Ο ταχυδακτυλουργός - Μάικ Λαμάρ (1982)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
525
Ο ταχυδακτυλουργός (1982-83? & 1987), ΕΡΤ & ΕΡΤ2


Πρεμιέρα: Πέμπτη 11/11/1982 (ΕΡΤ) & Σάββατο 11/7/1987 (ΕΡΤ2)


Θυμάμαι ότι στην ερτ-2 γύρω στα 1987 ο μάγιστρος Μάικ Λαμάρ μας καθήλωνε με τα μαγικά του ραβδιά, λαγούς μέσα από τα καπέλα, καθώς και τις μαγικές του τράπουλες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
και τυφλωνομασταν λογω του συνδιασμου των: Λαμαρ+καραφλα+κακοι φωτιστες της κρατικης τηλεορασης :D
 
Lol Wally να σαι καλά Wally με έκανες και γέλασα!!!

Αααχ ναι θυμάμαι εκείνη την εποχή στην τηλεόραση λόγω τεχνολογίας τα φώτα (προβολείς) αν μένανε για πολύ ώρα κάπου και μετά η κάμερα έφευγε απο αυτά αφήνανε ουρά (έτσι το λένε στην ορολογία την μαγνητοσκοπική) ακόμα και στα επόμενα πλάνα αν ήτανε live.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
YEAP πολυ διασημος στον καιρο του και μαλιστα ειχα παει σε ενα απο τα SΗΟW του (στην μνημη μου το μπερδευω με τσιρκο:rolleyes: ) οπου ειχα φυγει απο εκει αγοραζοντας και το μαγικο του ραβδι (για αυτο ηταν πιο διασημος) οπου γυρνουσε γυρω γυρω απο το χερι του χωρις να το ακουμπαει, το δικο μου συνδεοταν με το δαχτυλο μου με μια αορατη κλωστη οποτε καταλαβα και πως το εκανε. :D
 
Από μάγους, επίσης "έπαιζαν" και οι εξής :

1) ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΓΟΣ. Κάπου άκουσα ότι ψιλομπουρλοτιάστηκε, κατά την διάρκεια ενός κόλπου.

2) ΚΑΙΣΑΡΑΣ. Μόνο κατ'όνομα τον ξέρω. Πρέπει να είναι αρκετά παλιός.
 
που τον θυμηθήκατε;;; απίθανος...
 
exetlaios είπε:
Από μάγους, επίσης "έπαιζαν" και οι εξής :
1) ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΓΟΣ. Κάπου άκουσα ότι ψιλομπουρλοτιάστηκε, κατά την διάρκεια ενός κόλπου.

2) ΚΑΙΣΑΡΑΣ. Μόνο κατ'όνομα τον ξέρω. Πρέπει να είναι αρκετά παλιός.
ο ξανθος μαγος ηταν ενας τυπος που τον ειχε εμφανισει ενας δημοσιογραφος στο μακεδονια νομιζω?εκανε απαιχτα κολπα!
 
Αυτη τη στιγμη βλεπω την εκπομπη της Πανια με διαγωνισμο μαγειας και ενας εκανε το κολπο με το μαγικο μπαστουνι... Ελεγα να ανοιξω θεμα για τον Λαμαρ στη συγκεκριμενη κατηγορια και τσοπυπ! την τελευταια στιγμη το ματι μ' επεσε εδω :)

ΝΑΙ, κι εγω ειχα παει σε εκεινο το σοου και αγορασαμε το μπαστουνι!!!!! Νομιζω ηταν δικη του πατεντα, κατι σαν trademark... σε καποιες εκπομπες του το χορο του μπαστουνιου τον ειχε σα σημα τελους

Τον θυμαμαι πιο καλα με μια εκπομπη που παρουσιαζε με τη σχωρεμενη Βικυ Βανιτα και κατι παιδια. Μαλιστα μας μιλουσε και για ενα αλλο ειδος 'μαγειας' την οποια δεν μπορει να κανει ο ιδιος, και στην οποια ειδικευεται καποιος 'Πετρος'... (ο οποιος ηταν κατι σαν υπευθυνος εφφε και μονταζ της εκπομπης). Σε καποια φαση υποτιθεται ειχε συρρικνωσει τη Βανιτα η οποια εμφανιστηκε σε ενα μπουκαλι και ειπε 'Δεν το εκανα εγω, ο Πετρος' :p

Αληθεια ξερει κανενας τι απεγινε; Νομιζω οτι 'σχωρεθηκε' :(

Πριν μερικα χρονια παντως εψαχνα το ονομα του στο Ιντερνετ και τι βρηκα;;; Προσεξτε: εναν αμερικανο μαγο που οχι μονο λεγεται Michael Amar αλλα ειναι και καραφλας!!! 8) Η διαφορα ειναι οτι ειχε μουστακι αλλα και ηταν σχετικα πιο νεος απο οσο θα ηταν ο δικος μας. Μαλιστα επειδη η συμπτωση ηταν απιθανη, υπεθεσα οτι μπορει να ηταν ο ιδιος και μεταναστευσε στην Αμερικη, του εστειλα και μαιλ και ειχε την ευγενεια να μου απαντησε και να πει οτι δεν ειναι αυτος και οντως προκειται περι απιθανης συμπτωσης!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε κάποιο τράκερ είχα βρεί ένα βιβλίο του Amar.

Πράγματι, απίθανη η σύμπτωση.

Θυμάμαι, είχα πάει σε ένα τσίρκο στον Ωρωπό και ο Μάικ Λαμάρ παρουσίαζε ένα νούμερο. Στο τέλος πήγαμε και αγοράσαμε το μπαστούνι, μου έδειξε πως θα το γυρίζω κλπ. Ηταν και σπαστό, το έκανες 4 κομμάτια και στο πάνω μέρος έγραφε ανάγλυφα ΜΑΙΚ ΛΑΜΑΡ. Είχα γίνει μάγος.
 
Αχ, δεν το πιστευω οτι ειχατε το μπαστουνι του Μαικ Λαμαρ! Θυμαμαι οτι η εκπομπη τελειωνε με τον μαγο να "χορευει" με το μπαστουνι! Εχεις καμια φωτογραφια Maxouli????
 
Δυστυχώς δεν έχω ούτε φωτογραφία ούτε το μπαστούνι εννοείται.

Φωτογραφία τοτε = ιστορικό γεγονός και το μπαστούνι μάλλον δεν ήταν.
 
Το μπαστούνι το είχα και εγώ! Πιτσιρικάς όταν ήμουν είχε έρθει το τσίρκο Ρόμα στην Αίγινα και είχα πάει! Παρουσίαζε διάφορα κολπά...και στο τέλος, επειδή τον βοήθησα σε ένα κόλπο (είχε ζητήσει ένα παιδάκι από το κοινό :D ) μου έδωσε το μπαστουνάκι σαν δώρο!!! Ηταν σε ένα κοκκινοπορτοκαλί χρώμα,και ήταν σπαστό. Το έδενες στο δάκτυλό σου με μία μικρή πετονιά,οπότε ήταν σχεδόν αόρατο! Δυστυχώς...μετά από 25 χρόνια περίπου...θα ήταν αδύνατον να έχω φωτογραφία ή ακόμα και το ίδιο το μπαστούνι :(
 
πάντως είχε γυρίσει όλα τα δημοτικά της Αττικής...σούπερ είδωλο για τα παιδάκια τότε
 
Βρε παιδιά εγώ γέλαγα και τότε με αυτόν....ήταν τελικά καλός; :precry:
 
ε γιατι να μη ηταν;
 
Εγώ τότε τον έλεγα ΜΑΪ ΚΛΑΜΑΡ!!!! :D
 
και εγώ θυμάμε μια παράσταση που μας είχε κάνει στον χορό του σχολείου τις αποκριές και είχα πάρει και το μαγικό ραβδί του (τελικά τι εγίνε αυτός ο άνθρωπος; ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο το μπαστουνι, μιλαμε ηταν HOLY GRAIL στα ματια μου τοτε!
 
Πίσω
Μπλουζα