα καλή, καταρχήν περνούσε μηνύματα χωρις να χρησιμοποιεί βια, οι καβγάδες μεταξυ Ντεπ και Γκριεκο, έδιναν και έπαιρναν.. ο Γκριεκο έλεγε πως ο Ντεπ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί άλλον έναν ωραιο άνδρα στο καστ της σειράς και ο Ντεπ , εμεινε σιωπηλός..

εκείνη την περίοδο, είχε και σχέση με την Ραιντερ και μαζί χαλάγανε ξενοδοχεία!!
 

η συμβολή του Ντενις Κουπερ στο καστ της σειράς!!!! πρεπει να τρωγονταν με τον Ντεπ!!! λέω δν ξερω!!

ηταν και ο Γκριεκο είδωλο τοτε, θυμαται κανεις πως εγινε η μεταγραφη του στην ομάδα δρασης 21';
 
Πίσω
Μπλουζα