iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 224
Να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε ; Εχτές όταν άναψα τον υπολογιστή , δε μπορούσα να κουνήσω το ποντίκι . Κοίταξα από κάτω-του και είδα πως έπερνε ρεύμα , αλλά δεν ανταποκρινόταν καθόλου . Το έβγαλα και το ξανα έβαλα σε άλλες 2 θύρες USB , αλλά πάλι δε δουλεύει . Για την ακρίβεια μόλις το βάζω στη θύρα μου βγάζει μύνημα κάτω δεξιά πως βρέθηκε νέο υλικό , περιμένω κάμποση ώρα και τελικά βγάζει μύνημα πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και το υλικό-μου μάλλον δε θα δουλεύει κανονικά (ή κάπως έτσι , δε το θυμάμαι ακριβώς , αλλά αυτό ήταν το νόημα) .
Πρόκειται για ένα ποντίκι Microsoft Comfort Mouse 6000 . Το λειτουργικό είναι WinXP SP3 . Πριν το πρόβλημα δεν είχα αλλάξει κάτι στον υπολογιστή για πολύ καιρό , οπότε δε ξέρω τι μπορεί να φταίει ...
Δοκίμασα να δω τι γίνεται αν μπω σε άλλα Windows (διότι έχω και άλλους δίσκους) και εκεί δουλεύει κανονικά και από την ίδια θύρα ...
Επίσης δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους οδηγούς και να τους επαναγκαταστήσω . Σύνδεσα μετά το ποντίκι σε μία 4η θύρα USB , αλλά πάλι βγαίνει το ίδιο μύνημα ...
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ;
Πρόκειται για ένα ποντίκι Microsoft Comfort Mouse 6000 . Το λειτουργικό είναι WinXP SP3 . Πριν το πρόβλημα δεν είχα αλλάξει κάτι στον υπολογιστή για πολύ καιρό , οπότε δε ξέρω τι μπορεί να φταίει ...
Δοκίμασα να δω τι γίνεται αν μπω σε άλλα Windows (διότι έχω και άλλους δίσκους) και εκεί δουλεύει κανονικά και από την ίδια θύρα ...
Επίσης δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους οδηγούς και να τους επαναγκαταστήσω . Σύνδεσα μετά το ποντίκι σε μία 4η θύρα USB , αλλά πάλι βγαίνει το ίδιο μύνημα ...
Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ;