telonio
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 3.040
Λίγο αυστηρός είσαι. Ξέρεις, 63 χρόνια είναι αυτά..Αισυμνήτης είπε:Ο Χάσελχοφ θλιβερή σκιά του παλιού του εαυτού.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λίγο αυστηρός είσαι. Ξέρεις, 63 χρόνια είναι αυτά..Αισυμνήτης είπε:Ο Χάσελχοφ θλιβερή σκιά του παλιού του εαυτού.
Για την ηλικία και τόσα πολλά χρόνια αλκοολισμού, μια χαρά είναι.telonio είπε:Λίγο αυστηρός είσαι. Ξέρεις, 63 χρόνια είναι αυτά..
Χαλαρή συζήτηση κάνουμε (σχεδόν) πάντα, no worriesΑισυμνήτης είπε:Αν και προσυπογράφω όλα όσα έγραψα, είναι φανερό ότι είχα και μια διάθεση να αστειευτώ.Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε.![]()
Πεστα ρε φιλε εχουμε γεμισει καραγκιοζακια.Αισυμνήτης είπε:Κι εγώ συγκινήθηκα με τον ΚΙΤΤ, αν και θα προτιμούσα να ερχότανε με φάτσα στην οθόνη, όπως στους τίτλους αρχής της σειράς.Καλή και η μουσική στο συγκεκριμένο βίντεο.
Ο Χάσελχοφ θλιβερή σκιά του παλιού του εαυτού.
Για τον γκάγκουρα με το χ(τ)ε(νι)σμένο βλέμμα, ας μη μιλήσω καλύτερα.
- You sure you are ready for this?
- More than evah...
Εμένα μου λες...
Τραγικά απαίσιο... Μουσική και βίντεο...
Η γκόμενα με τα νύχια-φτιάρια, σαν πορνοστάρ τελειωμένη απ' την κόκα.
Και ο τζιχαντιστής με τα γένεια-προβιά και το ημίψηλο μάγου σε τσίρκο, κλαρινογαμπρός έτοιμος για το World Party.
Όπως κι αν έχει, μπράβο και στα δύο παιδιά, Γιάννη και Σταύρο, που ανέβασαν τα βίντεο.
αγαπητοι φιλοι μου..καταρχην ευχαριστω που σπευσατε να μου στειλετε το τρειλερ του knight rider κτλ.....ΑΛΛΑ..εδω υπαρχει μια παραπληροφορηση! τα περισσοτερα blogs το αναφερουν ως ΝΕW KNIGHT RIDER MOVIE..
αλλα παλι το λενε οτι ο ιπποτης της ασφαλτου ξανα ερχετε 30 χρονια μετα!....οσο παρακολουθω τα γεγονοτα κ τα δρομενα...
πριν ενα χρονο ισως και παραπανω ο david hasselhoff στην σελιδα του ειχε ανοιξει ενα παραθυρο στο οποιο καλουσε κοσμο να..ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για το KNIGHT RIDER HEROES!...
Aρα προσωπικα εμενα δεν με παραπεμπει σε ταινια ή καποιο σηριαλ....
αλλα σε καποιο ειδος παιχνιδιου....τηλεπαιχνιδιου...reality..ή τελος παντων κατι παρεμφερες!....ειδομεν λοιπον!
καταρχην αν ηταν ταινια θα το ξεραμε κανα χρονο πριν θα ειχει βουηξει το συμπαν απο τα πρωτα γυρισματα κιολας!..οποτε για ταινια δεν το σκεπτομαστε καν!
για σηριαλ παλι το ξεχναμε γιατι υπαρχει συμβολαιο που δεν επιτρεπει στην NBC UNIVERSAL
να χρησιμοποιησει το Pontiac ξανα επισημα σαν κιττ για σειρα knight rider....οποτε που καταληγουμε?
Το να δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ταινία, και να μην είναι ταινία, κάπου κάτι το έκαναν μπάχαλο... :xm:Aardvark είπε:Μακαρι να μην ειναι ταινια αλλα σειρα να χορτασουμε Ηoff και KITT αλλα στο τελος του τρεϊλερ τι γραφει Movie η διευθυνση;
Προβολή συνημμένου 148369
Καλά που το θυμήθηκες, Johnny.johnny19818 είπε:Ok για τη μουσική στο βίντεο κλιπ, άλλο είχα στο νου μου. Ας χρησιμοποιήσουν αυτό καλύτερα.