Ο πιο γοητευτικός ξένος ηθοποιός (Α' μέρος)

Ενύσταμαι!!!

Δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα ονοματα απο τα 1980ς και 1990ς. Δεν θα ψιφίσω κανέναν (είμαι μεταξυ Kevin Costner και richard Geer οπου δεν συμπεριλαμβάνονται)
 
video80 είπε:
Ενύσταμαι!!!
Δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα ονοματα απο τα 1980ς και 1990ς. Δεν θα ψιφίσω κανέναν (είμαι μεταξυ Kevin Costner και richard Geer οπου δεν συμπεριλαμβάνονται)
Δεν εβαλα τοσο καινουργια ονοματα. Η λιστα περιλαμβανει πρωταγωνιστες του παλιου κλασικου Χολυγουντ και του ευρωπαϊκου σινεμα που τους θαυμασαμε σε ασπρομαυρα φιλμ ως επι το πλειστον.

Δεν αποκλειεται να υπαρξει στο μελλον και δημοσκοπηση με νεοτερους ηθοποιους, οπου βεβαιως θα ειναι μεσα και αυτοι που ανεφερες.
 
Απλές οδοντόκρεμες όλοι τους μπροστά του σε όλα τα επίπεδα.

 
Εχω ηδη δρομολογησει και δευτερη δεκαδα. Ο Μαρλον Μπραντο θα περιλαμβανεται οπωσδηποτε σ' αυτην, καθως και αλλοι ηθοποιοι που εσεις ζητησατε.

Λιγη υπομονη απλως.....
 
Ο Στηβ Μακ Κουιν που ειναι,δεν τον βλεπω στη λιστα!
 
Με πολυ μεγαλη δυσκολια επελεξα τον Rock Hudson. Κι αυτο εγινε επειδη στη λιστα υπαρχουν αλλοι δυο υπεροχοι αντρες: Cary Grant και Gregory Peck.

Οποιος εχει μπει στο προφιλ μου και ειδε το αλμπουμ που εχω για αυτους τους τρεις, θα καταλαβε αμεσως οτι ενας απο αυτους θα επαιρνε την ψηφο μου.

Τι να πω; Δεν εχω δει πιο γοητευτικους αντρες ηθοποιους στη ζωη μου.....

Εντελει διαλεξα τον Ροκ γιατι τον αγαπησα λιγο παραπανω μεσα απο τις ταινιες που εκανε με τη λατρεμενη μου Doris Day και αποτελεσε μαζι της το τελειοτερο κινηματογραφικο ζευγαρι που ειδα ποτε.
 
bambinella 100 είπε:
Εντελει διαλεξα τον Ροκ γιατι τον αγαπησα λιγο παραπανω μεσα απο τις ταινιες που εκανε με τη λατρεμενη μου Doris Day και αποτελεσε μαζι της το τελειοτερο κινηματογραφικο ζευγαρι που ειδα ποτε.
Βρε bambi :) Ροκ Χάντσον και Ντόρις Ντέι; Και οι δυο μαζί; :)

Το πρώτο που μου έρχεται στον νου όταν ακούω τα ονόματά τους είναι αυτό:


Για Κάρι και Γκρέγκορι :zip: Respect!!!!!!!!
 
Για μένα μετά από τον Άντρα που έπαιξε στο Notorius δεν υπάρχει άλλος, ας αναφέρω και τa An Affair to Remember, Operation Petticoat, To Catch a Thief, Indescreet και Suspicion. Από τους παλιούς του κλασικού σινεμά πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχουν και οι Joseph Cotten, William Holden και Laurence Olivier ...
 
Ε, ναι. Ο Ροκ Χαντσον και η Ντορις Ντεϊ ηταν και θεωρουνται ακομη, ενα απο τα πιο ταιριαστα ζευγαρια ολων των εποχων.

Οταν ο Ροκ δενει τοσο με την αγαπημενη μου Ντορις, δεν μπορω παρα να τους λατρεψω και τους δυο, ειτε μαζι ειτε χωρια.

Τον πρωτογνωρισα μεσα απο τις ταινιες τους, αλλα κι οταν αργοτερα τον ειδα χωρις τη Ντορις, διαπιστωσα οτι ετσι κι αλλιως υπεροχος ειναι.
 
Εντωμεταξυ, τον Ρομπερτ Μιτσαμ ουτε που να τον φτυσουμε.

Ναι μωρε, πολυ ασχημος ηταν ο καημενος! :p :p
 
Ο Ροκ Χάντσον μου άρεσε πολύ στο "Γίγαντα", ειδικά στις σκηνές που "πολιορκούσε" την Ελίζαμπεθ Τέηλορ αλλά και που πλακωνόταν με την αδελφή του.
 
Ψήφισα τον Γκρέγκορι Πεκ, κυρίως από την ταινία του Χίτσκοκ «Νύχτα αγωνίας» (Spellbound ο αγγλικός τίτλος) όπου ήταν γοητευτικός (29 χρονών τότε) ως παρτενέρ της επίσης γοητευτικής (και μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερής του) Σουηδέζας Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Και μία παρατήρηση: Το όνομα του Charlton Heston κανονικά προφέρεται Χέστον, αλλά για ευνόητους λόγους στην Ελλάδα επικράτησε το Ίστον (ακόμα και το «Χίστον» δεν θα ήταν και τόσο εύηχο)...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
caprice είπε:
Ο Ροκ Χάντσον μου άρεσε πολύ στο "Γίγαντα", ειδικά στις σκηνές που "πολιορκούσε" την Ελίζαμπεθ Τέηλορ αλλά και που πλακωνόταν με την αδελφή του.
Ο "Γίγας" είναι ωραία ταινία γενικά. Κι εμένα μου αρέσει. Μπορώ μάλιστα να πω ότι βρίσκω πολύ πιο γοητευτικό τον Ροκ Χάντσον σ' αυτήν παρά τον Τζέιμς Ντιν (που πάντοτε μου έβγαζε το τραυματισμένο παιδί που ήθελε περίθαλψη).

Από εκεί και ύστερα ο Ροκ Χάντσον δεν μου αρέσει στις ταινίες που γύρισε με την Ντόρις Ντέι (εξ ου και το "δούλεμα" στην bambi:cool:) γιατί δεν είναι του στυλ μου ούτε οι ταινίες, ούτε το στυλ ζευγαριού που υπάρχει σ' αυτές. Ξεχωριστά τους εκτιμώ ως ηθοποιούς (π.χ. η Ντόρις Ντέι στον "Άνθρωπο που ήξερε πολλά" ή ο Ροκ Χάντσον στο "Ραντεβού κάθε Σεπτέμβρη") αλλά μαζί ... Πολύ "γλυκανάλατοι" βρε παιδί μου! Και σκέτο δηλαδή τον Χάντσον δεν τον είχα ποτέ ως πρότυπο αρρενωπότητας (άσχετο με τις τελικές αποκαλύψεις για τη ζωή του γιατί το τραύμα του Ρόμπερτ Τέιλορ ή του Σεργιαννόπουλο ακόμα το κουβαλάω).

Γούστα είναι αυτά βέβαια. Άσε που δεν είναι κι εύκολο να εξηγήσω χωρίς να περάσω μπόλικες ώρες στο ντιβάνι κανενός ψυχαναλυτή γιατί θα πρέπει να θεωρώ τον καλοντυμένο, εύθυμο, πλούσιο, νεοϋορκέζο καλλιτέχνη του Pillow Talk "χαλβά" και να πέφτω σ' έκσταση άμα τη εμφανίσει του επίορκου γιατρού που μοιράζει χαστούκια του Adieu l' ami:p:p
 
retrofan είπε:
Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Βεβαιως, γουστα ειναι αυτα και θα πρεπει να τα σεβομαστε ολοι. Καταθετοντας λοιπον το δικο μου γουστο, λεω οτι κανενα αλλο ζευγαρι δεν αγαπησα τοσο οσο τη Ντορις με τον Ροκ. Και δεν μπορω να φανταστω τιποτε αλλο στη μεγαλη οθονη που να με αντιπροσωπευει τοσο.

[edit] Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Universal Pictures (ZEFR) ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψηφισα τον γοητευτικοτατο Αλαιν Ντελον για μενα ειχε ενα απο τα ωραιοτερα προσωπα και δεν ειναι τυχαια η φραση που ελεγαν " Ε δεν εισαι και ο Αλαιν Ντελον".

Επισης και τωρα που γερασε ειναι πολυ γοητευτικος δικαιωνοντας απολυτως την φημη του.
 
Ειδα την ᾽Ἐξομολογηση᾽᾽ που μου προτεινε η Sunset και ο Μοντγκομερι Κλιφτ ειναι οντως σπουδαιος! Τοσα χρονια τον θεωρουσα οπως και τον Τζεημς Ντην εφηβικα ειδωλα αλλα σε αυτη την ταινια ειναι εκτος απο μεγαλος ηθοποιος και γοητευτικοτατος. Και τι μάτια!
 
Δομνικη αν ξαναδεις ταινίες του Ντην, μπορεί και για εκείνον να αλλάξεις γνωμη και να δεις οτι δεν ήταν απλά και εκείνος ενα μόνο εφηβικό είδωλο αλλά και ένας μεγάλος ηθοποιος ;)
 
[edit] dead picture [edit]

και επειδή θεωρώ οτι τον αδικήσαμε λίγο τον Μιτσαμ και δεν του δώσαμε ούτε μια ψήφο, εδω ενα βίντεο, να αναθεωρήσουμε!!!

Του πήγαινε το φιλμ νουαρ τελεια! όπως του δικού μας του Νικολινάκου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψήφισα Ντελόν, αν και δυσκολεύτηκα.... Aλλά νομίζω ήταν κλασικό δείγμα αρσενικού.
 
Μετα από καποιες ταινιες που ειδα με τον Ροκ, θα πήγαινε εκει νομιζω πια η ψηφος μου και όχι στον ντην και ποια δεν θα τον ηθελε για κηπουρο της :flower: αλλα σου βγαζε και μια ασφαλεια, μια σιγουρια, ''είμαι εδώ μπορεις να ακουμπήσεις πάνω μου'':D
 
Πίσω
Μπλουζα