Ο άντρας της Ζωής μας!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Αντιδράσεις
31.334
Που πηγε το μυαλο σας; #) Τη Ζωη Λασκαρη εννοω!

Ειναι η αγαπημενη μου Ελληνιδα ηθοποιος και συμφωνα με το προσωπικο μου γουστο, η πιο ομορφη απ' ολες.

Η Ζωιτσα γυρισε ολες τις ταινιες της καριερας της στην εταιρια της Φινος Φιλμ, εκτος απο την τελευταια της το 1982. Οπως ειναι επομενο λοιπον, πολλοι νεοι και ωραιοι αντρες ηθοποιοι εκαναν ζευγαρι μαζι της στο πανι.

Εσεις ποιος απο ολους νομιζετε οτι ηταν αυτος που εδεσε περισσοτερο διπλα της; Με ποιον σας επεισε περισσοτερο;

Νικος Κουρκουλος

Βαγγελης Βουλγαριδης

Στεφανος Στρατηγος

Αλεκος Αλεξανδρακης

Κωστας Βουτσας

Φαιδων Γεωργιτσης

Λευτερης Βουρνας

Ανδρεας Ντουζος

Σπυρος Φωκας

Λακης Κομνηνος

Βυρων Παλλης

Γιαννης Φερτης

Χρηστος Νομικος

Γιωργος Παντζας

Χρηστος Πολιτης

Κωστας Καρρας

Δημητρης Παπαμιχαηλ

Αν και δεν ειδα ολους αυτους τους κινηματογραφικους παρτενερ της Ζωης, θα πω τη γνωμη μου με βαση τις ταινιες που ειδα :

Πιστευω οτι υπηρχε χημεια με τον Νικο Κουρκουλο στην ταινια "γυμνοι στο δρομο" και μου αρεσε πολυ και με τον Γιαννη Φερτη στην ταινια "αγαπη για παντα"

Με τον Νίκο Κούρκουλο ήταν απλά φοβεροί στην εξαίρετη ταινία "Γυμνοί στο δρόμο" και πιστεύω πως αυτό ήταν το πιο τέλειο δέσιμο κατά τη γνώμη μου.

Και μια μικρή παρατήρηση για την αγαπημένη μου (και σε μένα) Ζωή Λάσκαρη. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντα , ήταν από τις πιο όμορφες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου , αλλά σήμερα είναι , νομίζω , η γυναίκα με τη μεγαλύτερη μετάλλαξη από όλες τις άλλες , δυστυχώς προς το χειρότερο...
:(

Αν και δεν τις είδα όλες τις ταινίες της, θα έλεγα και εγώ με τον Γιάννη Φέρτη και με τον Κούρκουλα ... Επίσης να πω οτι δεν μου άρεσε με τον Παπαμιχαήλ καθόλου, καθώς και η ταινία εκείνη δεν ήταν και απο τις αγαπημένες μου ...

Δε θα ξεφύγω κι εγώ από την πεπατημένη... Κούρκουλος και για μένα! :)

Εντούτοις, βρήκα πολύ ωραίο το δέσιμο και με το Βουλγαρίδη στο "Μερικοί το προτιμούν κρύο", καθώς και με τον Αλεξανδράκη είχαν μια ενδιαφέρουσα χημεία στο "Ένα κορίτσι για 2".

μου άρεσε πολύ με το Φέρτη στην πολεμική ταινία που είχαν γυρίσει....

σχετικά με το άλλο θέμα,δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω απόλυτα με τον tony...

Εγώ πάλι θα προτιμήσω τον Γεωργίτση.

Μ' άρεσε αυτό το δειλό, κάπως παιδικό στυλ του. Και νομίζω ότι έδενε καλά με την σαρωτική ομορφιά της. Η γόησσα που επιλέγει κι ο νεαρός που δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι ο εκλεκτός. Απολαυστική μέσα στην αμηχανία της η σκηνή με το τανγκό στο "Μια κυρία στα μπουζούκια" (ο Γεωργίτσης που φυσούσε και ξεφυσούσε προσπαθώντας να κρατήσει χαρακτήρα), συγκινητική η σχέση μετ' εμποδίων στο "Όλγα αγάπη μου", να μη μιλήσω για το ιστορικό χαστούκι στις "Θαλασσιές τις χάντρες".

edit: Αναρωτιέμαι αν υπήρξε έστω κι ένας άνθρωπος που βρήκε πετυχημένο το δίδυμο με τον Βουτσά στο "Τέντυ μπόυ αγάπη μου". Φιλαράκια ναι, αδελφάκια ναι, στην ίδια παρέα ναι, αλλά ζευγάρι; :xm: Ίδια μηδενική χημεία και με τον Στέφανο Στρατηγό στον "Ατσίδα".

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια, συμφωνω κι εγω απολυτα για τη σημερινη εμφανιση της Ζωης. Η καρακουκλαρα του τοτε δεν εχει καμια σχεση με τη Ζωη οπως ειναι σημερα.

Αλλες ηθοποιοι που υπηρξαν λιγοτερο ωραιες απο εκεινη, διατηρουνται πολυ καλυτερα.

Δεν ξερω τι αλλο να πω.....πολυ λυπηρο για τη Ζωιτσα που δεν καταφερε να διατηρησει τη θεια ομορφια της εστω και λιγακι.

Με τον Γιάννη Φέρτη.

[video=youtube;-a0-35xXy8I]

Κοιτα Aretara.....Οταν παραθετεις ενα τοσο υπεροχο βιντεο, μονο ως ξεκαθαρη προπαγανδα υπερ του Φερτη μπορω να χαρακτηρισω αυτη την κινηση. :)

Κοντευεις να πεισεις ακομα κι εμενα που λογαριαζα να πω αλλον!

Έκανα την κρίσιμη κίνηση, την κρίσιμη στιγμη!!! :)

Δε θα' θελα να σε ειχα συμπαικτη μου στο σκακι.

Εισαι επικινδυνο ατομο!

bambinella 100 είπε:
Δε θα' θελα να σε ειχα συμπαικτη μου στο σκακι.Εισαι επικινδυνο ατομο!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καθόλου επικίνδυνος!!! Ένας απλός fan της Τούλας είμαι. edited by me: karaoff topic

Εμενα μου αρεσε ως κινηματογραφικο ζευγαρι με τον Γιαννη Φερτη ταιριαζαν πολυ και στις δυο ταινιες που επαιξαν μαζι.

Συμφωνω απολυτα σαυτα που ειπατε για την σημερινη της εμφανιση η οποια απεχει πολυ απο την καλλονη που υπηρξε καποτε σε σχεση με την Νικη Λιναρδου,την Ζωζω Σαπουντζακη ή την Γκελυ Μαυροπουλου που τις εχουμε δει σε φωτο πως ειναι σημερα και παραμενουν κουκλες εμφανισιακα.

Γιάννης Φέρτης, δαγκωτό! Ακολουθούν Νίκος Κούρκουλος και Αλέκος Αλεξανδράκης.

Αχ δε θυμάμαι ποια το είπε αλλά ναι και εμένα μου είχε αρέσει με τον Γεωργίτση , το είχα ξεχάσει γιατί είχα καιρό να δω τη ταινία!!

Κουρκουλος και απο μενα.. :darkglasses:

atanasio είπε:
Γιάννης Φέρτης, δαγκωτό!
μια από τα ίδια :)

στο ΄΄αγάπη για πάντα΄΄! πολύ ταιριαστο ζευγάρι και της πήγαινε ο ρόλος της Ζωης! να πω πως την λατρευω αυτην την ταινία, είναι απο τις πολύ αγαπημένες μου όσο για τον Δημητρη τι να πω!! απίστευτος ο Φερτης..

μετα και στο ΄΄Ολγα , αγάπη μου'' μου αρεσε με τον Γεωργιτση!

Μου αρεσε πολυ η Ζωη με τον Κουρκουλο. Οχι τοσο στον Κατηφορο, οσο στο Γυμνοι στο δρομο.

Δεν ειναι ομως ο Κουρκουλος αυτος που επελεξα! Υπαρχει ενας αλλος πρωταγωνιστης που μου φαινεται ακομη πιο ταιριαστος με την πανεμορφη αυτη γυναικα.

Σπυρος Φωκας. Δε θα μπορουσε να ειναι κανενας αλλος. Ενας αντρας που ειχε για μενα, το μεγαλυτερο δεσιμο με τη Ζωη.

Τι ωραια που της ταιριαζε στον εγωισμο! Ολες οι ερωτικες σκηνες τους ηταν αριστουργημα! Λες και ηταν φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον. Θεα αυτη, απιστευτα ωραιος αυτος και περαν αυτου, ο ερωτισμος αναμεσα τους να χτυπαει κοκκινο!

Μ' αρεσαν τοσο πολυ μαζι, που οταν η Ζωη εφαγε το Σπυρο απο την αδελφη της, Τζενη Ρουσσεα, ειπα "Χαλαλι σου, κουκλα μου. Μονο σε σενα αξιζε τετοιος αντρας!"

Καταλαβαινω πως δεν ηταν δικαιο, σωστο και τιμιο αυτο που εκανε η Ζωη, αλλα αυτη ηταν η πρωτη μου αυθορμητη σκεψη και δε θελω να σας την κρυψω. #)

http://www.youtube.com/watch?v=z8z9MAfGLEk

Και στην Στεφανια ήταν ζευγάρι με τον Φωκά!

Πίσω
Μπλουζα