Κύριοι, η πρόσκληση εστάλη :
"
Θεμα : Μια επιθυμία πολλών νοσταλγών του
PIXEL και της εποχής των
Home Micros!
Αγαπητέ κύριε - φίλε
Αντώνη Λεκόπουλε
Ομολογώ πως έχω ένα σχετικό δίλημμα, ως το πως να σας απευθυνθώ, καθώς μέσα από το έργο σας πριν χρόνια στο περιοδικό
PIXEL αλλά και στο
Computer Show, σας αισθανόμουν και ακόμα αισθάνομαι, δικό μου άνθρωπο και φίλο!
Αλλά επειδή η γνωριμία μας είναι μονόπλευρη, διότι εσείς δε με γνωρίζετε, συνεχίζω στον πληθυντικό...
Εδώ και λίγα χρόνια, λειτουργεί στο διαδύκτιο το site - forum
Greek Retro Maniax, του οποίου είμαι μέλος. Η θεματολογία του site έχει να κάνει με οτιδήποτε
retro και ειδικότερα με τη "χρυσή" δεκαετία του
'80. Τα μέλη του site είναι
2.366 από τα οποία ενεργά είναι τα
340!
Ένα μεγάλο κεφάλαιο του
GRM, είναι οι υπολογιστές και τα περιοδικά εκείνης της εποχής. Το
PIXEL, δεσπόζει πρώτο και καλύτερο, και μάλιστα υπάρχει και ολόκληρο scanning project, για να διασωθούν όλα τα τεύχη του περιοδικού αλλά και για να έχει πρόσβαση σε αυτά όποιος νοσταλγεί να ξαναζήσει εκείνα τα χρόνια...Για να μη σας κουράζω άλλο, θα πω, πως θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς, να μοιραστείτε μαζί μας τις πολύτιμες αναμνήσεις σας από εκείνα τα χρόνια που ήσασταν στη συντακτική ομάδα του περιοδικού.
Αν θελήσετε να γίνετε μέλος του
Greek Retro Maniax, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.retromaniax.gr και θα δώσετε μεγάλη χαρά σε πολλά μέλη, να ανταλλάξουν απόψεις με έναν άνθρωπο που θαύμαζαν τότε και συνεχίζουν να θαυμάζουν και τώρα!
Αν πάλι, για τους δικούς σας λόγους, δε θέλετε να συμμετέχετε στο retro-forum μας, σεβόμαστε την απόφασή σας και δε θα σας ξαναενοχλήσουμε...
Ήταν χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας, έστω και με e-mail, έστω και αν δεν μου απαντήσετε!
Να είστε πάντα καλά και σας ευχαριστώ για τη χαρά που μου προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια, εσείς και όλο το team του
PIXEL...
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος [surname]
Senior member of
Greek Retro Maniax"
Όπου [surname], έβαλα το επίθετό μου...
Ελπίζω να σας κάλυψα, με αυτά που έγραψα...
Αναμένουμε στο ακουστικό μας ή μάλλον, στις οθόνες μας...