Ο Κυνηγός - Predator (1987)

ο ηθοποιός μέσα στη στολή είναι ο ίδιος που έκανε τον πιλότο του ελικοπτέρου, Kevin Peter Hall στο όνομα, και ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.... το 1991 συγκεκριμένα
Έχω το διπλό DVD και στο υλικό του 2ου περιγράφει τον Hall σαν έναν καλοκάγαθο γίγαντα. Στο ύψος είχε το εκπληκτικό 2,20μ (!!!) το οποίο είναι κι εμφανές στις σκηνές με τον Arnold που νομίζω είναι γύρω στο 1,90. Ήταν πάντα χαμογελαστός και καλός με όλους κάτι που παρατηρούν όλοι οι συντελεστές. Επίσης ήταν καλός ηθοποιός. Πράγματι στην ταινία, όπως λέει και ο ίδιος, επειδή η μάσκα δεν του άφηνε περιθώριο για εκφράσεις είχε δουλέψει πολύ τις κινήσεις των χεριών και των δακτύλων ώστε να είναι και η κίνηση του τρομακτική. Δυστυχώς πέθανε από AIDS στα 46 του από μετάγγιση αίματος.
 
Δεν υπαρχουν στο φορουμ μας - κρυφα download links - δεν εχουμε και δεν διακινουμε υλικο με copyright control. Μην τρωτε το χρονο σας με "ευχαριστω" και "thanks"
 
βρήκα ένα φοβερό ρετρο-γκιφ με θέμα από την συγκεκριμένη ταινία και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...

 
Θυμάμαι το θείο μου να βλέπει την ταινία αυτή γύρω στο 1988 και από τις λίγες σκηνές τότε μου φάνηκε πολύ τρομακτική. Δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμη, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό. Γκαντεμόσαυρε ωραίο το γκιφ σου.
 
Ταινία που έχω δει αμέτρητες φορές και θα δω άλλες τόσες. Ίσως η καλύτερη 80ς περιπέτεια...
 
Τι να πω για αυτη την ταινια?

H βαρβατιλα και τα μουσκουλα στην πρωτη γραμμη!!! :cool:

Ο Arnie ισως στον πιο ταιριαστο ρολο του (μετα απο αυτον του Εξολοθρευτη) και στα καλυτερα του!

Ταινια που ακομα μεχρι και σημερα "πουλαει" και εχουν βγει αμετρητα collectibles!

(οι ψαγμενοι και οι θαυμαστες της ταινιες θα τα γνωριζουν... ;) )

Καλογυρισμενη και με πρωτοτυπη (για την εποχη της) με πολυ καλα εφε

και αρκετα ψαρωτικη για τα τοτε 10χρονα... :eek:

Αγαπημενη σκηνη....ο Ανωδυνος! :armed:

 
Σημείο αναφοράς για πάρα πολλές action/sci-fi/horror παραγωγές που ακολούθησαν και, κάτα πάσα πιθανότητα, η καλύτερη στο είδος της.


Βέβαια, δίνεται έμφαση στο action, κυρίως λόγω πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αυτή που καθιέρωσε το είδος του action horror και του survival horror που είδαμε σε videogames σαν το Resident Evil και το Dino Crisis.



Το σενάριο θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίζει ένα αφελές b-movie, με υπερβατικές καταστάσεις και μονοδιάστατους χαρακτήρες.



Εντούτοις, η χαρισματική σκηνοθεσία του Τζον Μακ Τίρναν, η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της ζούγκλας, το άφθονο αίμα, τα ειδικά οπτικά εφέ και το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του θύτη που γδέρνει και κρεμά στα δέντρα τα θύματά του, συντελούν ώστε ο ''Κυνηγός'' να αποκτά διαστάσεις ενός νευρώδους, και έως έναν βαθμό τρομακτικού, θρίλερ που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά.


 


Το 2 πάλι έχω χρόνια να το δω, αλλά από όσο θυμάμαι δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα.



Λείπουν βέβαια και οι σκληροτράχηλοι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, που πας με τον λαπά (i'm too old for this
...) Ντάνυ Γκλόβερ ? :supergrin:

 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρρώστια με ότι έχει να κάνει με Predator...

Απ τους πιο εντυπωσιακούς εξωγήινους χαρακτήρες,μαζί με τα Άλιεν...

DSCF6849.jpg~original.jpg
 
Ο Mac που είναι; :D

" I wanna have some fun...i wanna have some fun..."
 
Alucard είπε:
Η αρχική μορφή του Predator ήταν ιδιαίτερα αστεία μιας και αποτελούνταν από μια κόκκινη στολή που έμοιαζε με ... μυρμήγκι.
PREDATOR - Original Suit with Jean-Claude Van Damme



Επισης μπορειτε να διαβασετε την συνεντευξη του Steve Johnson και να δειτε backastage φωτογραφιες...εδω.
 
Πολυ γελιο εχει η στολη αυτη :D Ευτυχως που δεν ειδαμε κατι τετοιο.
 
Με αυτή την στολή , η ταινία θα έμοιαζε με 70ς ιαπωνική περιπέτεια...
 
Tι λες τωρα χρονια περιμενα νεα ταινια με τον κυνηγο και επιτελους εγινε πραγματικοτητα.Πριν ενα η δυο χρονια δεν θυμαμαι ακριβως ειχε κυκλοφορησε στον ιντερνετ σαν φημη η νεα αυτη ταινια και μαλιστα με το ονομα αυτο The Predator δηλαδη αλλα υπηρχε μια δυσπιστια για το αν ηταν μουφα η οχι.Τελικα δεν ηταν μουφα και χαιρομαι πολυ γιαυτο.
 
Ωχ όντως τι σόι στολή είναι αυτή η αρχική; Σαν τον χιμπατζή από την ταινία Η Μύγα που είχε γυρίσει τα μέσα έξω. 
 
Μη χειρότερα ....

(κρίνοντας από το trailer και μόνο κι ελπίζοντας να διαψευσθώ)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nεος Kυνηγος με αρκετες ελπιδες να ειναι καλο μιας και σκηνοθετης ειναι ο Shane Black.
Ο Shane Black δεν είναι καθόλου τυχαίος. Είναι υπεύθυνος για την ιστορία των Φονικών Οπλων. Επίσης έπαιζε ο ίδιος στον Κυνηγό του 1987 ως ο ελαφρώς αφελής που έλεγε τα ανέκδοτα και γέλαγε ο συγχωρεμένος ο Λάνταμ (ο Μπίλυ ο ινδιάνος με τη ματσέτα). Εγώ ανυπομονώ να το δω. Είναι δεν είναι καλό, εγώ το ποπκόρνι μου θα το φάω. Και μάλιστα κάνω ανοιχτή πρόταση να πάμε μαζί να το δούμε όπως και πριν κανά μήνα είχαμε πάει στην..... (δε θυμάμαι ποιά ταινία ήταν :fafoutis: ).
 
Πίσω
Μπλουζα