Δεν εβαλα τοσο καινουργια ονοματα. Η λιστα περιλαμβανει πρωταγωνιστες του παλιου κλασικου Χολυγουντ και του ευρωπαϊκου σινεμα που τους θαυμασαμε σε ασπρομαυρα φιλμ ως επι το πλειστον.video80 είπε:Ενύσταμαι!!!
Δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα ονοματα απο τα 1980ς και 1990ς. Δεν θα ψιφίσω κανέναν (είμαι μεταξυ Kevin Costner και richard Geer οπου δεν συμπεριλαμβάνονται)
Βρε bambibambinella 100 είπε:Εντελει διαλεξα τον Ροκ γιατι τον αγαπησα λιγο παραπανω μεσα απο τις ταινιες που εκανε με τη λατρεμενη μου Doris Day και αποτελεσε μαζι της το τελειοτερο κινηματογραφικο ζευγαρι που ειδα ποτε.
Ο "Γίγας" είναι ωραία ταινία γενικά. Κι εμένα μου αρέσει. Μπορώ μάλιστα να πω ότι βρίσκω πολύ πιο γοητευτικό τον Ροκ Χάντσον σ' αυτήν παρά τον Τζέιμς Ντιν (που πάντοτε μου έβγαζε το τραυματισμένο παιδί που ήθελε περίθαλψη).caprice είπε:Ο Ροκ Χάντσον μου άρεσε πολύ στο "Γίγαντα", ειδικά στις σκηνές που "πολιορκούσε" την Ελίζαμπεθ Τέηλορ αλλά και που πλακωνόταν με την αδελφή του.
Βεβαιως, γουστα ειναι αυτα και θα πρεπει να τα σεβομαστε ολοι. Καταθετοντας λοιπον το δικο μου γουστο, λεω οτι κανενα αλλο ζευγαρι δεν αγαπησα τοσο οσο τη Ντορις με τον Ροκ. Και δεν μπορω να φανταστω τιποτε αλλο στη μεγαλη οθονη που να με αντιπροσωπευει τοσο.retrofan είπε:Γούστα είναι αυτά βέβαια.