santosp
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 3
Εγω καταλαβα κατι σαν... πεταχτε τα χρεπια ide, και βουρ για sata. Ok, μαλλον παρερμηνευσα.manos426f είπε:Γιατί βρε santosp,τι έγραψα;
Εγω καταλαβα κατι σαν... πεταχτε τα χρεπια ide, και βουρ για sata. Ok, μαλλον παρερμηνευσα.manos426f είπε:Γιατί βρε santosp,τι έγραψα;
...και όμως με το αντικείμενό μου - δεν παίζω παιχνίδια. Όσο πιο standard είναι το hardware, τόσο λιγότερα προβλήματα έχω. Η ανάγκη να βάλω χέρι πλέον σε μηχάνημα τείνει στο μηδέν. Το μέλλον είναι στα μικρά μηχανήματα με ενσωματωμένα τα πάντα. Μια ματιά στις μικρές μητρικές με Atom μας δίνει μία ιδέα........ και να πάμε σε λύσεις all in one που δεν θα μπορούμε να βάλουμε χέρι, να γίνουμε και στα desktops έρμαια του κάθε λαμόγιου.
Μέγα-άκυρο το σχόλιό σου φίλε Frank.........
Εφιαλτικό σενάριο !!!! 8) 8)Frank213 είπε:Ελπίζω να ξεφορτωθούμε και τα συναρμολογούμενα PC το συντομότερο δυνατόν!
Σωστός!Frank213 είπε:Νομίζω ότι αυτό είναι θέμα για νέο thread, οπότε δε θα επεκταθώ εδω
Αμην και ποτε - να αποκτησει ξανα προσωπικοτητα η πληροφορικηΕλπίζω να ξεφορτωθούμε και τα συναρμολογούμενα PC το συντομότερο δυνατόν!