Αυτη τη στιγμη βλεπω την εκπομπη της Πανια με διαγωνισμο μαγειας και ενας εκανε το κολπο με το μαγικο μπαστουνι... Ελεγα να ανοιξω θεμα για τον Λαμαρ στη συγκεκριμενη κατηγορια και τσοπυπ! την τελευταια στιγμη το ματι μ' επεσε εδω
ΝΑΙ, κι εγω ειχα παει σε εκεινο το σοου και αγορασαμε το μπαστουνι!!!!! Νομιζω ηταν δικη του πατεντα, κατι σαν trademark... σε καποιες εκπομπες του το χορο του μπαστουνιου τον ειχε σα σημα τελους
Τον θυμαμαι πιο καλα με μια εκπομπη που παρουσιαζε με τη σχωρεμενη Βικυ Βανιτα και κατι παιδια. Μαλιστα μας μιλουσε και για ενα αλλο ειδος 'μαγειας' την οποια δεν μπορει να κανει ο ιδιος, και στην οποια ειδικευεται καποιος 'Πετρος'... (ο οποιος ηταν κατι σαν υπευθυνος εφφε και μονταζ της εκπομπης). Σε καποια φαση υποτιθεται ειχε συρρικνωσει τη Βανιτα η οποια εμφανιστηκε σε ενα μπουκαλι και ειπε 'Δεν το εκανα εγω, ο Πετρος'
Αληθεια ξερει κανενας τι απεγινε; Νομιζω οτι 'σχωρεθηκε'
Πριν μερικα χρονια παντως εψαχνα το ονομα του στο Ιντερνετ και τι βρηκα;;; Προσεξτε: εναν αμερικανο μαγο που οχι μονο λεγεται
Michael Amar αλλα ειναι και καραφλας!!! 8) Η διαφορα ειναι οτι ειχε μουστακι αλλα και ηταν σχετικα πιο νεος απο οσο θα ηταν ο δικος μας. Μαλιστα επειδη η συμπτωση ηταν απιθανη, υπεθεσα οτι μπορει να ηταν ο ιδιος και μεταναστευσε στην Αμερικη, του εστειλα και μαιλ και ειχε την ευγενεια να μου απαντησε και να πει οτι δεν ειναι αυτος και οντως προκειται περι απιθανης συμπτωσης!!