Ο ύποπτος κόσμος του Τουίν Πικς (Twin Peaks)

Πρέπει να ήταν η σειρά με τις πιο αλλόκοτες φυσιογνωμίες που εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική σειρά των ΗΠΑ μέχρι εκείνη την εποχή(1990). Ποιον να πρωτοπούμε, τον Λίλαντ πατέρα της Λώρα,τον μονόχειρα,τον άνθρωπο από άλλο πλανήτη,τον Μπόμπ,τον ξενοδόχο Χορν με τα σάντουιτς και τον αδελφό του,την γυναίκα με το κούτσουρο, τον πράκτορα του FBI που υποδύονταν ο μετέπειτα Μωλντερ, τον άλλο πράκτορα τον Γουιντομ Ερλ ,τον γιατρό Τζακομπς με τα γυαλιά με τους μπλε και κόκκινους φακούς,ο υπερευαίσθητος βοηθός σερίφη που έβαζε τα κλάματα όταν έβλεπε νεκρούς ή η γραμματέας του σερίφη και ένα σωρό άλλους χαρακτήρες και φάτσες ηθοποιών όχι τόσο γνωστές μέχρι τότε στο ευρύ κοινό
 
Κυκλοφορησε πριν μερικες μια δοκιμαστικη εκδοση ενος homebrew παιχνιδιου βασισμενο στο Twin Peaks.

Προκειται για το Twin Peaks: Into the Night απο τους Blue Rose Team.

Μιμείται στο στυλ τα κλασσικα survival horror παιχνιδια του Playstation και τουλαχιστον στο παρον demo η υποθεση ακολουθει ακριβως αυτη του πρωτου επεισοδιου της σειρας.

Ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμένο και διατηρει στο ακεραιο την ατμοσφαιρα της σειρας.


Μια εντυπωσιακή προσπαθεια, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι ειναι homebrew. Μακαρι να εβγαινε και για το PS1!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Να κάνω μια ερώτηση αυτή η σειρά ελληνική ή ξένη
 
Και μενα το twin peaks ειναι απο της αγαπημενες μου σειρες που δεν ειχα δει οταν παιζοτανε στην κρατικη τηλεοραση.Οταν την απεκτησα και την ειδα την παρατησα στο μεσο του δευτερου κυκλου οταν και ξεκαθαριζουν ολα.Ε απο τοτε μεχρι και σημερα δεν εχει δει τα υπολοιπα επεισοδια λογο του ξενερωματος που εφαγα λες και δεν μπορουσαν να τελειωσουν εκει την σειρα και να ησυχαζαμε.
Και η ελληνική σειρά Ξενοδοχείο Αμόρε κάπως τέτοια έκβαση είχε. Δηλαδή λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας του ασυρματιστή (αν δεν κάνω λάθος την ειδικότητα) και το συνέχισαν για 4-5 επεισόδια αδιάφορα εισάγοντας νέους χαρακτήρες (θυμάμαι τον Κώστα Αποστολίδη και τον Πάνο Κρανιδιώτη να παίζουν όλη την ώρα μπιλιάρδο αλλά από υπόθεση μετά δεν θυμάμαι τίποτα και το έκοψαν 2-3 επεισόδια μετά)
 
Πίσω
Μπλουζα