Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.745
Οχι, καλε! Δεν εφυγε ο γαμπρος εδω.Κάτι τέτοιο ας πούμε;
Περιμενει τη νυφη κι αυτη θα παει πισω του και θα του κανει "Τσα!"
Οχι, καλε! Δεν εφυγε ο γαμπρος εδω.Κάτι τέτοιο ας πούμε;
το καλύτερο:διακοπές στην ωραία Αθήνα.Το λέω γιατί ούτε εγώ είμαι πολύ των μετακινήσεων.Νομίζω ήταν ότι καλύτερο αυτό που κάνατε!Ουτε κι εμεις πηγαμε μηνα του μελιτος, αλλα οχι λογω δουλειας. Ο αντρας μου ειχε παρει αδεια λογω γαμου κι εγω απο τοτε που παντρευτηκα σταματησα να εργαζομαι και δεν ξαναεργαστηκα ποτε εκτοτε. Οποτε, αν θελαμε ειχαμε μπολικο χρονο.
Το θεμα ειναι ομως οτι κανεις μας δεν συμπαθει ιδιαιτερα τις μετακινησεις. Ιδιως εγω που δεν ειμαι καθολου του σουρτα φερτα.
Θεωρησαμε αδιανοητο μετα την τεραστια κουραση της προετοιμασιας και της τελετης να ξεκινησουμε ταξιδι. Να παμε που;
Ειχαμε ενα ομορφο καινουργιο σπιτι και θελαμε να μεινουμε σ' αυτο και να το χαρουμε. Σιγα μην περναμε πλοια και τραινα για να καταληξουμε σε ξενοδοχειο!
Μειναμε σπιτακι μας, ειδαμε τα δωρα μας με την ησυχια μας, βγαιναμε συχνα για ψωνια τα πρωινα, καναμε βολτες στη Αθηνα και ιδιως στην Πλακα και τα βραδια πηγαιναμε σε διαφορα ωραια μερη για φαγητο. Και πανω απο ολα ημασταν στο δικο μας σπιτι.
Τα χρηματα που θα διναμε σε ξενοδοχεια και μετακινησεις τα γλεντησαμε οπως θελαμε και μαλιστα περισσεψανε για να αγορασουμε και καποια ειδη πρωτης αναγκης.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλτατη, διότι λησμόνησα να γράψω ότι ισχύει και το: ..... αν θέλει ....... όποτε θέλει..... (η σύζυγος)! Την είχα ενημερώσει ως προς το τι είπε ο ληξίαρχος.Ααα έτσι....έχε χάρη που καταλάβαμε ότι έχεις έναν ευτυχισμένο γάμο αλλιώς θα ψάχναμε τη γυναίκα σου να της δείχναμε τι έγραψες... "όποτε θέλω". Παντόφλα από όλες μας εδώ μέσα. Παθώς και μαθώς.
Αν θεωρουνται ρετρο οι καυσωνες, οι σεισμοι, οι εκλογες και τοσα αλλα πραγματα για τα οποια γραφουμε στην ενοτητα Βιωματα - Καταστασεις - Γεγονοτα, τοτε ναι, θεωρουνται ρετρο και οσοι γαμοι εγιναν 20 χρονια πριν η και παραπανω.Οι γάμοι θεωρούνται ρετρό?
Μια Γυναίκα Φεύγει....Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΦΕΥΓΕΙ.
Με έβαλες σε αναζήτηση και το προϊόν αυτής στο θέμα "Τι ακούω απόψε" βλ. ανάρτηση #6.188Ο αντρας μου κι εγω ανοιξαμε τον χορο με αυτο το τραγουδι:
Perry Como - It's impossible
Μετά την 20ετια όλα τα εγκλήματα παραγράφονται…χεχε…keep weddingΈχεις απόλυτο δίκιο φίλτατη, διότι λησμόνησα να γράψω ότι ισχύει και το: ..... αν θέλει ....... όποτε θέλει..... (η σύζυγος)! Την είχα ενημερώσει ως προς το τι είπε ο ληξίαρχος.
ΥΓ: Γυρίσαμε μόλις από διακοπές (όπου δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο) και είδα το ωραίο σου και δίκαιο σχόλιο. Το έδειξα στη σύζυγο και σε/σας ευχαριστεί για τη διόρθωση και την συμπαράσταση!
Υπέροχα να τα τριπλασιασετε.Εγώ πάντως φέτος συμπλήρωσα 23 χρόνια γάμου
Υπεροχο!!! Κομψο και αριστοκρατικο. Μοιαζει πολυ με το δικο μου γιατι κι εμενα τετοια νυφικα μ' αρεσουν.Βρήκα τη σελίδα του περιοδικού (ξένη έκδοση) που έχω κρατήσει όταν πήγα να αναζητήσω το νυφικό μου. Τελικά, αυτό φόρεσα.
Ευχαριστώ πολύ Bambi. Έλεγα να ανεβάσω και φωτό αλλά μήπως είναι too much?Υπεροχο!!! Κομψο και αριστοκρατικο. Μοιαζει πολυ με το δικο μου γιατι κι εμενα τετοια νυφικα μ' αρεσουν.
Πιστευω πως θα εκλεψες ολα τα βλεμματα.
Δεν θα το ελεγα καθολου υπερβολικο. Ισα ισα που θα ηταν πολυ ωραιο να σε χαιρομασταν κι εμεις μεσα απο το θαυμασιο νυφικο που διαλεξες.Ευχαριστώ πολύ Bambi. Έλεγα να ανεβάσω και φωτό αλλά μήπως είναι too much?
Τέλεια, θα την ανεβάσω αύριο! Θα μου άρεσε να δω κι από εσάς τι μόδα είχατε διαλέξει!!Δεν θα το ελεγα καθολου υπερβολικο. Ισα ισα που θα ηταν πολυ ωραιο να σε χαιρομασταν κι εμεις μεσα απο το θαυμασιο νυφικο που διαλεξες.