Ο Επισκέπτης της Ομίχλης (1991 MEGA)

Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Την Παρασκευή το μέγκα έδειξε το τελευταίο επεισόδιο του "επισκέπτη της ομίχλης". Αποκλείεται όμως αυτό να είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και να τελειώνει τόσο μετέωρα η ιστορία. Θυμάται κάποιος που έχει δει την σειρά σε παλαιότερη προβολή πως τελείωνε; Και ποιός σκότωσε τελικά την Νέλλη Σαρήμπεη;
 
Λες; Δεν αποκλείεται. Τουλάχιστον πείτε μου όποιος το έχει δει, ποιός είναι ο φονιάς οεο; Δικαιώνεται ο Μπάστας; Μα να μην έχω δει ποτέ το τέλος;
 
Αφου το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υποθεσεις,εγω ειμαι μεταξυ της Χαρικλειας και του παιδιου της που κρυβοταν στο σπιτακι του κηπου.
 
Μάλλον ο κρυφος γιος τις Χαρίκλειας( τον είχε κάνει με τον δούκα) είναι ο δολοφόνος.. το βράδυ του φόνου είχε φύγει η Χαρίκλεια μαζί με την γιαγιά από το σπίτι.. άλλωστε για ποίο λόγο να το κάνει η Χαρίκλεια.. επιπλέον αφού το παιδί έζησε όλη του τι ζωή απομονωμένο από τον έξω κόσμο, είναι λογικό να ερωτευτεί(?) την μοναδική κοπέλα που μπορούσε να δει(υποθετω οτι τη σκοτωσε απο ζηλια).. στο σπιτάκι που κατάφερε να μπει ο ίδιος ο Μπαστάς, υπήρχε μία τοιχογραφία που απεικονίζε την σκοτωμένη κοπέλα πάνω στην άμμο( η εικόνα που δείχνει στους τίτλους τέλους)..
 
Γιατί η Χαρίκλεια αρνείται να δει τα παιδιά της που ήρθαν από τη Γερμανία; Γιατί αυτή η εξάρτηση από το Δούκα; Ποιός είναι ο γιος της Χαρίκλειας; Τον έχει δείξει καθόλου; Ας απαντήσει ρε παιδιά κάποιος που είδε το τέλος μπας και βγάλω καμιά άκρη!
 
Σιγουρα,καποιες απαντησεις θα κρυβονταν στην επιστολη που αφησε η γιαγια Σαριμπεη στην διαθηκη της.Επισης,ποτε δεν μαθαμε τι εγινε και στο ραντεβου που θα ειχαν ο Δουκας με τον Μπαστα.
 
Τελικα το mega προβαλλε εντελως ξαφνικα σημερα το βραδυ μετα το τελος του επεισοδιου της <<Επιφανειας>>,το τελευταιο επεισοδιο του <<Επισκεπτη της ομιχλης>>.

Πραγματι ο φονιας ηταν το διανοητικα καθυστερημενο παιδι της Χαρικλειας και του Δουκα, με τον νεαρο τοτε ηθοποιο Αντώνη Ραμπαούνη να υποδυεται το ρολο.

Ο Δουκας χρηματοδοτησε τη δημιουργια ενος Ιδρυματος για καθυστερημενα παιδια και προτεινε στον Μπαστα να γινει Διευθυντης του.

Το παιδι του μπηκε σε αυτο το Ιδρυμα.
 
vagpan είπε:
Τελικα το mega προβαλλε εντελως ξαφνικα σημερα το βραδυ μετα το τελος του επεισοδιου της <<Επιφανειας>>,το τελευταιο επεισοδιο του <<Επισκεπτη της ομιχλης>>.
Eυτυχώς που τελικά προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο και έτσι ολοκληρώθηκε ομαλά η σειρά.

Από την άλλη όμως για άλλη μια φορά το mega απόδειξε πως το πρόγραμμα του είναι ότι να ναι.
 
Χμμ , πράγματι αψυχολόγητη κίνηση...Ούτε καν μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του site??
 
Καλησπέρα! Μήπως έχει κάποιος το τελευταίο αυτό επεισόδιο σε dvd;
 
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΜΥΔΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩςΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗ ΝΕΛΗ ΣΑΡΗΜΠΕΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕ ΤΗ ΝΕΛΗ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΛΗ.ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΗΜΥΘΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ`ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
 
Χαιρετω το πληθος

Απ'ό,τι θυμάμαι κι εγώ ο πυρήνας της ιστορίας ήταν αληθινός. Δηλαδή νομίζω ότι υπήρξε μια περίπτωση δικαστικής πλάνης με έναν δάσκαλο που κατηγορήθηκε για έγκλημα , κάπου στη Δυτ. Μακεδονία, και αφού πέρασε πολλά χρόνια στη φυλακη αποδείχθηκε η αθωότητα του. Έχω την ανάμνηση τηλεοπτικού αφιερώματος όπου μιλούσε ο δάσκαλος μετά την αποφυλάκιση του και υπήρχε σαφής αναφορά στο ότι απο τη περίπτωση του εμπνεύστηκαν οι σεναριογράφοι της σειράς.
 
Πρέπει να ήταν πολύ καλή η σειρά! Δυστυχώς δεν τη θυμάμαι καθόλου αν εξαιρέσει κανείς μόνο τη μουσική που κάτι μου θύμισε. Όπως και να έχει το πράγμα πολύ ωραίο το βιντεάκι. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή ανέβασε και κάποιο απόσπασμα απο τη σειρά.
 
Εγώ δεν έχω καταφέρει να δω το τελευταίο επεισόδιο! :(
 
ειναι η ιδια υποθεση με μια απο τις ιστοριες του παλιου σηριαλ το ταξιδι γυρω στο 1980.και φυσικα ηταν γραμμενο παλι απο τον βασιλη μητσακη.απλα αλλαξαν τα ονοματα και οι τοποθεσιες.ηταν ο κωστας αρζογλου που επαιζε τον δασκαλο μαριο βρελο.ο μιμης χρυσομαλλης εκανε το δημοσιογραφο βιλλιωτη.το ονομα της δολοφονημενης ηταν ειρηνη δαλλα.τοπος ηταν η θασος.και δολοφονος ηταν η μητερα του αυτιστικου νεου.
 
Ευχαριστώ για την ανάρτηση του συγκεκριμένου βιντεο.Μήπως κατά τύχη έχεις και τι προηγούμενο;Εκεί που αποκαλύπτονται όλα;
 
Πίσω
Μπλουζα