αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.880
με χαρά βλέπω πως με την Κατερινακ, έχουμε τα ίδια γούστα όσον αφορά τα ορχηστρικά κομμάτιαARETARA είπε:Δεν κάνεις λάθος Αριάδνη, απλά έχει ήδη αναρτηθεί στο #12.

με χαρά βλέπω πως με την Κατερινακ, έχουμε τα ίδια γούστα όσον αφορά τα ορχηστρικά κομμάτιαARETARA είπε:Δεν κάνεις λάθος Αριάδνη, απλά έχει ήδη αναρτηθεί στο #12.
Υπεροχο! Δεν γνωριζα την προέλευση του κομματιού που έμεινε στην ιστορία απο τη μουσική του Λούνα Παρκ.katerinak είπε:ξαναπροσθετω ενα αλλο βιντεο αυτη τη φορα(το προηγουμενο δεν υπαρχει πια) με το ορχηστρικο της ταινιας "οι θαλασσιες οι χαντρες" που ονομαζεται "η βολτα των ερωτευμενων" και συνθετης ειναι ο Μιμης Πλεσσας.Ξαναγραφω οτι το κομματι αυτο χρησιμοποιηθηκε πολυ αργοτερα και στους τιτλους εναρξης της σειρας"λουνα παρκ" (τυχεροι οσοι την προλαβαν)]
Aυτό είναι κι από τα δικά μου αγαπημένα, κι επαναλαμβάνω κάτι που γράφω και αλλού, ότι στο δίσκο με την αυθεντική μουσική της ταινίας έχει ηχογραφηθεί με λίγο διαφορετικά τελειώματα.Shock είπε:Εγώ είμαι των "άλλων" ορχηστρικών.
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως λέγεται αυτό το ορχηστρικό;Υπαρχει τιτλος για το κομματι, αν ψαξει κανεις στα ορχηστρικα που εγραψε ο Πλεσσας για τον κινηματογραφο.
Δυστυχως ομως, δεν τον θυμαμαι.