tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 53.771
προβληθηκε τελευταια φορα στις 7/4/2023 απο την ΕΡΤ1"Ταξίδι" , η σπουδαία αυτή ταινία του 1962 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και με 13 μόνον προβολές. Πρώτη της φορά στην ΕΡΤ στις 22/02/1978 , πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση στις 27/04/1991 στο MEGA και τελευταία φορά μέχρι σήμερα στις 21/09/2003 και πάλι στο MEGA , 20 χρόνια πριν! Πολλές από τις προβολές της ταινίας ήταν Μεγάλη Εβδομάδα...
Προβολή συνημμένου 259392
Με 30 προβολές, δεν θα έλεγες ακριβώς ότι δεν παίζεται το "Η νύφη τό 'σκασε". Αλλά σίγουρα δεν έχει τη δημοτικότητα του "Δεσποινίς διευθυντής", του "Τζένη, Τζένη" ή του "Μια τρελή, τρελή οικογένεια". Βλέποντας, πάντως, την έρευνα του Αντώνη, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα ιδιωτικά κανάλια θεωρούν εμπορικά μόνο τα μιούζικαλ του Δαλιανίδη, τις κωμωδίες της Βουγιουκλάκη (άντε και το "Υπολοχαγός Νατάσα" και τη "Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά" λόγω εθνικής επετείου), του Κωνσταντάρα, της Βλαχοπούλου και του Βουτσά. Μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι σαν να μην υπάρχουν. Ακόμη και ο Βέγγος είναι εξαφανισμένος.Το "Η Νύφη το Σκασε" είναι μια ωραία ταινία, από αυτές που θα λέγαμε 'εμπορικές' και με λαμπερή πρωταγωνίστρια την Καρέζη. Αναρωτιέμαι γιατί δεν παίζεται. Γενικά από τις ταινίες της Τζ.Κ παίζονται κυρίως το Δεσποινίς Διευθυντής και το Τζένη Τζένη. Άντε και η Βασούλα. Αντίθετα, μαζί με τη Νύφη, σπάνια βλέπουμε τις ωραίες ταινίες "Ποια είναι η Μαργαρίτα", "Ραντεβού στην Κέρκυρα", "Η Χιονάτη και τα 7 γεροντοπαλίκαρα", "Χριστίνα", και νομίζω ποτέ δεν έχω δει στην τηλεόραση την ταινία "Ταξίδι με τον Έρωτα". Κι αυτά όλα είναι κομεντί που θα μπορούσαν να παίζουν οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Μου φαίνεται πολύ περίεργο οτι δεν παίζονται καθόλου οι κομεντί της Καρέζη.
Και όπως βλέπω για να ήταν πρώτη τηλεοπτική προβολή το 1975 και η ταινία ήταν του 1972 την πρόβαλε πολύ σύντομα η τηλεόραση απ' την έξοδο της απ' τα σινεμά^^^
Σιγουρα μια απο τις πεντε ελληνικες ταινιες που εχω παρακολουθησει τοσο πολλες φορες.
Το έδειξε κι τον Οκτωβριο του 2022, το θυμάμαι καλά γιατί το είδα, δεν περνάει επέτειος του '40, που να μην το βάλουν, ειναι must.Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν "Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά" στην ταινία του 1969 με 41 προβολές μέχρι σήμερα. Πρώτη της φορά ήταν στις 22/03/1975 στην ΥΕΝΕΔ , πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση στις 24/11/1990 στον ΑΝΤ1 και τελευταία φορά μέχρι σήμερα στις 23/10/2021 στο MEGA
Προβολή συνημμένου 261161
προφανώς θα ήταν της τελευταίας στιγμής γιατί μου το πες κ το κοίταξα κ δε το βλέπω στο πρόγραμμα σε καμιά του ΟκτώβρηΤο έδειξε κι τον Οκτωβριο του 2022, το θυμάμαι καλά γιατί το είδα, δεν περνάει επέτειος του '40, που να μην το βάλουν, ειναι must.
Αν θυμάμαι καλά ήταν η ΕΡΤ που το έδειξε.προφανώς θα ήταν της τελευταίας στιγμής γιατί μου το πες κ το κοίταξα κ δε το βλέπω στο πρόγραμμα σε καμιά του Οκτώβρη