Ο Βασιλιάς Αρθούρος - King Arthur and the Knights of the Round Table (1979)

......

Καλά δεν ήξερα οτί το Youtube είχε επεισόδια...έχω πάθει πλάκα...είναι τα 5 πρώτα σε resume μορφή 10λεπτά το καθένα...Ο θάνατος του βασιλιά Ούθερ!!! ο Λαβίκ νέος..!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Juanita συμμερίζομαι τον πόνο σου..μια από τα ίδια. Όμως το τελευταίο επεισόδιο ακόμα ΔΕΝ το έχουμε (τουλάχιστον στην Ελληνική του έκδοση)..έγινε ένα μικρό λαθάκι και νομίζαμε ότι υπήρχε, αλλά τελικά είναι μέχρι το πρωτελευταίο η ψηφιοποίηση.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί δεν έκατσα να μάθω ισπανικά γμτ... αν και προτιμώ τον Βασιλάκη των Καϊλα για voice acting στον Αρθούρο.
 
Αν επικοινωνούσαμε με το Βασιλάκη;;;;; :diablotin: :diablotin: :diablotin:

 


Φαεινή ιδέα!!!!
 
Telika yparxoyn ta episodeia? an nai pou mporoume na ta broyme?
 
xm kati poio eykolo? an ta exei kaneis mporei na epikoinisei mazi mou me pm? ax anamnhseis....
 
Άσχετο...

Ξέρει κανείς αν υπήρξε και δεύτερος κύκλος που δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα;;; :what:

Στο site της ΤΟΕΙ νομίζω πως υπήρχαν δύο αναφορές στον Βασιλιά Αρθούρο... :eek:

-edit-

http://www.toei-animation.com/en/catalog/kingarthur2

Βρήκα αυτό.

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω (αποφεύγοντας το spoiling :D )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μολις ειδα βιντεο και εικονες απο τα σαιτ που βαλατε

Πραγματικα, μονο οι Γιαπωνεζοι θα μπορουσαν να αποδοσουν τον Αρθουρο ετσι, δηλαδη καμια σχεση οπως τον φανταζομαστε οι Ευρωπαιοι!!

Και για τη μουσικη της εισαγωγης που φερνει λιγο σε τσα-τσα, δεν ξερω αν ευθυνονται οι Ισπανοι :Ρ
 
Rakeesh είπε:
Πραγματικα, μονο οι Γιαπωνεζοι θα μπορουσαν να αποδοσουν τον Αρθουρο ετσι, δηλαδη καμια σχεση οπως τον φανταζομαστε οι Ευρωπαιοι!!
Όντως, όλα τα κινούμενα σχέδια που φτιάχνουν έχουν στάνταρ από όσο έχω παρατηρήσει κεφάλι εξωγήινου Ειδικά αυτά τα παραφυσικά τεράστια μάτια είναι κάτι που ποτέ δεν συμπάθησα.
 
!!

Παιδιά οτι και να λέτε το συγκεκριμένο anime είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! φοβερή δράση και συναισθήματα φόβου, αγωνίας και λύπης (με έιχε συγκλονίσει ο θάνατος του Κάυ του αδερφου του Αρθούρου)..ίσως παραήταν βαρύ για τότε που είμασταν παιδιά αλλά έγώ ακόμη το θεωρώ από τα καλυτερα που έχουν βγει γιατί πάνω από όλα ήταν η περιπέτεια...ποτέ δεν μου άρεσαν τα ανάλφρα καρτούνς στυλ Ηanna Barbera. Τα Walt Disney και Warner Bros ήταν φοβερά γιατί είχαν χαρακτήρες και βάθος..μαζί με τον Tex Avery ότι καλύτερο έχει αναδείξει η Αμερική..
 
Thamona, αν και μου άρεσε τρελά, :bow: δεν είμαι σίγουρη για το αν ακολουθούσε το μύθο του Sir Thomas Malory...

Αν και έχω 25 χρόνια και να το δω, θυμάμαι πως κάθε δεύτερη Παρασκευή "κ-ό-λ-λ-α-γ-α" στην τηλεόραση περιμένοντας το ρολόι να δείξει 18:05 για να αρχίσει το αγαπημένο μου anime...
 
Χμμ το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θυμαμαι το ονομα 'Σερ Καυ' και νομιζα οτι ακουγα ΄Κρισκραφτ'
 
!

εχεις δίκιο juanita, μα δεν είπα ποτέ το αντίθετο..δεν είχε μεγάλη σχέση με το μύθο...δεν ψάχνανε οι Ιππότες το δισκοπότηρο ούτε τα έφτιαξε ο Λανσελοτ με την Γκουνιβερ...Το anime χρησιμοποει σαν υπόβαθρο τον χαρακτήρα του Αρθούρου για να φτιάξει μια μεσαιωνική-φανταστικη περιπέτεια..

Η αλήθεια είναι οτί ο μύθος του Αρθούρου έχει εμπνέυσει πολλούς συγραφείς, σεναριογράφους κ.λ.π Το συγκεκριμένο anime το θεωρώ απο τα καλύτερα "παραγωγα" του μύθου!
 
!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ! ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛιΑ ΑΡΘΟΥΡΟΥ....!!!

είναι σε αρκετά καλή ποιότητα ποιότητα..το μόνο θέμα είναι οτί ειναι στα Ιταλικά.
 
πως μπορω να βρω και εγω τα επισοδεια?βοειθηστε παιδια ειμαι καινουργιοσ στην παρεα.
 
decomania είπε:
πως μπορω να βρω και εγω τα επισοδεια?βοειθηστε παιδια ειμαι καινουργιοσ στην παρεα.
Kαλως ηρθες decomania στην παρεα μας.

Εδω μεσα ομως δεν θα βρεις επεισοδια για κατεβασμα :) . Kανε μια βολτα απο τους κανονες και καλα ποσταρισματα
 
οκ.καταλαβα οτι δεν θα βρω εδω. μπορεις φιλε Kambia να μου στειλης ενα pm η ενα μειλ να μου πεις που να ψαξω?ειναι μια σειρα που σε οποιον και αν την ελεγα και σε οσα σαιτ και αν εψαξα δεν την γνωριζαν.
 
Ο φιλος Καμπια δεν μπορει να σου στειλει pm ουτε mail σχετικα με αυτη τη σειρα γιατι πολυ απλα δεν την ξερει - αλλα ακομα και ετσι ο ρολος του retromaniax ειναι να μιλαει για οσα ζησαμε στα 80s και οχι σαν πηγη πληροφορησης για το που θα βρει καποιος επεισοδια.

Διαβασε αν θες την πρωτη σελιδα του thread αυτου - δινονται πολλες πληροφοριες σχετικα με τη σειρα αυτη - και αναζητησε την εκει που μπορει να υπαρχει - οχι εδω παντως.
 
Πίσω
Μπλουζα