Το δα και εγώ στο σινεμά με τους συμμαθητές μου. Ακομα και κατι οπαδοι του Death Metal έλιωσαν με το O Captain,my Captain! Οντως αξέχαστο,συγκινητικό κτλ. και ας μην ειμαστε κυνικοι. Τουλάχιστον για αυτό το φιλμ ας ειμαστε καλοι. Ο Ρομπιν Γουιλλιαμς έχει παιξει σε άπειρα αθλια μελοδράματα τα οποια μπορούμε και να θάψουμε με την ησυχία μας στα θρεντ τους.
Πάντως ουτε και γω κατάλαβα γιατί αυτοκτονησε. Νεος ηταν, ωραιος ήταν, γερος ήταν, με λεφτα και ταλέντο ήταν δεν μπορουσε να παρει τα φραγκα να κάνει την παπια και να σπουδάσει αυτό που ηθελε ο μπαμπας και παράλληλα να ασχολειται με το θέατρο; Ενα σωρο ηθοποιοι σπουδασαν κατι αλλο και βγηκαν απο τις θεατρικές ομάδες των σχολών. Και μη μου πειτε πως ηταν στρατιωτική ακαδημια γιατί κατι τέτοιοι ειναι διακοσμητικοί εκει μέσα και ουτε πολεμο βλέπουν ουτε τιποτα. Εξάλλου μετά ο μπαμπας θα τον έστελνε στο Χαρβαρντ και πιστέψτε με σε αυτή τη ζωή υπάρχουν χειρότερα απο ένα πατέρα που θέλει να αναλάβει και να πληρώσει τις σπουδες στο Χαρβαρντ. Αλλα μερικοι άνθρωποι ειναι αχάριστοι, αυτά έχω να πω επι του θεματος. Εκλαψα βεβαια πλην ομως...