Lord_Makro
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 227
Όχι, θα είναι συνέχεια, μετά από 25 χρόνια!
μουσικη Badalamenti και οχι μορρικονεGryzor είπε:...εννοείται... Μεγάλη επιτυχία του Λυντς, καθιερώθηκε (πριν χαθεί) ο ΜαχΛάχλαν, απίθανη μουσική του Μορρικόνε, φοβερή φωτογραφία και ατμόσφαιρα (εκεί πήγανε, btw, τους μηχανικούς της MS όταν σχεδιάζανε το Xbox!)... κρίμα, πολύ κρίμα, που έχουν βγει μόνο οι 2 πρώτες σαιζόν σε DVD
Ο Lynch σκηνοθέτησε 2 επεισόδια στην πρώτη σεζόν και 4 επεισόδια στη δεύτερη.DeadOrganPlayer είπε:Στη δεύτερη ο Lynch δε συμμετείχε στη σκηνοθεσία καθόλου πλυν ενός επεισοδίου νομίζω.
Συμφωνώ. Είναι ο Lynch στα πιο σουρεάλ του. Θυμίζει Eraserhead, Mulholland Drive, Lost Highway και το πιο σκοτεινό από τη σειρά Fire Walk with Me. Νομίζω άξια συνέχεια της σειράς. Αν ξενίζει κάποιους, η τηλεόραση έχει αλλάξει από το '90 και ο Lynch έχει μεγαλύτερη ελευθερία στο τι μπορεί να κάνει σε σχέση με τότε. Θα δούμε την εξέλιξη και αν θα γυρίσει στο πιο "οικείο" στυλ του αρχικού Twin Peaks κάποια στιγμή.ASiC είπε:Εγώ πάντως το ευχαριστιέμαι!Κλειστοφοβικό, σκοτεινό AF και μια περίεργη αίσθηση μοναξιάς που μέχρι τώρα την είχα νιώσει μονάχα παίζοντας το Neverhood.
Η μουσική είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Background και οι μπάντες που εμφανίζονται (NiN!!!).
Πωπω με αυτό που αναφέρεις και για το Moonlighting απο ενα σημείο και μετά είχε χαθεί το ενδιαφέρον..εκεί γύρω στο 1988 πρός 1989 (νομίζω εκει τελευταία χρονιά που το έβαζε η ερτ λίγο πριν τις εκλογές του 89) εγώ είχα χάσει την μπάλα ,ο Bruce Willis ηταν φυλακή,σε κάτι καταναγκαστικά έργα ,εντελώς χαοτικό που μαρτυρούσε πόσο χάλια ήταν οι σχεσεις ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο.Όπως και στο Twin Peaks από ενα σημείο κι έπειτα στα μέσα του β κύκλου που υποτίθεται αποκαλύφθηκε ο δολοφονος της Palmer....Συμφωνώ μαζί σου ότι στην prequel ταινία "Twin Peaks - Fire Walk with me" ο David Lynch άφησε κάποια μυστήρια άλυτα και/ή δημιούργησε κάποια νέα. Επίσης, το αρχικό 1/3 (!!) περίπου της ταινίας με τον Kiefer Sutherland και τον Chris Isaak δεν ενδιαφέρει καθόλου τους φαν της σειράς, καθότι είναι δύο νέοι χαρακτήρες που εισάγονται με μια ιστορία που απλά συνδέεται κάπως με την ιστορία της σειράς... Απογοήτευση!! Πιστεύω ότι όλα αυτά τα έκανε ο David Lynch ίσως όχι από τεμπελιά, αλλά σκεφτόμενος πονηρά ότι αν πήγαινε καλά εισπρακτικά η ταινία, μήπως δημιουργείτο νέο ενδιαφέρον για το "Twin Peaks" και είτε επανερχόταν η σειρά για ένα νέο κύκλο επεισοδίων, είτε έβγαιναν και επόμενες ταινίες. Φαντάζομαι για αυτό ήθελε να "αφήσει κάποιες πόρτες ανοιχτές"...
Και ένα σχόλιο για τη σειρά: Θεωρώ ότι το Twin Peaks (και συγκεκριμένα η 2η σεζόν του από τη μέση και μετά - έπειτα δηλαδή από τη λύση του μυστηρίου των δολοφονιών) μαζί με το Moonlighting (από την 4η σεζόν - αφού κοιμήθηκαν μαζί ο David με την Maddie και φύγει η Maddie για το Chicago) είναι (για μένα τουλάχιστον) οι πρωτοφανείς περιπτώσεις ξένων σειρών στις οποίες το ενδιαφέρον μου χάθηκε τόσο απότομα...
Και άλλες σειρές γίνονται βαρετές / λιγότερο ενδιαφέρουσες όσο περνάει ο καιρός και στερεύουν οι ιδέες ή υπάρχουν αλλαγές στο καστ και στους συντελεστές εν γένει, αλλά ειδικά αυτές οι δύο σειρές είχαν την πιο ταχεία πτώση στο ενδιαφέρον του κοινού και συνεπώς ταχεία πτώση σε θεαματικότητα στην Αμερική (ενδεικτικά, το Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια έπεσε από την 12η θέση στην 41η (!!) σε μία σεζόν (και φυσικά μετά δεν πήρε ανανέωση για νέο κύκλο επεισοδίων))...