Ναι όλοι είχαμε πιστέψει τότε πως ο ΚΙΤΤ πετούσε, ο Μπάτμαν πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα και ο Σούπερμαν πετάει προς το φεγγάρι.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κάνω - κινδυνεύετε να πάθετε ψυχολογικά τραύματα - αλλά νομίζω πρέπει να σας αποκαλύψω ότι ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει.
Αλίμονο αν κατάλαβα ! . . .@elephadas : και όμως ο Άγιος Βασίλης υπάρχει όχι με την κυριολεκτική έννοια του χοντρού με τα κόκκινα και τα έλκηθρα που μπαίνει σε όλες τις καμινάδες και φέρνει δώρα, εγώ νιώθω σαν να μου τα έφερε αυτός ενώ ξέρω πολύ καλά από ποιους είναι (μεταξύ άλλων και από μένα τον ίδιο!) για να το καταφέρει αυτό ο Βασίλης έπρεπε να είναι omnipotent, omniscient and ubiquitous (πράγμα μάλλον δύσκολο) αλλά κάτι βοήθησε να πάρω κάτι που θα μου έκανε χαρά, πες το θεό, πες το σύμπαν (στιλ Coehlio), πες το μια ανώτερα δύναμη, πες το Άγιο Βασίλη.
Αυτό ΟΧΙ, δεν θα το ανεχτώ! Υπάρχει και παρα-υπάρχει! Τον περιμένουμε κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, και αυτό δεν θα μας το χαλάσει κανείς!Δεν ξέρω αν είναι σωστό να το κάνω - κινδυνεύετε να πάθετε ψυχολογικά τραύματα - αλλά νομίζω πρέπει να σας αποκαλύψω ότι ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει.