Χα χα!!! :animlaugh: Λογικό, φίλε Rakeesh! Ο λύκος φώναζε "Ну, погоди!" (στο λατινικό αλφαβητο: "Nu, pogodi!"), το οποίο προφέρεται λίγο-πολύ "νου, παγκατζί!". Σημαίνει περίπου "Καλά λοιπόν, περίμενε και θα δεις!". Τη σειρά τη συζητάμε εδώ.Rakeesh είπε:Εντυπωση μου ειχε κανει οτι οταν ο λυκος ελεγε 'Παλιολαγε!', στα Ρωσσικα ελεγε μια λεξη που εμοιαζε με 'Πα-λια-τζηηηη'
Είσαι απόλυτα σίγουρος για τον τίτλο αυτό στα Ελληνικά; Για να το περάσω στη βάση δεδομένων μου έτσι! Κάτι μου θυμίζει πάντως, τώρα που το λες!Dominion είπε:Εδώ βγήκε με τον Τίτλο Ο ΤΡΕΛΟΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΛΑΓΟΣ
Sofologiotatos είπε:Πράγματι υπάρχουν πολλά επεισόδια στο YouTube, μπορεί και όλα. Κρίμα όμως που δεν περιλαμβάνουν και τους τίτλους αρχής... Supersonic πολύ ενδιαφέρον το blog σου! Θα το τιμήσω δεόντως όταν θα αποκτήσω γρήγορο δίκτυο. Dominion σ' ευχαριστώ για τα φώτα σου (τα οποία έχεις δώσει πολλάκις απ' ό,τι βλέπω γενικά στο φόρουμ). Πρώτη φορά βλέπω πάντως αυτόν τον τίτλο που έγραψες!
Υπάρχουν αρκετά επεισόδια τώρα στο Youtube, και οι τίτλοι αρχής με τη μουσική πέφτουν περίπου στο 2:15 - 2:45, και όχι στο ξεκίνημα κάθε επεισοδίου.BETTY BOOP είπε:Θυμάμαι αυτά τα κινούμενα σχέδια! Τα έβλεπα και τα ξανάβλεπα! Μου άρεσαν οι ιστορίες του λύκου και του λαγού, επίσης και η ξένη γραμματοσειρά των τίτλων έναρξης! Δεν μου άρεσε όμως η μουσική των τίτλων έναρξης!
Θυμάμαι παλιά ο τίτλος της σειράς όπως αναφερόταν στο πρόγραμμα της τηλεόρασης ήταν "Στάσου μια στιγμή"Sofologiotatos είπε:Μου ήταν πολύ δύσκολο να το βρω στο δίκτυο, διότι δεν είχα κανένα στοιχείο για τον τίτλο. Ευτυχώς ένας φίλος μου πρόσφατα θυμήθηκε :icon_idea: ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου, ο λύκος φώναζε στον λαγό: "Νου ζάϊατς, νου παγκατζί!" (Nu zajac, nu pogodi!). Ψάχνοντας το ρωσικό λεξικό μου βρήκα ότι αυτή η φράση σημαίνει: "Λοιπόν λαγέ, για περίμενε!" Με ένα απλό γκουγκλάρισμα ανακάλυψα ότι οι δύο τελευταίες λέξεις είναι και ο τίτλος της σειράς!!! "Nu, pogodi!" = Για περίμενε!