Σε ευχαριστω Γιαννη!johnny19818 είπε:Καλά το βίντεο με όλα τα επεισόδια απλά δεν υπάρχει. Μπράβο Σταύρο για την ανακάλυψη.
Λοιπον, πανω σε αυτο εχω απαντηση απο τον ιδιο τον Στελιο.johnny19818 είπε:Του Στέλιου είναι δικό του το αμάξι αλλά δεν είναι και ο μόνος που έχει κάνει τη μετατροπή αυτή στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι ακόμη ένα τουλάχιστον. Δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω αλλά το θυμάμαι κάπου είχα δει 2 ΚΙΤΤ.
Δηλαδή ξέρεις προσωπικά τον Στέλιο; Άλλα 3 είναι στην Κρήτη; Και που ήταν τόσα χρόνια και δεν τα είχα δει ποτέ. Κοίταξε πάντως, σε γνωστό site με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων εμφανίζεται πότε πότε και κανένα Trans Am όχι απαραίτητα μοντέλο όμως του '82 όπως είναι ο ΚΙΤΤ. Μάλιστα μια φορά είχα δει κι ένα και (ιεροσυλία) είχε διαφημιστικό αυτοκόλλητο στις πόρτες μιας κατασκευαστικής εταιρίας. Αν και ήταν μπλε πόνεσε η καρδιά μου όταν το είδα με το αυτοκόλλητο λες και είναι ένα κοινό αμάξι. Πάντως από Γερμανία μπορείς άνετα να βρεις τέτοια αμάξια. Το θέμα είναι ο εκτελωνισμός και μετά τα έξοδα συντήρησης κτλ κτλ. Συγγνώμη αν βγήκα λίγο off topic και να με συμπαθάτε αλλά έχω λατρεία για το αμάξι αυτό αλλά και γενικότερα με αυτοκίνητα με ανακλινόμενα φώτα (όχι και όλα βέβαια).stayros είπε:Λοιπον, πανω σε αυτο εχω απαντηση απο τον ιδιο τον Στελιο.
ΚΙΤΤ ολοκληρωμενος εξωτερικα και εσωτερικα στην Ελλαδα υπαρχει μονο του Στελιου.
Υπαρχει αλλος ενας ο οποιος κυκλοφορει στα βορεια προαστεια με γερμανικες πινακιδες αλλα εχει μονο το εξωτερικο look.
Απο εκει και περα υπαρχουν αλλα 3 Pontiac στην Κρητη, 2 μαυρα κι 1 κιτρινο, το οποια εχουν μονο το φωτακι μπροστα και τιποτα αλλο.
Προσωπικα οχι (αν και θα θελα να τον γνωρισω) αλλα μιλαμε μεσω facebook.johnny19818 είπε:Δηλαδή ξέρεις προσωπικά τον Στέλιο;
wow....πολυ ρετρο..... #)katerinak είπε:τρέιλερ απ την ΕΡΤ